158

Черното Огледало

преди 2 месеца

И ако те ужили пчела и имаш алергия и ти се подуе около очите ще те мисли за заспал и няма да може да стигнеш до фелшера на селото...

157

Анонимен

преди 2 месеца

Колкото повече закони и правила, толкова повече престъпници, Лао-дзъ го е казал преди повече от 2,5 хил. години, и днес е по-актуално от всякога.

156

Фалшив ковид

преди 2 месеца

До СъмненияКажи го на умрелите това за ковида,Германия се сучеше около Русия от 20 години сега се дърпа и и излиза през носа но до 2 години са ОК

155

Въпрос

преди 2 месеца

Само да попитам: тази "нова" мисирка Cтeла Ст. , която напоследък дращи тук, дали не е прокоповската овца Н.е.л.итy. Pиcтюва или само не е ученичка? Тов бива безсмислени б..ъл..во.чи през час, но това си е тежка, либерастка диагноза

154

Анонимен

преди 2 месеца

Хе, хе, хе къде се навря бедна Бг, в демокрация, свободно движение, цивилизация, това за Бг ли е.:))))

153

43657

преди 2 месеца

Абе, ЕС на всички които решават "умни" закони.... Я, БЕГАЙТЕ ПРИ ПСИХОАНАЛИТИК

152

Анонимен

преди 2 месеца

Браво на ЕС, всичко електронно, даже и дръпване на шалтера на непотребни неща:))

151

Съмнения

преди 2 месеца

Всичко върви към дигитализация.10 години съм инкасо в Мюнхен.По време на лъжата ковид се затвориха десетки банкови филиали , продължава с пълна сила , губим постоянно клиенти.Демонтират апаратите за прием на монети в шпар каса.В БМВ и Рено не се приемат пари в брои.Нито кола нито винт можем да купим в брои.Така и не успяха да ме ваксинират.Прибрах семейството си в България а ако стане пак нещо знам от къде да напусна Германия без да ме засичат с есе мес ти откриват трябвателефоните изключени.

150

Анонимен

преди 2 месеца

Добро решение, австралопитека трябва да се държи изкъсо. Малко ви е. Старите също да се оборудват задължително. Също, устройства за алкохол. Повечето не шофирате, а си гледате телефоните. Лявата на волана, дясната в телефона, а главата увиснала като со пол - 5 убваци днес за 3км "карат" и не виждат...вдига главата и не знае къде се намира...необръснати, брадати и невчесани първенюта. Никакви глоби, направо без книжка. Льольовщина тотална.

149

Анонимен

преди 2 месеца

та от коя страна на колата и с коя ръка да си отворя вратата,гейове мръсни

148

До ес

преди 2 месеца

Що не се гръмнете *** ???

147

Сата НАТО

преди 2 месеца

Това е полезна екстра.Улавя заспиването преди да си помислите, че вече е време за почивка.

146

Анонимен

преди 2 месеца

Слагайте камери и в кенефите, да се ограничат драскащите по стените. Какво стана, свобода за амбриажите - да правят каквото си искат, а нормалния човек да е следен.

145

преди 2 месеца

Ако камерата не работи ще мога ли да си карам колата?За един приятел питам дето все му се чупят камерите.

144

Анонимен

преди 2 месеца

Хайде сега някой да ми обясни, как ще съм сигурен, че камерата ще е изключена, когато колата ми е спряла...някъде в гората. И реша да правя секс с любовница? Или - не може. Евросъюза не разрешава! Да ви го начукам на патароците. На всички.

143

Евроджендърмерист

преди 2 месеца

Супер! Айде сега и от първи април 2025 и задължителни камери в домовете. Идва най-страшната от всички досега диктатури.

142

Анонимен

преди 2 месеца

Никой ли не усеща, че това е посегателство върху личната свобода? Много е съмнително дали камерата ще намали автопроизшествията, защото има стотици други мерки, по-удачни, които не се спазват. Но едно е сигурно: че пространството в колата вече не е лично, а споделено с неизвестен зрител. Русия ли била тоталитарна?! Я, пак! Скъсаха ни *** с все по-яки и по-яки еврорестрикции.

141

Само...

преди 2 месеца

...евро-джендераст може да го измисли тва нещо!

140

Съмнения

преди 2 месеца

Тези незнам дали глупостите мислят,но мен ми се струва ,че дигиталният затвор ще отвори врата до 2030г.Вече следя цените на антидронва защита.от 5,000хиляди до 20,000 лева.Ще ни е нужно помнете ми думата.

139

царят е гол

преди 2 месеца

С ТОВА СЛЕДЕНЕ МИ СЕ ОТЩЯ ТОЗИ СЛЕДЯЩ ЕС. АЙ СИКТИР, С ТОЗИ КОНТРОЛ И СЛЕДЕНЕ! ПО-ЗЛЕ СТАВА И ОТ КОМУНИЗъМЯ