7

Анонимен

преди 1 месец

Народа никк не ги защитава ,тия комисии работят срещу народа ,и трите оператора си увеличиха сметките смс )ПП между мръднаха пръста

6

тоя какъв е шеф е..

преди 1 месец

хър мър, нищо не каза, някакви статистики измислени и сигурно е на 10к заплата...и нищоправене

5

Анонимен

преди 1 месец

Онези, които ползват бързи кредити НЕ са жертви! Подписват без да четат и после другите са им виновни! Това е големият проблем! Освен това клиенти на бързите кредити са хора с лошо кредитно минало, на които банките отказват кредитиране! И за това сами са си виновни! Четете! Мислете! Ако не разбирате написаното консултирайте се с адвокат! Стига сте прехвърляли вината на другите! За веригите магазини е прав.

4

Потребител

преди 1 месец

И един съвет за потребителите, които са измамени поради някаква причина. НИКОГА не търсете помощ от КЗП, а се обръщайте директно към ЕС - DSA в сайта им - има секция и за България. Там подавайте сигналите и също не забравяйте да подадете и сигнал срещу родното КЗП за неизпълнения на валидни доклади и симуларне на дейност.

3

Потребител

преди 1 месец

КЗП е такава смешка и трагедия, точно като тази мутричка дето им e CEO, да е по-модерно. Този не може да си каже лафа, а управлява една от най-важните институции в България. Човек с 2 iq, ясно сложен само и само да получава шпицкоманди кое малко бизнесче да одруса. А за това колко са безполезни и как дори и не симуларат дейност КЗП мога да напиша цял роман тука, ама смисъл няма.

2

Анонимен

преди 1 месец

ей ся влизам у приложението на петел и първото което виждам е 'Време е да смениш плана си', ама не казват защо, нито пък че два пъти за 2 г ми дигат цената. сигурно си мислят че така могат да ме довлачат към по скъп план, а държавата тотално абдикирала

1

Обективен

преди 1 месец

И какво стана с мобилните оператори ???? Вдигнаха си таксите и никой не защити обикновения потребител на услугите им. КЗП е една платена и никому ненужна институция и е най-добре да я закрият за да спести държавата няколко милиона от заплатите им.