108

Анонимен

преди 1 месец

До Нямаме чували на вас ще ви трябват олгин на вас )) русия сме я били преди Можем да повторим

107

Нямаме чували

преди 1 месец

Рсзбирам че нашите майцепродавци искат да пратят войски в Украйна, но имаме ли чували? Чували в които да ги върнем?

106

Анонимен

преди 1 месец

и само в белгород загубиха ТРИ

105

Анонимен

преди 1 месец

взели едно загубили пет и така ))

104

Без паника, моля !

преди 1 месец

ПАК ЩЕ СЕ ПРЕБРОИМ ПРЕЗ 2025 ! РУСНАЦИТЕ ИМАТ ПРОБЛЕМИ С ПАРИТЕ ЗА ВОЙНА ! МАРТ Е, А РУСИЯ ВЕЧЕ ИЗКОНСУМИРА 92 ПРОЦЕНТА ОТ БЮДЖЕТА СИ ЗА 2024 ! В КРАЯ НА ГОДИНАТА ИЗТИЧАТ ДОГОВОРИТЕ ЗА ТРАНЗИТ НА ГАЗ ПРЕЗ УКРАЙНА И ЗА СНАБДЯВАНЕ НА ЕВРОПА С ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ ! НЯМА ДА БЪДАТ ПОДНОВЕНИ ! ЗИМАТА БЕШЕ МЕКА И ЕВРОПА НЕ ИЗРАЗХОДИ РЕЗЕРВИТЕ СИ ! ГЕРМАНИЯ ПРЕМИНАВА НА ВОДОРОД, А НОРВЕГИЯ, ХОЛАНДИЯ И ШОТЛАНДИЯ ПО НОВИ ДОГОВОРИ ВЕЧЕ СНАБДЯВАТ ЕВРОПА С ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ !

103

Абе някой

преди 1 месец

Тук се е нацелил в къйив, селата са му дребни. Добреее, после да ни ривети!

102

Анонимен

преди 1 месец

Искате да кажете, че руснаците бият като маче от дирек нацистите, ама така по деликатно, нали евролеворезбарииии? Слава на Русия!

101

Абе

преди 1 месец

вие не разбрахте ли, че това за трите дни го каза говеждата тор Марк Мили бе, пършиви евроатлантически ***? Дъвчете го от началото на войната, а го пише вавсякъде в Гугъл. Не ни го пробутвайте като руско изявление, че се излагате!

100

Швейк

преди 1 месец

Пропагандата вече удря дъното!

99

Пздравления!

преди 1 месец

Вън наглите окраинците!

98

Анонимен

преди 1 месец

Изненадата, за която говореше Нюланд беше опитът да се влезе в Белгород. Което изглежда е било очаквано и първата група войски - унищожена. Въпрос колко осигурена с машини и състав е атаката.

97

наци-шредера

преди 1 месец

не е спирал.

96

Uraa

преди 1 месец

Skoro i Kievv

95

Анонимен

преди 1 месец

НАТО подкрепя продължаване на мобилизацията в Украйна, каза Роб Бауер, председател на Военния комитет на НАТО. За съжаление има нужда от нови войници, защото войниците умират и войниците са ранени, обясни той. До последния украинец.

94

Руснак

преди 1 месец

Русия бавно и постоянно ликвидира Украйна , Сащ се крие и ни лук яли ни лук мирисали, Англия и ес плачат и страдат икономически а българите се готвят да се бият с Русия !!!

93

Анонимен

преди 1 месец

Мачкай

92

Бай Дрън

преди 1 месец

Лудницата явно е пуснала и други тая вечер :p

91

вгз

преди 1 месец

Успех. Мечтите са безплатни. Излез от тялото си с духа, пропътувай напред във времето и виж какво ще или се е случило вече. И тогава ще разбереш колко си невежа и непросветен. Хората пътуват, видели са Ада, видели са във времето какво става. Слепите и глухите духовно няма да разберат.

90

Анонимен

преди 1 месец

Значи до тук разбрах, че ЕВроджендерите гледат много фантастика от тип Рамбо с прашка сваля руски вертолет. Истината разбира се е друга, САЩ от водени 70 войни са яли бой почти навсякъде. Едно е да нападнеш Панама друго Виетнам...много велики хамериканци се върнаха в Чували! Да не говорим, че едно е да се правиш на солджър друго е да отидеш в окопите - 90% от Ислямизираното, мекокитково, жълтопаветно Евро-Американско общество няма и да посмее да хване пушка! Ето за това Руснаците ще ги смачкат!

89

вгз

преди 1 месец

Сволочта ще изтече в канала. Разбирайте го буквално. Където има изостанали ниски енергии е живи същества, ще ги човедат до смърт. Ще останат тези, които са успели да еволюират през времето, докато другите се репчат и бият в гърдите. Огромна маса хора ще си заминат. Войната, която идва е израз на сблъсъка на ниската и висшата енергия. Спасение има само едно. Еволюирайте.