23

Българинъ

преди 1 месец

Да бе мирно седяло, не бе глад видяло. Хак да им е на Хамас и верните им ятаци! Как един "невинен" или "гладен" не отвори дума да пуснат отвлечените бебета, деца, жени, старци и болни? Как до един танцуваха върху труповете еврейски, лапаха баклави и изнасилваха наред? Как половин година държат под земята цивилни израелци?

22

Анонимен

преди 1 месец

Да ги покани в къщи да ги нахрани, какво се ослушва.

21

Антайсемайт

преди 1 месец

Защо ли племето проклето юдейско е гонено 1033 пъти от библейските времена насам?! 1034'я ще е скоро и бъдете сигурни няма да има 1035'и път!!!

20

ционисти нацисти

преди 1 месец

с подкрепата на САЩ....

19

Българинъ

преди 1 месец

На 6/10 нямаше гладни. Потоци от пари, вода, ток, комуникации, медицина от Израел към Газа. На 7/10 Хамас клаха и се веселяха. Населението на Газа е твърдо зад Хамас, укрива ги, не предава отвлечените бебета, деца, жени, старци и болни. Израел заслужено избива терористите, колкот и да се крият. Глад? УНВРА да праща ядене, не оръжие за Хамас.

18

Анонимен

преди 1 месец

Блинкен, а как не виждаш гладуващите в България, които не са малко. В средата на м.март крадат последните десет лева на инвалид с които е трябвало да доживее до 07.04.24 г., това си е глад.

17

Нали са живи.....

преди 1 месец

ТРЯБВА ДА СА ЩАСТЛИВИ СЛЕД ТОВА, КОЕТО ИЗВЪРШИХА.....ХАХАХА

16

ээээ

преди 1 месец

Въобще не ми пука за арабелите.Т.нар. цивилни палестинци подкрепят на 100% хамас,и са едно цяло.Сриване на Газа не до основи,а под основите и разгонване на тази п-а-плач.Античовеци.Защо мюсюлманите от Азия и Афпика те им дават пари?

15

Анонимен

преди 1 месец

Нали убиваха и иазнасилваха в името на Алах - нека сега Алах им помогне , нали е велик - какво скимичат .

14

евреин

преди 1 месец

Без милост за терористите - никой от Хамас, Турция, мюсюлмнски страни не осъди убийството и отвличането на над 2 000 евреи началото на октомври - ами Ердоган да ги прибере в Турция или ОАЕ, или Катар или Кадиров в Чечения, или Илхам Алиев в Азербайджан - да ги приберт и хранят както ЕС и Израел ги хранят тез 6 милиона палестински паразиттта ги храним 70 години

13

маалатъ

преди 1 месец

А, де съ Санкциите на "световната демократична общност", на ООН? -)))) Лицемери!!!

12

Говедовъд

преди 1 месец

Те,Щатите, хвърляха храна в Газа,с парашути,похвално наистина!Но някои от сандъците явно бяха високоточни,защото няколко палестинци бяха премазани.

11

Анонимен

преди 1 месец

Турция на кого е помогнала , че да помага на палестинците - турците никога на никого не са помогнали - взеха имотите и избиха 100 хиляди българи преди само век - не са дали една лира обезшетение, 2 милиона арменци повечето жени и деца изклаха с ножове за по-евтино, те са царе на евтиното и менташкотооо. ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ТЮРКИЕ Е МЕНТЕЕЕЕ

10

Анонимен

преди 1 месец

аз виждам лицемерието на Турция и мюсюлманския свят, турците и Ердоган нахъсваха палестинците и сега 90 милиона турци и 400 милиона араби гледат как Израел бомбардира. И НЕ МИ ХВАЛЕТЕ ТУРЦИТЕ И ТУРЦИЯ - ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ. НОРМАЛНИТЕ ХОРА НЕ ХОДИМ ТАМ НА ПОЧИВКА, АМА МНОГО БГ ИЗРОДДДИ ХОДЯТ И СИ КУПУВАТ ТУРСКИ ХРАНИ ПЪЛНИ С ПЕСТИЦИДИ, КАНЦЕРОГЕНИ, ЛЕКУВАТ СЕ ТАМ -95 % ГИ ВРЪЩАТ В КОВЧЕГ СЛЕД КАТО СА ИМ ВЗЕЛИ 100 ХИЛЯДИ ЕВРО ДА КАЖЕМ. ТОВА Е ВЕЛИКА ТУРЦИЯ

9

Анонимен

преди 1 месец

А като се гавреха с голите тела на момичета по площадите и празнуваха нападението ! 1 палестинец не видях ей така от кумова срама да се изтапанчи някаде и да се разграничи от Хамаз или да осъди нападението , последствията всички знаеха какви ще са .

8

Нане

преди 1 месец

Цял Свят видя лицемерието на еврей, крави и юрохейтелаци... По долни от гитлер... ===)))

7

Никаква

преди 1 месец

милост за терористите! До дупка!

6

Анонимен

преди 1 месец

До Да "мислили когато клаха бебета и изнасилваха израелки..." И двете се оказаха брутални лъжи. Включително от ООН опровергаха за изнасилванията.

5

Да

преди 1 месец

са мислили когато клаха бебета и изнасилваха израелки. Намерили кой да нападнат!? Ако пък имат късмет да убият заложниците доста ще им се редуцира населението.

4

Анонимен

преди 1 месец

тука гладуваме 33 г ама запада само събира членския внос, закрива ни производството и ни глобява че сме бедни