25

Алекс

преди 1 месец

Когато се откъснеш от руский мир,ставаш най-щастливата държава.Водещите държави от БРИКС Китай и Индия са 60-то и 126-то място.БРИКС не предлага много щастие.Май е по-добре да хвалиш БРИКС,но да живееш в ЕС.

24

Анонимен

преди 1 месец

Финландия е нападната от СССР 1939г отстъпва част от Карелия на рашките, а сега вземете мапс и вижте какво са направили с градовете Рашките и Финладците- до скоро границите са биле отворени, сега Финландия е в ЕС, в Еврозоната а от 2023г и в НАТО, мин заплата 2124 евро и на 11 място по индекс на човешко развитие, те по численост са колкото нас.

23

Анонимен

преди 1 месец

Те просто са си навряли главата в снега, за да не виждат негативните моменти от живота. Една полуфинландка-полубългарка ми разправяше че се депресирала, като дойде в България, защото по всички медии само лоши новини, а там на север много по-малко публикуват криминалната хроника.

22

gg

преди 1 месец

Интересно как тогава страната е в топ 10 по случаи на депресия и на 34-то място по консумация на алкохол...

21

Анонимен

преди 1 месец

Истина за Детската Кукла Барби ! Финландия е най-щастливата страна. Няма друга по-щастлива страна от нея. Това е страната на на красавиците - Куклите Барби! Е как няма да е най-щастливата страна, когато там 6 месеца е Ден и 6 месеца е Нощ! Кой Мъж по света може да Работи през годината само един Ден - дълъг 4320 часа и да спи с Куклата Барби цяла една Нощ - дълга 4320 часа и да прави кекс? Кой! - Никой! В търсачката на ютюб напишете: "Hatsune Miki - levan Polkka"

20

Анонимен

преди 1 месец

С други думи, колкото повече русофили има в една държава, толкова по-нещастен е нейния народ. Интересно Русия на кое място е.

19

Анонимен

преди 1 месец

България е на 77 място. Ако финландците са зле, помислете къде сме ние .

18

Руснак

преди 1 месец

Не, Русия е най-щастливата страна, защото президентът ти се казва Владимир Путин. Няма по-щастлив от оня, който е мобилизиран и изпратен в Украйна да мре за джоба на руската олигархия.

17

Анонимен

преди 1 месец

Ако някой види усмихващ се Финландец той или е дрогиран или пиян. А тази стакмистика е поредната ЕС тъ п н я.

16

Анонимен

преди 1 месец

Егати досадата!

15

Анонимен

преди 1 месец

Финланддците имат алкохолен ферри туризъм събота и неделя до Литва, Латвие и Естония където е по-евтино да си купят алкохол и не изтрезняват 3 дни.

14

Анонимен

преди 1 месец

Глупости на търкалета, как може да е щастлив човек в страна където слънцето не грее? Та там не растат плодове и зеленчуци, само дребни горски плодове, гъби и зеленища.Да соц политика и осигуреност имат, ама имат и депресии и пият яко за да издържат там на тая сивота и студ. Айде стига глупости. Там зимата е 9 месеца , ако не си намериш хоби или занимание ще изперкаш.

13

до 11-ти

преди 1 месец

България също е самоубийствена държава. Всяка мярка от НС води до самоубийства и депресия, а малкото които се радват на тия мерки не осъзнават, че им откраднаха бъдещето под носа.

12

Анонимен

преди 1 месец

Гледам русофилите не признават друг да е щастлив, лъжа било. Само в москвето е щастието. Двпм.

11

Анонимен

преди 1 месец

На първо място по самоубийства са Южна Корея, Русия, Унгария. Така че спрете съ с спекулациите!

10

Анонимен

преди 1 месец

Айде пак завистливите ни сънародници плюят по нормалните народи. По-добре се задълбочете в съдържанието, защо тези хора се чувстват щастливи!

9

Айляк

преди 1 месец

Не знаех, че щастлив е синоним на депресиран. Фините са едни от най-депресираните и психясали хора на света, благодарение на суровите зимни условия, разбира се. В Канада горе-долу е същата работа. От личен опит говоря/пиша. Много се говори рашките какви алкохолици са, но суомитата ги бият в това отношение отвсякъде...

8

Анонимен

преди 1 месец

На север ги учат от малки че не трябва да се оплакват, на юг сме по в обратната посока. Затова и като ги питаш дали са щастливи не смеят да кажат друго, иначе статистиките за самоубийства и разпространението на депресии говорят друго.

7

Анонимен

преди 1 месец

Защо са щастливи. Защото преди 100 години успяха да се освободят от люто руско робство. Преди 80 години разкървавиха вирнатия руски нос, а миналата година си осигуриха край на руската заплаха влизайки в НАТО.

6

R.A.T.M

преди 1 месец

Как няма да са щастливи, никой не ги пита (референдум) за НАТО нали са демокрация. Най-щастливи станаха, когато съседа им изпрати оръжие, военни, ракети в Лениградска област след като взеха това мъдро решение за влизане в НАТО. Толкова са щастливи, че преди време се напиваха на ферибота до Русия.