12

Advokat

преди 1 месец

Като се преборите с кучетата, да няма нито бездомни, нито домашни, ще изчезнат и кърлежите

11

Бог да пази !

преди 1 месец

До още един : Чувал ли си за лаймска болест ?! Ухапване от заразен с нея кърлеж може да има летален изход !

10

Баба

преди 1 месец

Крайно, време беше .пълно е с кърежи и за да го махнат от теб ти вземат 20лв и отгоре да не казвам колко пари даваме и за обезпаризяване. ТАКА ЧЕ НЕ ГОВОРЕТЕ АКО НЕ ВИ СЕ Е ЗАБИВАЛ ВЪВ ВАС

9

Анонимен

преди 1 месец

Двукраките от ДС да не излизат тогава!!!

8

още един

преди 1 месец

Буркан мед гони 20 кинта а вие си пръскайте. Една пчела ходи до 4 километра разстояние за паша и може да умори цялото семейство (40 - 80 хил. пчели) само защото е напръскана с препарат за комари и кърлежи.

7

един

преди 1 месец

а какво ще стане с пчелите - и тях ли ще изтрепаме заедно с кърлежите?

6

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 2 - Българите не трепят катерички и лебеди, за да ги изпапат. Едни други практикуват това.

5

Анонимен

преди 1 месец

Имат ли се предвид кърлежите, които са се впили в бюджетите на БАН, на десетките излишни ВУЗ-ове, на Нар.събрание, Правителството и някои други официални институции? Данъкоплатецът внася парички в хазната, а те цоцат ли цоцат, като в най-добрия случай само бездействат. Но в много случаи даже и вредят.

4

Анонимен

преди 1 месец

"Стартира" обработката, а дали ще Финишира, журналисти?

3

Анонимен

преди 1 месец

Дано от тия пръсканици се гътнат и "милите" домашни кученца ,че всичко е минирано няма една чиста градинка,оня ден седнах да хапна едно парче пица и изведнъж се появи едно "мило" домашно кученце и така обилно се изпи....шка почти до мен че ми се отяде ,"милите" домашни кученца по нужда в домовете на стопаните си.

2

Анонимен

преди 1 месец

Знаете ли че на запад в градските паркове има диви животни? Свикнали са хората и живеят там. Има катерички, в езерцата плуват риби, патици и лебеди. Хората се радват на тези животни и ги хранят. Ако е в България всичко ще бъде изловено, изтребено и изядено. Примитивно племе са си българите.

1

Тъпотия.

преди 1 месец

Защо пръскат с отрови? Това го няма никъде в номалните държави. Тези практики отдавна са преустановени защото са доказано вредни. Ние пак сме 20 години назад. Насекомите и гризачите са полезни. Те са част от хранителната верига и поддържат цели еко системи живи. Като убиете насекомите после ще се чудите що нямате храна! Тия химии с които пръскат убиват и пчелите и другите опрашващи насекоми. И щом тия отрови убиват насекоми и гризачи значи и за човека не са безопасни. Тия що са с маски?