34

Работещ

преди 1 месец

Защо увеличавате отново щата на тези напълно безполезни палячовци.Свестни хора няма всред тях,това е глутница от професионални наркомани, психопати,подлизурковци,клюкари,подлеци и доносници.Доносничат дори един с/у друг -много болна завистлива и жалка група от .***: и ненормални,очакващи респект и уважение за това ,че наблюдават мигрантите как пълнят държавата.

33

Соня Ериксон

преди 1 месец

Добре смазаната вече машина за пари от нашите данъци , инициирана от ФАЩ и реализирана от Эвапейский союз , работи с пълна сила ! Сега ще назначат още 1400 нищонеможещи нищоправци с килийно обрадование ,които ще си платят колкото трябва на когото трябва и ще почнат да дебелеят с ускорени темпове ... А ние трябва да си мислим , че някой от някого ще ни варди ...Щеше да е смешно , ако не беше тъжно ...

32

Друг

преди 1 месец

Евъпросът е каква функция ще изпълняват тези гранични полицай?Как ще спират незаконно преминалите границата?Границата се охранява с оръжие, а не с баница и шарена сол!Няма да има ефект колкото и полицай да сложите.Само използването на сила може да ограничи тези кърлежи останалото си е игра на пари!

31

Българин

преди 1 месец

А какво стана с оградата, нали щеше тя да ги спира 1млн./1 км. струваше? Стана нац. обект за да няма достъп до нея и да не се вижда кражбата.

30

Анонимен

преди 1 месец

Охранени полицаи ... за какво да им плащаме за да грухтят?? Това е АБСУРДНО!

29

Анонимен

преди 1 месец

В МВР е пълно с пенсионери на пенсия плюс заплата. Така е от години. Пенсионират се на 54г и до 60 г. са на заплата и пенсия.Сега още 1200 гранични полицаи. Като влезем евентуално в Шенген какво драги ми господа ще ги правите толкова много гранични полицаи.МВР е с най огромен бюджет , но ефективност почти никаква .

28

Анонимен

преди 1 месец

Най-добре е да се построи едн стена на границата.А за граничари може да наемат бивши затворници - те няма много много да му мислят и ще се справят с нелегалните.

27

БТР

преди 1 месец

А едни БТР - и, щяха да им вършат прекрасна работа....да....ама не.....

26

Закривай милицията

преди 1 месец

Щатовете в министерството пръщят от нищонеправещи. И без това най-много бройното министерство 60 000 хрантутника на държавна хранилка, да ги вземат от там и на границата!!!!

25

Анонимен

преди 1 месец

Нелегални мигранти да искаш ,то прис все такива ромове ,само украинските мигранти засега са легални,идват с купи коли и джипове и с много пари ,но си плащат на техните граничари ,защото мъжете са под мобилизация ,казват че според цената на колата и джипа си плашат ,нокии стигат до 15 000 лв ако се окаже че бягащия е военен )

24

Хм

преди 1 месец

Количество добре, ама качество? Най-първо трябва да се реши да не се приемат мигранти. После границата с Турция и част от гръцката да се минират плътно. Мините са сигурна работа, не могат да бъдат корумпирани и работят денонощно. Освен това, Турция ще ни нападне в някакъв момент(след 10-15 или20г), тъй че така или иначе границата трябва да се укрепи.

23

Тодор

преди 1 месец

При 4 000 свободни щатове в МВР в момента/така пише в статията/, няма нужда да се увеличава щата на граничните.Проблемът е,че няма хора за тези щатове-това означават свободните в момента 4 000 работни места.Няма хора за нищо-това е проблемът днес,но и утре!!!

22

Анонимен

преди 1 месец

Мигрантите вече идват от Европа и ще ги пазят да не избяга от България. Така е наредил господаря.

21

Анонимен

преди 1 месец

НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ!!!СПОКОЙНО ТЕ ВЕЧЕ ВЛИЗАТ ЛЕГАЛНО С ТРУДОВИ ВИЗИ...ЕДИН ХОТЕЛИЕР ОТ СЛЪНЧЕВ БРЯГ КАЗА,ЧЕ ВЕЧЕ Е НАЕЛ 30-НА РАБОТНИЦИ ОТ БАНГЛАДЕШ!

20

Айларипи

преди 1 месец

Ама те ни ги връщат със самолети бе, не през оградата. Да ни е честит шенгена впрочем! Дълги години да му се радваме. Поне дюнери ще има. Ще има и на кой да се плаща пак по 50 лв. за по специфични поръчки, че в днешно време вече трудно се намират такива отговорни изпълнители.

19

Токмаков

преди 1 месец

КОЙ ПЛАЩА!? ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ КОГА ЩЕ УВЕЛИЧИТЕ ЩАТА. ПРАЩАЙТЕ ВСИЧКИ СПЯЩИ ПО КОЛИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ НА КОИТО ПЛАЩАТЕ ЗА СТОЕНЕ И НИЩО НЕВЪРШЕНЕ НА ГРАНИЦАТА . ДА РАБОТЯТ И С ПОТ ДА ИЗКАРВАТ ПАРИТЕ СИ КАКТО ВСИЧКИ НАС.

18

ХХХ

преди 1 месец

От коя война бягат бойците от ИДИЛ че не разбрах ? Преди бяха намерили в телефоните им яки клипчета с отрязани глави !

17

Тежка Диктатура

преди 1 месец

6 млн. население и 70 000 полицаи кой от кой по отвратителен!

16

Възраждане

преди 1 месец

Щом Урсула Кафявата поставя Възраждане до Алтернатива за Германия и Национален сбор, значи нещата вървят в правилната посока. Възраждане трупат опит и ще се превърнат в реална националистическа алтернатива за България, за да отстояваме местните си интереси успешно. Умните народи в ЕС вече избраха националистически партии да управляват, а лъжите за руска агентура са жалък опит на глобалистко-сатанинската пропаганда да попречи на тези партии

15

иванова

преди 1 месец

след като превърнаха РБ в разграден двор, се сетили за националната ни сигурност......умни са политиците ни, не ще и дума!