10

Знаещ

преди 1 месец

Пак в Бостън вчера генномодифициран бъбрек със свински произход.Успешно поне за сега.Учените имат огромни надежди за подобни практики в бъдеще.Беше много вълнуващо да се види как се разплака хирурга на пресконференцията на която присъства и 99 годишния хирург извършил първата в света бъбречна трансплантация!

9

евтино

преди 1 месец

докторите могат да ни учат на спестовност . един човешки дроб е нормално да има , а като се увреди свинския как ще го замести .

8

ЗОРО

преди 1 месец

Искам да трансплантират свински глави на всички бг политици!

7

До Анонимен 6

преди 1 месец

То и сега е малък ад на земята, а ако олигархата живееше вечно щеше е още по-зле. Аз съм чувал, че дигитализацията на човешкото съзнание е по-близо от колкото биомеханиката и трансплантация на мозък. Та може и затова толкова да напират за ИИ, един вид да тестват платформата за дигитализация.

6

Анонимен

преди 1 месец

Богатите търсят начини да живеят вечно като заменят органите си, но никой не е по-велик от Бог. Ако живеехме вечно - Адът щеше да е на земята. Като се замисли човек как днес богатите и хората с власт мачкат обикновените хора по всякакъв начин, изземайки имоти, пари, всичко предвид факта, че и те ще изгният като нас в земята, смятайте какво ще правят ако живееха вечно, щеше да е по-зле римското робство.

5

АнонимеН

преди 1 месец

ЛЪЖАТ! ПАЦИЕНТА Е УМРЯЛ! НИКОЙ НЯМА ДА СИ ПРАВИ ТРУДА ДА СЛАГА ПОСЛЕ ДА ВАДИ И ПАК ДА ВРЪЩА! ПОСЛЕДНИЯ ПЪК СЪС ТРАНСПЛАНТИРАНИ ОРГАНИ ОТ ГРУХЧО ИЗДЪРЖАХА МЕСЕЦИ И ТЯЛОТО ГО ОТХВЪРЛИ! ОТХВЪРЛЯНЕТО НЕСТАВА АВТОМАТИЧНО ПИЯТ СЕ СЕРИОЗНИ ЛЕКАРСТВА ЗА ДА НЕ СЕ ОТХВЪРЛИ НО ОРГАНИЗМА НАДДЕЛЯВА :D

4

Стария Джо

преди 1 месец

Докато не видя лъв на скарата то прасето си остава царя на животните

3

До 1

преди 1 месец

До СвВсъщност, преди мноооого години, бях и много малка, но гледах един филм Съветът на дванадесетте и там дадаха , че в някаква секрктна болница бяха присъдили точно свинска глава на човешко тяло. Толкова се уплаших, че го помня и след толкова време!

2

Бау

преди 1 месец

Свинско е добре,защото арабата не обича свинско.

1

Св

преди 1 месец

Абе много свинско стана. Сутринта слушах че вчера американци са трансплантирали бъбрек, китайците не се забавиха с дроб. Направо да ни трансплантират главите ни върху прасе и да се свършва. Обаче свинското сега ще поскъпне много покрай тия трансплантации, ще е много търсено.