27

Йорго

преди 1 месец

Слава Русия ,Да му ядете на Путин макарите

26

Анонимен

преди 1 месец

А с Крим какво стана, зеле превзе ли Крим? А превзеха ли онова село Тьоткино? Белгород разпадна ли се от Русия?

25

Анонимен

преди 1 месец

Види се - Франция губи войната... Пак )))

24

Анонимен

преди 1 месец

Превзели са още едно село след двугодишен неравен бой с две кочччини и един курник. Велика армия, велика ра'ота!!!

23

Азис

преди 1 месец

Как върви контранастъплението на украинските фашисти, кравари? Муахахаххааххаа... Хабибита, спите ли добре, завиват ли ви или сте потни от кошмари? Казвайте бързо вее кравари форумни? Муааххахахаа..

22

Анонимен

преди 1 месец

А кога ще има статия за втория фронт, който се очертава около Белгород??? Не аз, другарката Скабеева го съобщава. Путин бомби собствената си територия, съвсем изперка.

21

Анонимен

преди 1 месец

Тука нали е новинарски сайт? Що ни пишете инфо от предди 3 седмици?!?!?

20

Веселинъ 7112136860

преди 1 месец

Дреме ми на носоглътката. Важното е,че никога няма да превземат Моята България вече.

19

Анонимен

преди 1 месец

Какво освобождават терористите, то сигурно няма останали хора там. Съветската пропаганда от налото до края е само лъжи.!

18

Анонимен

преди 1 месец

Бердичи-Семьоновка-Орловка-Тоненкое и всички села между Авдеевка и новата Непробиваема отбранителна линия са превзети...да напишеш, че едно село е превзето е все едно да кажеш, че най-накрая руснаците са превзели Берлин хахахха. Рази линия я строяха 9 години и издържа 1 месец..без руснаците да си дават зор. Само с артилерия и дронове разнасят хохлите! Могилизацията върви с пълна сила!!!

17

Анонимен

преди 1 месец

Украинците губят войната. Бавно, но сигурно. Село по село се стига до Киев.

16

Анонимен

преди 1 месец

Ти да видиш, щом напишеш, че трябва да се трепят укронацистите, и веднага те трият!!

15

мдаа

преди 1 месец

Сели близо до Източна Украйна. Значи това село не е в Украйна и Русия с пълното право си го взема. И градът се нарича Авдеевка.

14

Анонимен

преди 1 месец

Н-ние Запорожие. Продължават ожесточени боеве край Работино. ВС на РФ контролират южните и източните покрайнини на н.м.. Имаше опит за атака в западната част, но руските бойци не успяха да постигнат успех. Зомбираната по натовски стандарт биомаса също се опитват да пробият отбраната на ВС на РФ западно от Работино. Позиционните битки продължават на северозапад от Вербовое. До момента - без промени. Зомбитата натрупват резерви и, както изглежда, планират да си върнат загубените през февруари тази година позиции.

13

Анонимен

преди 1 месец

"Миналият месец руската армия превзе и Авдийка." "Това е второто село западно от Авдийвка," Значи са три села вече :)))))) Напишете го правилно - Авдеевка ,че стават 4 иначе .

12

Анонимен

преди 1 месец

Н-ния Донецк и Угледарск. В донецкото - ВС на РФ успяха частично да възвърнат позиции, загубени по-рано от контраатаките на зомбаците. Продължават тежките боеве в южните покрайнини. В Георгиевка ВС на РФ има напредък в северната част на н.м., но все още не се говори за поемане на Георгиевка под контрол. В Угледарско н-ние ВС на РФ продължава щурмът на Новомихайловка. Ситуацията не се е променила много през последната седмица. ВС на РФ настъпват от изток, югоизток и юг, но не успяват да заемат нови позиции и да се закрепят в тях. От н.м. Победа руската армия се опитва да настъпи на запад и юг,

11

Анонимен

преди 1 месец

Авдеевское н-ние. Продължават тежките боеве в района на Бердичи - без съществени успехи за двете страни. След като ВС на РФ освободи Орловка те ще се прегрупират и ще се подготвят за нови щурмови операции. Зомбитата продължават да хвърлят силите си в атака срещу Tоненкое. Н.м. не е под пълен контрол на ВС на РФ. Зомбитата на киевската хунта, продължават опитите за атаки, прехвърляйки сили от Новокалиново и Очеретино. Истински "рояк дронове" беше забелязан в посока Авдеевка. Дроновете вървяха в строен ред по права траектория. Най-вероятно зомбитата на киевският наркокартел тестват нова технолог

10

българина

преди 1 месец

така се почва и го обръщат на бяг, останалото няма нужда да се превзема.... киев трябва да бъде разрушен, точно като газа, ще му дойде времето и на него... сега го готвят

9

Анонимен

преди 1 месец

Артьомовско н-ние. В Богдановка ВС на РФ напредват леко - около 50 метра. Не много, но самото н.м. е много малко. В Ивановское продължават ожесточени и кръвопролитни битки. Контраатаките на зомбитата бяха отблъснати, позициите не бяха загубени от ВС на РФ. Контролът на селото от руските войски все още е около 70%. В Часов Яр и околностите действат артилерия, авиация и БЛА на ВС на РФ. Унищожават се зомбита на киевският наркокартел, както и артилерията и бронираната техника им. Не толкова отдавна зомбакнацистишена успя да стабилизира фронта, така че ВС на РФ сега е необходимо да разбият отбрани

8

Анонимен

преди 1 месец

Зеленият нарко картел съобщи, че са превзели Москва и са свалили 56 от общо изстреляните 33 ракети. От страх обаче са загинали няколко НАТО-генерала и инструктора а десетки войници са под развалините на внезапно срутили се сгради. Пейтриът работи безотказно. За сега резултата е НАТО-армия 0, руски перални 33! Важното е ЛГБТ-Ислямизираното стадо да вярва в политически коректните лъжи!