13

няма смисъл

преди 1 седмица

от дигитални книжни е загуба на време и хабене на ресурси

12

tupa durjava

преди 1 седмица

един от проблемите който идва е от по старите шофьори който постоянно изпреварват учебните коли които се движат бавно всеки гледа да ни мине с *** зора и да ни изкарат ангелите през *** и после ние как ще трябва да шофираме? другия прблем които идва е от школите твърде малко часове по практира за тия пари друго което е гадното е че не ни обучават както трябва с паркиране карането и точно да ни покажат нещата който са важни за нас шофьорите. трябва да има поне 40 50 часа курмуване или повече

11

математикЧо

преди 1 месец

Самата дума "промил" означава "хилядна" , гении такива.

10

Не си прав

преди 1 месец

До гг, не си прав. Промилите са на хиляда. Когато са ме проверявали - в протокола показанията винаги са изписвани до третия знак.

9

поглед

преди 1 месец

На времето имаше чуденки по стъклата на новобранците. Ако млад шофьор нямаше чуденка- имаше глоба. И талоните ги дупчеха за нарушения. Като някой КАТ-аджия сложи 1 дупка- следващия задължително слага още 1. Така моя талон беше заприличал на стрелян със сачми за зайци. Но засега съм минал 1 млн. км. и нямам нито ударен човек, нито дори 1 калник или нещо счупено от удар. Бъдете здрави, имало да се учи и от комунизЪма.

8

Анонимен

преди 1 месец

- Това е нещо нечувано. Това заявление грубо изви ръцете на демокрацията. Българските закони трябвало да се спазват и от органите на реда.

7

Съвет към шофьорите:

преди 1 месец

Помнете, че когато шофирате покрай учебен автомобил, вие също го обучавате. Така че ако очаквате поведението на младите шофьори да е адекватно, шофирайте отговорно и вие самите.

6

тоти

преди 1 месец

Най страното е за последните 10г от 500лв,курса стана 1500 без да се е променила нормативната база -40 часа теорияи 30 часа кормуване ,де и заплатите да растяха така...проста логика ,,защо едни пълнят гуши,други ...ковчези!!

5

Ано

преди 1 месец

То пък едни експерти са тия двамата?

4

гг

преди 1 месец

"0,2 промила на 1000" - аз пък винаги съм си мислел, че промилите са на 100...

3

Анонимен

преди 1 месец

При нарушение през първите 2 години да се взема книжката и да кара курса и изпитите наново.

2

Анонимен

преди 1 месец

Докато има горди вождове на мпс-та на пътя, въобразяващи си, че максималната скорост е препоръчителна, клането ще продължава.

1

GTI 2.3 V5 150 коня

преди 1 месец

и кой ше ме следи дали съм сам в цвера :)))