178

Шаши

преди 1 месец

Всичко върви по план. 160 държави са готови с цифровата валута. А, тази камера освен до спирачките ще има ли достъп и до банковите сметки? Компа на колата, де. Защото трябва помощ за Украйна.

177

Анонимен

преди 2 месеца

Байганети пак се мисли за много умен, тиксо щял да слага на камерата. Ако беше малко умен щеше да се ограмоти малко, да прочете какъв концлагер му готвят.... А с тиксото няма да стане, колата не пали докато компютъра не потвърди, че всичко фунционира както трябва.

176

Анонимен

преди 2 месеца

Тези най-накрая ще се сетят. Всяка кола трябва да е снабдена с черна кутия като в самолетите. И като те спрат за проверка, мушкат един четец и после на всеки му според заслугите.

175

Ами сложете

преди 2 месеца

И автоматичка "щипалка", щом шофьора тръгне да заспива колата да го ощипе! А още по-добре и да сложим чип в мозъка на всеки водач, та да няма катастрофи? Егати *** предложения, все пак става въпрос за ЖИВИ ХОРА, а не за роботи!

174

Анонимен

преди 2 месеца

А ЩЕ ИМА ЛИ ВНЕДРЕНО ЦУКАЛО С ДАТЧИК ЗА ДВИЖЕНИЕ, ЩОТО АКО ШОФЬОРА ВСЕ ПАК ТРЪГНЕ ДА СЕ ИЗХОЖДА В ДВИЖЕНИЕ ГЪРНЕТО ДА Е НА ПОЗИЦИЯ. ВСЕ ПАК ТОВА Е ВАЖНА ДЖАЖА ОТ КОЯТО ЗАВИСИ БЕЗОПАСНОСТТА НА ДВИЖЕНИЕТО.ХАХАХХАХА И ТОВА ЩЕ ПРИБАВИ ОЩЕ 1000 ЕВРО КЪМ ЦЕНАТА И НАКРАЯ В ТОЯ *** СУЮЗ 1 БАРУТНИК /НОВА КОЛА/ ЩЕ СТРУВА ПОВЕЧЕ ОТ КОСМИЧЕСКИ КОРАБ.

173

Честита демокрация

преди 2 месеца

В най-новите модели от 2025 година ще има задължителен ръбат алуминиев ректален термометър за измерване на температурата на водача, за да не заспи на волана!!!!!

172

Анонимен

преди 2 месеца

една лепенка на камерата или резнат кабел и биг брадър свършва

171

Пак да питам

преди 2 месеца

Харесва ли ви бъдещето, което ви готвят, овце?

170

Анонимен

преди 2 месеца

До 173 "Идеално. Сега да видим какво ще измислят да ни монтират камери с микрофони и в домовете" Измислено е отдавна - LED осветление с чипове вътре

169

Гадняр

преди 2 месеца

Нашите *** защо плачат за СеСеСеРе и Путин? Ние сме в далеч по-развит комунистически съюз...

168

Анонимен

преди 2 месеца

И микрофони . Да се чува кой е предател . Какво си говорят за политиката и за полицията и кат .

167

Анонимен

преди 2 месеца

А на танковете в Украйна слагат ли камери като им изсипват толкова пари. Вече полудяха.

166

Анонимен

преди 2 месеца

Ццц

165

Анонимен

преди 2 месеца

Идеално. Сега да видим какво ще измислят да ни монтират камери с микрофони и в домовете. Да палим свещи тази тоталитарна организация ЕС да се саморазпусне. Друг изход не виждам

164

Анонимен

преди 2 месеца

Следене:))еми, направо по един чип и пълно следене нали това е целта, не да хабят парите на хората за глупости.

163

Къде са зелените ?

преди 2 месеца

Само за Тирове и автобуси да е това във всяка кола е голям разход на енергия и ресурси-анти зелен закон !!!

162

Много пъргави тия

преди 2 месеца

Иначе от 5 години не можем да решим латно време или зимно да оставим и да не местим постоянно часа 2 пъти в годината, но щом е за наблюдение и контрол за нула време е факт вече и след две години влиза в сила.

161

Биг Брадър

преди 2 месеца

500 Е за камерка е множко, явно ще има и връзка със стаелитен нет това нещо и ще сме 24ч лайф. Микрофон за хъркане ще има ли. За псуване на Министрите дето 3 години не барат пътищата глоби ще има ли ?

160

Анонимен

преди 2 месеца

Тези са абсолютно ненормални.

159

Роко2

преди 2 месеца

Само на тировете и автобусите може ,но във всяка кола?! Някой водим нови гаджета в града на планина с колите. Някой хакер ако ме хакне ще станем известни и жената ще ми отвее покрива.