37

Анонимен

преди 3 месеца

Снимката е очевиден фотошоп! Ако беше истинско събитие, истински протест, несъмнено щяхте да имате истински снимки! Поредната ДЕМО агитацая на ДЕМОкратите, ама не вървите вече с ДЕМОкатратичните си лъжи!

36

Анонимен

преди 3 месеца

E що направо не си кажат, че искат атомни електроцентрали? Без въглища, нефт и газ, и като се има предвид сравнително по- слабото слънчево греене, кой ще им прави вятъра? Хи-хи! Очевидно искат АЕЦ, и предвид това, че протестират не къде да е, а в Германия - таз евро-люлка на свободата, искат си руска АЕЦ.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Абе не се разбра...? До сега не се разбра че станата Соросс отваря НПОта във всички страни в които го пуснат, и това на снимката са им прокажените "деца". Не било се разбрало, много добре го знаем, всички сме против, но политиците си прибират "взятките" а сатаната продължава с унищожаването на човешкия морал и ценности. Унгария го спря отдавна. Кога и ние?!

34

немец

преди 3 месеца

До Бай ИванАко знаеш само колко си прав! Един инвестигативен журналист успя да се набута при тия със скрита камера... Провеждат семирнари за обучение, имат бюджет за адвокати и премии за арестуване и лежане в затвор. Някой помпа милиони в тия... Така и не се разбра кой

33

Грийн Писс

преди 3 месеца

Да, добре ги определи навремето един малко по-остроумен политик: зелените са като динята -- отвън е зелена, а като я разрежеш, виждаш, че била червена...

32

Бай Иван

преди 3 месеца

Хубави лозунги, но не си правят сметка , че са облечени и обути от материали създадени от нефт? Някой им плаща.

31

Ze nigmar

преди 3 месеца

Структурата на копоя на звяра:)))

30

IQ 3.14

преди 3 месеца

До Бибитко от Банкя нали знаеш кой идва на власт след като докарват швабите до просешка тояга, и как после 3 милиона кацапи се предават за един месец

29

Марш в

преди 3 месеца

Бундесвера. Велика Германия отново се нуждае от мощна армия, за да може този път да влезе триумфално в Москва и най накрая в блатистата земя да се установи послушен към Запада режим на управление.

28

Този Който

преди 3 месеца

Въпреки напъните на медийния мейнстрийм да бъдат всячески ограничавани, има доста интересни видеа в които се вижда какъв лабут ядат "зелените" заради действията си. И там на обикновения човек одавна му е писнало от зелни-транс-манс кресливи отпадъци. Но под мантрата за права и пр. дивотии им оставят много повече възможност са си развяват магариите, отколкото у нас например.

27

Анонимен

преди 3 месеца

От днес да ядат само хле барки и да "помогнат".

26

Бибитко от Банкя

преди 3 месеца

Тези ,,умници,, ще докарат Германия до просешка тояга.Зенените вредят много на икономиката, енергетиката и туризма.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Да минават през тях! Пapазити!!!

24

АнонимеН

преди 3 месеца

ИЗОБЩО НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ, ЧЕ ДЕЙСТВИЯТА ИМ СА БЕЗКОРИСТНИ !!! 3 ГОДИНИ ГИ НЯМАШЕ ПОЧТИ НИКАКВИ НО ТОЧНО ПРЕДИ ЕВРО ИЗБОРИТЕ СЕ АКТИВИЗИРАХА ЗА ДА МОЖЕ ПАРТИЯТА НА ЗЕЛЕНИТЕ ДА ВЗЕМЕ ПОВЕЧЕ МЕСТА !!! АБСОЛЮТНО ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТИ! А ИНАЧЕ ВИНАГИ ЩЕ СИ НАМЕРЯТ ЗА КАКВО ДА ПРОТЕСТИРАТ :D ГЕРМАНИЯ Е ЕДНА ОТ ТЕЗИ КОИТО НАЙ-МНОГО СПАЗВА ПРАВИЛАТА В ТОВА ОТНОШЕНИЕ И САМИЯ ПРОТЕСТ СИ Е 100% ПРОВОКАЦИЯ И ПЛАТЕНА ИНИЦИАТИВА ОТ ПАРТИЯТА НА ЗЕЛЕНИТЕ.

23

Уродливи уроди

преди 3 месеца

*** смотани. Смачканяци смачкани.

22

Анонимен

преди 3 месеца

"Такива ентусиасти" без финансиране не стават от дивана.

21

Ддд

преди 3 месеца

Изпратете ги да живеят на място без никакви удобства на цивилизацията. И сле дмесец-два ги приберете, или заровете!

20

Анонимен

преди 3 месеца

па не бил еурогейташки съюза - погледнете ги само тия двамата на снимката атлантици :))

19

Анонимен

преди 3 месеца

Завчера в Швеция полицаите пак влачеха Грета Тунберг, която заедно със съмишленици блокира входа на шведския парламент по същите причини като германските активисти. Грета не искаше да стане и полицаите я вдигнаха на ръце и я извлякоха, но тя не се предава. Такива ентусиасти променят света, не страхливци като в БГ...

18

Анонимен

преди 3 месеца

Да идат на чист въздух в Украйна! Ще им се отрази чудесно .