215

ф

преди 1 месец

Айде сега ми кажете каква е разликата между Путтин и Ким Чен Ир?Има ли разлика между зомбираните севернокорейци и руснаците?

214

Питайте българчетата

преди 1 месец

къде искат да живеят? Ще е по интересно какви ще са отговорите! Поставете си въпроса - защо? Какво ни интересуват отговорите на руските деца? Не живеем за Русия или други, а за България! Ама не смеете да питате, защото ще е страшно, нали!

213

Анонимен

преди 1 месец

Обединява ги това, че и двата народа страдат от малоумието на едно джудже с комплекси и натрапчива мания за величие.

212

До 200

преди 1 месец

Къв чатбот, кви пет лева. Тук е публичен форум, не чат. Ице, ти ли си? Няма ли да употребиш и думичката "наратив"? Като учите нови думи, научете и в какъв контекст се употребяват бре!

211

Анонимен

преди 1 месец

219- може би за това Рашистан има 35 000 000 емигранти, живеещи в по голямата си част в тоя "лош нацистки" запад- в Украйна има 8 000 000 руски граждани- някой да чу Рашките да ги изведоха от там гърмяха и убиваха наред!

210

Анонимен

преди 1 месец

Какво да се очаква от държава, на която дори шефът на църквата е войнстващ хомофоб, вместо да е благ, смирен и да проповядва мирска любов. Виж им попа и им крой шапката!

209

Със сигурност

преди 1 месец

лилипутът вече се е превърнал в севернокорейското тюленче по подходи спрямо гражданите. очаквам рушнягите вече да реват като пхенянските недоразумения по различни поводи - кончините на ленин, сталин, брежнев и т.н. и да правят безумни манифестации пред жужака поздравявайки го за день рождения. А ако някой дръзне да не го прави - в сибир! Безумен народ, нереална държава.

208

Анонимен

преди 1 месец

войната ги обединява

207

Нема украинизация

преди 1 месец

Малорусия (на руски: Малая Русь/Малороссия; на украински: Мала Русь; калка от старогръцки: Micra Rosia; на латински: Russia minor или Ruthenia minor; на френски: la Petite Russie; на немски: Kleinrussland) е историческа област в Източна Европа, в североизточната част на днешна Украйна и съседни части от днешна Русия . Всъщност наименованието и на трите нации идва от името на рус древна народност, от която произлизат днешните руснаци, беларуси и украинци. Едно от историческите им имена малоруси

206

Анонимен

преди 1 месец

И какво са заповядали козяшките демони на нела да ни каже какво аджеба отговарят руските деца? Без нела ние не бихме могли да знаем.

205

Бах мама му.

преди 1 месец

Извод : 75 години руснаците бият крак и дрънкат оръжие на Червения площад и набиват в главите колко се велики. Сега променят тактиката. Действат психологически върху мозъците на децата. Отвратителна и много гнусно.Империя на злото.

204

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 212 Аз даже не говоря на теб, но явно си прочел написаното, тъй че вместо безмислици се ЗАМИСЛИ какво значи то.

203

Анонимен

преди 1 месец

210 Акцията е проведена за пръв път в руския град Томск през 2012 г. През 2013 акцията Безсмъртен полк се провежда в 120 градове и села в Русия, а през 2014 в 500 града в седем страни по света.[2] През 2015 Безсмъртният полк марширува в 15 държави.[3] В Москва излизат половин милион души, начело с президента на Русия Владимир Путин.[4]

202

Анонимен

преди 1 месец

209 наказанието ти е ниезбежно, не ми се прави на хитър с псевдопаузи за мир, азовци като теб се крият в либерастията и даже и джихадисти. Не аз да крещя по улиците, ти крешиш по улиците и веелш азовски и джихадистки знамена.Сега за това има полицаи с автомати по улицата. Ако не те, аз ще те накажа.

201

Анонимен

преди 1 месец

Еми то е гат нашатъ Македония област.

200

ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИЯ

преди 1 месец

Обединява ги отвращението към BBП!

199

Анонимен

преди 1 месец

До До 206 В крайна сметка човек е такъв какъвто е в реалността, а не такъв, за какъвто се мисли, или твърди, че е. И диктатора в Кремъл твърди, че целите му са благородни, но извършва най-ужасяващите неща. КГБ попа, начело на Руската православна църква пък твърди, че бил за "православните ценности" а благославя ракети, които след това убиват мирни хора, и сее омраза. Така че не думите, а делата определят реалността.

198

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 205 Колкото и да ти е неприятно, аз СЪМ "друг". Фашизмът не се дефинира от това дали упражняващите го се наричат така. В Русия има дълга традиция на прикриване на най-ужасните идеологии под благовидни и даже "хуманни" имена, което не ги прави по-малко фашистки или престъпни. Съвременния режим в Русия е фашистки като по учебник, също както този на Сталин и тези след него. Комунизмът и фашизмът се различават само на теория, в реалността са абсолютно едни и същи.

197

До 206

преди 1 месец

Мисля си, че не си лош човечец. Просто си отритнат и отчаян. Опитай се да изтрезнееш. Нали не смяташ, че можеш да излезеш на улицата и да врещиш за азовци и фашисти. И кучетата ще ти се смеят. Могат да те приберат. Ако излизаш някъде изобщо де. Направи нещо полезно!

196

Анонимен

преди 1 месец

Кой съдия ли? А мислиш че няма закони за теб ли, оооо! Ето за това направо ви гърмят азовските ненормалници.