19

Анонимен

преди 3 месеца

Прочетох, че е искал в Троянския манастир, защо го погребват в София. Хубаво би било да уважат волята му.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Нали е поискал да го погребат в Троянския манастир, защо в Св. Неделя?

17

Анонимен

преди 3 месеца

Бъдете си атеисти и всякакви, но защо сипете омраза и простотии по човек, който току-що е починал. Още навремето са казали: "За мъртвите или добро, или нищо". Спазвайте поне това елементарно правило, все пак уж сме хора, а нямаме грам благоприличие.

16

ВъзмУтен

преди 3 месеца

Това е абсолютно кощунство!!!!Как така този бивп проруZZки гащник и агент на ДС< ще лежи фо заслужил български патриот като Екзарх Йосиф?!?

15

Фон Смолхаузен

преди 3 месеца

Руския пасол пак е качил русофилите на амбразурата да дращят хейт по българските институции. Наред е църквата! Ама са много православни иначе, нашите платени русофилчета!

14

селянин

преди 3 месеца

религията е възникнала още у древните времена га некой мръзеливец е рекъл я нема да одим на лов а ке разговарям с духовете дека вие да одите в змяна ке ми донесете мръвка и така се появили пръвите шамани после поповете дека през средните векове са клали и бесили викали им инквизиция а ся па ки издръжате с данъци

13

Анонимен

преди 3 месеца

до 17 С кое не си съгласен бе, чоджум? С фактите ли? Какво реване те гони? Казах че му е казал че ще плаче. Между реване и плачене правиш ли разлика, чоджум?

12

Анонимен

преди 3 месеца

Северномакедонците не са признати още. Радио и тв са спрени или вият оперетни

11

Анонимен

преди 3 месеца

до 12 Бай Иване, ако това стане въпреки че съм атеист, денонощно ще съм в местната църква и ще се моля и ще се кланям и паля свещи за Господ Бог.

10

Анонимен

преди 3 месеца

до 11 Голям тарикат, ти ми напомни на моя вуйчо който навремето си търсел работа като шофьор, а е майтапчия до дъното на костите си и накрая отива по обява в траурна агенция за да кара карафалка. Разбира каква му е заплатата от някаква служителка и моли среща с управителя. Идва управителя и му казва " Ако ми давате 200 лева отгоре, даже и ще плача на всеки покойник който превозвам". Оня му се разкрешял и го изхвърлил от офиса. :)))

9

Анонимен

преди 3 месеца

Абе що така всичките ни свещеници са с наднормено тегло като полицаите ни? Постите май са вредна работа и се напълнява от тях, а? Сигурно от това ще да е...

8

Не са си отишли

преди 3 месеца

ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ - СЕЕ СМЪРТ

7

до Аз

преди 3 месеца

Какво си седнал да им обясняваш те Възрожденци от възраждане

6

Аз

преди 3 месеца

До Реалисто - За съжаление хората като теб са мнозинство в България. Много жалко е че не разбираш каква е ролята на религията в обществото. Щом не допринасят за нищо кажи ми защо германското, полското та дори и румънското общество са по-добре от българското? Религията е тази която настройва моралният компас на обществото, когато икономиката започне да настройва този морален компас резултата е видим. Просто ти предпочиташ да не го виждаш. Бог да прости!

5

сашо

преди 3 месеца

Нали трябваше в Троянския манастир да бъде погребан???

4

Дзивко

преди 3 месеца

Мир на праха Му, всички дето неглижирате ролята на патриарха трябва да знаете, че конкретно Неофит е бил преподавател и декан на богословския факултет, основал е църковния хор, изобщо тоя човек плюс църквата е се занимавал с култура и образование

3

Реалисто

преди 3 месеца

Ами стига с тези попове. Направо го разбихте това общество. Вместо да му обяснявате важността от образованието, му внушавате, че трябва да е религиозно. Един поп не принася никаква реална полза, нито работи, нито създава икономически ползи, нито, 21 век, има отношение към морала. Светът се занимава с изкуствен интелект, а тука - попове. Починал човека. Така става. Мир на праха.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Що не го фърлят у Орландовци :)))

1

Анонимен

преди 3 месеца

Смъртта на тоя папардак спря войната в Украйна за 2 дни. ФАКТ! Муахахааххааха..няма такива жалки медиии...