28

гневен мъж

преди 1 месец

Никаква помощ на диваците-ислямски терористи.Физическо изтребление на плъховете.

27

Анонимен

преди 1 месец

Помощите убиха палестинци, слагайте им по една аларма, като ги пускате тези помощи, за да не стават инциденти!

26

Анонимен

преди 1 месец

От ООН отрекоха Хамас да са извършвали сексуално насилие над заложнички. Лъжите ще започнат да се оборват една по една. Всеки подкрепящ израелската страна е добре пак да си помисли.

25

Щирлиц

преди 1 месец

Дали са с изтекъл срок?

24

Анонимен

преди 1 месец

Хамас ги подкрепя Иран , Катар ,Турция , Сирия , Ливан, Йемен, Йордания , Египет , Мароко , Алжир , Тунис , Южна Африка , Венецуела , ....най- вероятно и още много ! Като цяло обаче , да се противопостави на ФАЩ , топки има само Путин!! Даже Китай е много разочароващо колко се подмазва и принизява заради ФАЩ!

23

Равенство

преди 1 месец

Няма никаква разлика в рашизма и тероризма. Споменете си Буча и нападение над Израел. Поведението енавсякъде едно...човеконенавистно. Затова и Хамас първо и досега единствено бе приветстван от путин....все пак са от едно тесто...

22

Дано

преди 1 месец

Дано в помощите има и обувки за танцуване,защото старите се изтриха,когато всички без изключение , жени,мъже,деца, стари и млади,но всички те ,като мирни палестинци танцуваха при вестта,че техните братя,роднини и приятели са обезглавявали и убивали, изнасилвали и мародерствали евреи.

21

Срам

преди 1 месец

Европа се опозори за винаги с подкрепата на фашистите в Украйна и сега с подкрепата на ционистите убийци Израел.

20

Факт

преди 1 месец

Целият свят видя че "вечните жертви евреите"не са нищо повече от фашисти и убийци,приказката им свърши вече.

19

Анонимен

преди 1 месец

Голям цирк правят всички държави с тези помощи. Виждаме че безсилието е огромно на уж силните.

18

Анонимен

преди 1 месец

Симулират и те човечност като ФАЩисаните.... дето удариха и убиха 5 човека докато пускат некадърно пратките с "помощи". Западната помощ е такава... Това очаква и Бан тустан, ако не спрем това правителство и евро-джендърите! Съвсем близко са вече до целта.

17

Анонимен

преди 1 месец

Хага нали ги осъди евреите ,имаха 1 месец да представят доказателства ,че пазят цивилните и не извършват геноцид!! Какво стана?! Онези наглите , обвиниха ООН ,че подкрепя Хамас и продължиха с геноцида...!!

16

Анонимен

преди 1 месец

Човек няма как да не мисли ,че справедливост няма на този свят! Спасиха ги тези евреи , дадоха им земя ,която не е тяхна била от векове, дават им оръжия , пари и за благодарност към света ,тези извършват геноцид над палестинците!!!

15

Анонимен

преди 1 месец

Освен всичко ,сега почна и Рамадан...! Вместо празници ,бомби и глад за палестинците! Нищо по- нечовешко не се е случвало от ВСВ!!! Обикновено ,тези който са преживяли нещо подобно или се надяват на никой никога да не се случва или ,като евреите , правят точно същото ,което са преживели на друг!!

14

Анонимен

преди 1 месец

Тия пак ли се опитват да хващат палетата докато падат или се научиха да чакат?

13

Антисемит

преди 1 месец

Евреите не убиват само палестинските жени и деца, евреите убиват човешките ценности и човечеството. Лицемерието и наглостта на т.н. "западни демокрации" вече се набива като телефонен стълб в очите на хората. Ще дойде ден когато и западните държави, начело със САЩ и Германия ще бъдат наказани жестоко за причастността и подкрепата си за палестинския геноцид на евреите.

12

Ужас

преди 1 месец

Какъв срам и позор за запада,изкупува кървавата си вина с подаяния,вместо да накаже нацистите еврей.

11

БАНко

преди 1 месец

А В ДРУГИЯ КРАЙ НА ПАЛЕСТИНА ДОСТАВЯТ БОМБИ ЗА ИЗРАЕЛ !!!

10

Българинъ

преди 1 месец

Абе, що не писахте, че след като са се приземили парашутите с помощите, терористите от Хамас откриват огън по гладната тълпа, за да я разкарат и за да сложат ръка върху помощите? А? Защото няма наблизо израелци за обвиняване. Подкупени съучастници на терора с жилетки "ПРЕСС". Срам.

9

Иван Анисий

преди 1 месец

Управляващите парашутисти в България бяха спуснати от Посолството