165

чакаме отчета на

преди 2 месеца

за 9те месеца на господин Бойко Борисов - председателят на Външната Комисия на Република България? къде/ как/ какво/ защо е свършил за да защитава Народа?

164

Анонимен

преди 2 месеца

от самото начало през всичките години тиквата управлява съвместно с дпс а дойде на власт с обещанието че ще ги вкарва в затвора за тези които не помнят.

163

Анонимен

преди 2 месеца

Кой е най големия мафиот в България ? Като си отговорите на тоя въпрос ще разберете дали да му вярвате

162

Анонимен

преди 2 месеца

Борисов защо не ни разкаже истината как и Защо? посрой тръбата на Путин за 3 милиарда сега в Украйна избиват невини хора и деца

161

Анонимен

преди 2 месеца

Борисов за пореден път доказа че с него договорки и договори не трябва да се правят показа че не го интересуват реформи и развитието на държавата а да си консумира власт за лична изгода Взриви държавата с лъжи манипулации и изнудване но вече няма Кой да му вярва

160

Анонимен

преди 2 месеца

Цели 9 месеца Борисов бе председател на комисията по външна политика. Не се чу, нито се видя да прояви някаква активност. Не го и каниха отвън, защото го знаят отдавна що за екземпляр е.

159

Анонимен

преди 2 месеца

мястото на подземния бос Буда е в панделата!

158

Анонимен

преди 2 месеца

някой да е чувал думата Шенген по боково време?....

157

До 1111

преди 2 месеца

това е резултата от доброто управление след отварянето на границите след руския режим

156

До Ле ле,

преди 2 месеца

за толкова години управление имаме разбито селско стопанство, скапани пътища(но пък скъпи), разбита и корумпирана съдебна система, държавата е по-добре от времето на руския режим, но на фона на други, които бяха по-бедни от нас, БЯХА (пример Румъния)

155

Ле ле,

преди 2 месеца

Какви лъжи само се леят из форума! Никога България не е била така добре и приемана отвън, както при управлението на Борисов! Какво се случи след като Радев размаха юмрук, Отровните разнасяха ковчези и Шарлатаните обсебиха властта, всеки българин го чувства на гърба си !

154

1111

преди 2 месеца

До Анонимен......"За 12 г. той намали България с 800 000 души."....Преди 35 години бяхме около 9 милиона , днес сме почти 6,5 милиона , Боко е "прогонил" 0.8 милина , останалите 1.7 милиона напуснали държавата много удобно ги премълчаваме и не ги слагаме в сметката ...те очевидно са напуснали от прекалено и вече непоносимо щастие осигурено им от комунистическите управления преди и след боко.

153

Анонимен

преди 2 месеца

За 12 г. той намали България с 800 000 души.

152

Анонимен

преди 2 месеца

Мафията срещу шарлатаните - два на нула за корупциятата!

151

Анонимен

преди 2 месеца

Мафията срещу шарлатаните - два на нула за корупцията.

150

МУРЗИЛКА

преди 2 месеца

Какво е правил ББ в МС 12 г.никой не знае,защото при мафията има омерта.Дори в регулаторите,за които сега се шуми бяха тихо назначавани наши хора.И понеже няма как да изтече информация при него всичко било наред.Къде са ти американските самолети-разписаха с Каракачанов,прибраха комисионните,погалиха ББ по главата-ама визите не падат.Само когато се изфука,че пътувал с Пенев за мач на Реал с правителствения самолет-тогава разбрахме какво е правил.Съсипва страната,но да стане на неговото.

149

Анонимен

преди 2 месеца

До НякойАко цената е, да измира масово населението, за да управляват ББ и ЦЦ, не, благодаря, няма нужда, говоря за предишното им управление!

148

Мара

преди 2 месеца

Както винаги ББ е по-чист и от ангел небесен и винаги, ама винаги друг му пречи на всеотдайните, чисти и напълно безкористни мисли и дайствия в полза роду. Сега не може да спре нито ГЕРБ, нито Габриел. Горкият неразбран ББ!

147

Борисов:

преди 2 месеца

"Те са невъзпитани. Кирил Петков чупи шишета на масата." Хахахахахахахахахахаааааааааааа Туш!

146

Анонимен

преди 2 месеца

До ... Какво точно те дразни в думата "народ"? Не виждам какво.