131

мигри

преди 1 месец

да сякаш не виждаме в какво сте превърнали столиците на западна европа мигри и църни харапи а сиктир от къде сте дошле

130

Анонимен

преди 1 месец

Да съберем руските мигранти с фалшиви паспорти със сирийските в Овча купел. Те се обичат и ще се спогаждат.

129

Анонимен

преди 1 месец

Обикновен нацизъм: възрожденските копейки. Глей им акъла и им крой шапката. Иначе ислямистът Путин им е любимец. Двоен стандарт, амчи.

128

Анонимен

преди 1 месец

Копейките на путчик с налазили коментарите, както винаги, сеят омраза...

127

Анонимен

преди 1 месец

не знаем дали е станало както е написано тук аз лично оставам скептично настроен

126

Анонимен

преди 1 месец

`глей единия как се мята като маймунa...

125

Потурляк

преди 1 месец

Напротив,вие не сте запалха,вие сте нашата сигурност.Единствено във вас ни е надеждата.

124

Анонимен

преди 1 месец

Да ги натоварват ба гумени лодки и да ги влачи катер в открито море посока турция и по две гребла и да се оправят. Ако наближат български териткриални води, да се стреля на месо и лодкифе да се потапят. Рибите и те имат нужда да хапват

123

Анонимен

преди 1 месец

Това се предвижда в новите евпопейски правила за бежанците, провинилите се, вън! С екстродация.

122

Анонимен

преди 1 месец

122 "Нашите", да, имаме си ги достатъчно. По същия начин ромите се викат един друг на глутници, със сопи и дълги ножове, когато има сбиване, да "помагат" срещу българи. Но, ромите имат български паспорти, те са български граждани, а сирийците не са. Затова, бърза екстрадация, вместо да стигнем до същата ситуация следващия път, когато може и да има жертви. "Горещата кръв" не оправдава насилието. От "гореща кръв" са загиват хора, лежи де в затвора. Защо трябва да затвори очи в този случай?

121

Анонимен

преди 1 месец

На сириеца участвал в боя трябва да се откаже постоянно пребиваване. Конфликтите незаконни мигранти, вън, от страната.

120

Анонимен

преди 1 месец

Извикани са го не да "разрешат спора", а да да помага при боя. Кокво да решават, знае се, какъв е поводът-момиче и бой. Това им е в кръвта, да се бият от наранено честолюбие, както те го разбират. Сирийците идват от друга култура, живеят още в 18 век, че и по-рано, несъвместима с нашата. Щом е толкова благодарен на приемното българско семейство, защо е отишъл да се бие? Явно, за такова "разрешаване на спора" става въпрос и той е знаел това. И откъде пари за фризьорски салон?

119

Анонимен

преди 1 месец

Айде по-кротко, братя българи! Чунким нашите са цвете зад граница? Не четем ли ден през ден как нашенски престъпници са замесени в какво ли не по другите държави? При това не в обикновени побои, а в доста по-сериозни ексцесии. Да напомням ли, че най-голямата крадла на планетата, онази фараонка, е българска мигрантка. Галевите не са ли нелегални мигранти? Ами разните му там бг убийци, които са нелегално навън? Тези, които са си татуирали Левски на кълките, да млъкват. Аман от пишман патриоти!

118

Честита Промяна!

преди 1 месец

Сирийсци нападат български млади момичета "на игра" , а ако някой се опита да ги защити го бият 15 човека "на шега"! Вчера МВР предателите казаха , че уж се познавали, сега се оказва че май не се познават! Какъв хубав приятелски спор са си заформили! Наще как смеят да се противопоставят на инженерите които внесе сглобката! Направо да си предават сестрите и жените доброволно! Те децата от сирия само искали да си поиграят с нашето момиче групово, а нашите нарочно ги представят като заплаха!

117

МОНГОЛ УЛС

преди 1 месец

лелеее пуснах сълза.... това четиво е направо за лека нощ преди лягане.... айде идете в Китайския свят да видите как се Процедира с нарушители на реда:БЪРЗО,ЛЕСНО И КАЧЕСТВЕНО И НАЙ ВЕЧЕ ЕФЕКТИВНО!!!!

116

Анонимен

преди 1 месец

Доста интелигентен изказ... Много над възможностите на президента на БФС примерно.

115

Анонимен

преди 1 месец

Мигранти срещу мигранти, мен това ме устройва, но копейчиците и мутрафоните на Боко, както и мисирките му, не мирясаха, искат дестабилизация, както винаги :)))

114

Анонимен

преди 1 месец

Бла, бла

113

Анонимен

преди 1 месец

Значи западняците ,който са крали и убивали по света , докато ние сме били роби, решиха да си изкупят вината като пуснаха по- лек режим на визи за бившите си колонии....Е да ама решиха ,че щом те приемат *** пушки , то значи това ще е политиката на ЕС....Е да ама ние не сме крали...не сме богати....обаче ще им изкупваме тяхната вина ,като даваме оръжие за измислената им война и за тяхната вина...!!!????

112

Хаха ха

преди 1 месец

Черните пантери в атакаХа хаС баце и денков напред