16

Анонимен

преди 1 месец

Маро ,оставяй папката и заминавай на преговори, или ще има нови избори, където Греб ще получи поредния шамар, защото парите на Боко и Шишо са блокирани!

15

Анонимен

преди 1 месец

До *** *** Да ти напомня, че от самото начало зад "харвардчетата" наднича Радев. И като гледам Радев и ГЕРБ добре танцуват за да държат България в руската хватка.

14

Дрис Дрис

преди 1 месец

Тези харвадчета направиха държавата на пастет ! Подобна гавра с българската държавност аз лично не помня. Доверието и вътре и вън е сринато под нулата, никой никога няма да ни взима нас насериозно повече ! Срам, гавра, падение ! Възцариха като феникс Бибитко и Шиши и сега с подвити опашки ще изчезнат от полезрението, а ние ще останем да им сърбаме попарата ! Пак гласувайте за подобни освободители ! С такива гласоподаватели България за винаги се обрича да бъде пробита дупка !Емиграция !

13

Анонимен

преди 1 месец

гаргамела тая сутрин каза 3-те думи, които бса и е разрешил и след това той лапна микрофона и започна да грачи, дали не е премиер пак толупчо?

12

Анонимен

преди 1 месец

мафията печели, как никой, я глей къв сценарий са измислили герп и дъпъсъ

11

Мда

преди 1 месец

Доценти академици професориС лопата да ги риеш дал бог много

10

Анонимен

преди 1 месец

До e Целта на съществуването на държавата не е ИЗБОРИТЕ бе, а всъщност е да се УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА. ПРедсрочните избори означават ОТНОВО да се даде на руския Чорап да я управлява без да носи отговорност пред НИКОГО и да продължава с престълпенията си спрямо националните ни интереси. България стана световен рекордьор по "предсрочни избори". За две години и половина ПЕТ ПЪТИ, и сега искате ШЕСТИ.

9

Анонимен

преди 1 месец

Как да не печели. Руската наколенка Борисов е готов да подаде топката на другата руска наколенка Радев, ако ПП, по-слабия играч не им даде властта. Печели Русия про всички положения.

8

Анонимен

преди 1 месец

Това е театър, не се заблуждавайте. Накрая ще има исторически компромис

7

e

преди 1 месец

Едно не мога да разбера! Що, ги страхуват толкоз' много предсрочните избори?! Нали сме демокрация и изборите са основен постулат на democracy-то?! Бойко, е ясен, но липсата на елементарен човешки морал от страна на псевдодемоктарите, е гротеска картинка! Тъжно, жалко и позорно, е това, което борците за свобода и демокрация ни показват в момента! Не виждам абсолютно никаква разлика между тях и другите видни евроатлантици, Пеевски и Борисов......

6

Мнение

преди 1 месец

Габриел е Послушко. Борисов я разиграва и злепоставя.

5

Анонимен

преди 1 месец

Да питат Севда защо излъга Габриел и е насади на пачи яйца!Не знам ГЕРБ-ДПС как ще се извиняват на тази женица те не беше виновна за нищо. А тая Рая, Теменужка и Сачева са безскруполни и нагли. Време е Габриел да излезе и да каже как Севда е подхлъзна.

4

Жеко куршума

преди 1 месец

Като ше взема тая тояга.....

3

Кире

преди 1 месец

Aaa, последиците са напълно предвидими- мутрите и олигарсите изземват правата на раята и почва вакханалия. Като в Беларус. Нема не искам.

2

Анонимен

преди 1 месец

Тия не разбраха ли? Преговаря се с равни. Те са бита карта и не им се полагат преговори. Или приемат нещата така, както им ги предлагат, или отиват на избори, които ще изгубят. Нямат полезен ход.

1

Нееее

преди 1 месец

Печели дб и генерал Атанасов че са усвоили парите за не приемането ни във Шенген и еврозоната тъмни облаци са надвиснали над България