76

Анонимен

преди 1 месец

Т е остават двамата министри на ДПС.

75

Анонимен

преди 1 месец

Гаргамел си знае интереса. Кокалът лесно не се пуска. По-добре да изпрати българските мъже на фронта срещу Русия, отколкото да даде кокала на про-руски ориентираите партии, които дишат във врата на сегашните.

74

прецедент

преди 1 месец

за първи път мандант се връчва на най-голямата партия в парламента в присъствието на други лица, от друга партия. Тези е трябвало да бъдат изхвърлени от президенството. Това никога и никъде не е било.

73

Извод

преди 1 месец

На Гаргамел даже името неможе да и напишете в заглавието.

72

Анонимен

преди 1 месец

*** става дума за M Y P З И Л К А

71

Анонимен

преди 1 месец

До *** - ти изглежда се коджа мисирка!

70

МУРЗИЛКА

преди 1 месец

Защо никой не попита Габриел защо напусна такъв уж важен пост в ЕС,за който се е борила и е дошла да става министър-председател?Когато се появи каза:"моят министър на правосъдието ще махне Гешев".Гешев беше махнат,но не от нейния министър.Кой и каза,че това ще стане?Защо не се задават подобни въпроси,а мисирките се пускат по повърхността?Критикуват Денков,че не сме влезли в Шенген и то Делянчо,а Габриел нали е външен министър-тя какво направи-мълчание.Нито пък питат защо 12 г.не влязохме там.

69

Анонимен

преди 1 месец

Какво има да споделя Габриел? Това да не е детска градина

68

az

преди 1 месец

Законно е и го пише в Българската Конституция. Може да я прочетеш , ако ти е интересно или поне да гугълнеш ,за да не се затормозяваш

67

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен--64 Нали СИ знаем , че ФЪФ Бг всичко е на ОБРАТНОТО !Ние никога няма да се научим да ядем хляб с хората / с белите държави/... България си остава --България !С такива управници , ---толкова !Не виждате ли , че щом не можем и един Президент във БФС да изберем , ами ПАК ОСМОКЛАСНИК .... Никой не се запита : С какво е известен Гонзо ?

66

Бойка калдаръм кадън

преди 1 месец

Видяхте ли ме бе? За пореден път доказвам, че съм крадлив и лъжлив ром бъкан до пръсване с ДНК от правешкият ром бай ви Тошко африкански. Един път през живота си не съм казал истината и никога няма да го направя. Да съм дърта лъжлива кадъна ми е в ДНК-то.

65

Анонимен

преди 1 месец

За пореден път Баце голям го извади,а той по мек от памук горкият.

64

Анонимен

преди 1 месец

Това законно и демократично ли е, така да се сменят премиери без избори? Конституционно ли е? Къде по света така назначават премиери и раздават мандати? Даже и английския крал не може да назначи така премиер без демократични избори. Май властта е абсолютно незаконна и не представлява българския народ.

63

Анонимен

преди 1 месец

Супер радостна новина за избирателите на ПП-ДБ - любимият им Шиши пак им е началник. Да им е честит новият им партиен предводител - гресиран, кръгъл и умнокрасив.

62

asd

преди 1 месец

The King is dead! Long live the King! :)

61

Анонимен

преди 1 месец

Габриел --получи ...,а народа какво пак ще ''получи '' , четвъртит , или шестограм ?

60

Архимандрит ГОНЗО

преди 1 месец

ШАРЛАТАНИТЕ ОТТЕКОХА В КАНАЛА.....КРАЙ С П.П. , и с ХРИСТО МРАВОЯДА БАЙКИКЕВ !!...НА 08 ЮНИ НА ИЗБОРИТЕ = 0.5 ПРОЦЕНТА ЗА ШАРЛАТАНСКАТА ШАЙКА , която летеца РАДЕВ ни докара в 2021 година !!..ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ !

59

Анонимен

преди 1 месец

След продължителни преговори си стиснаха ръцете... после гушите.

58

Анонимен

преди 1 месец

Мара шалвара предаде много поздрави на Рундю от Тиквата :)))

57

БАЧКАТОР

преди 1 месец

Цирковете на мутрата продължават и се чудя защо една част от българите продължават да го подкрепят.Мутрите могат само да изнудват.Светът върви напред,говори се за нов политически ред,за нова икономика,а ние продължаваме да се занимаваме с ББ.На всички е ясно,че Габриел е усмихватото лице на мафията.С мутри ли ще правиш реформи(изтъркана дума)как ще ги вкараш в затвора?Никой не говори за затлачените з-ни,а новите са с такова ниско качество.Накъде вървим никой не знае.