443

Анонимен

преди 2 месеца

Ами като я разпалвате, бе...какво очаквате. Русия не желаят война, но лека-полека се въвличат - в по-сериозен и по-сериозен конфликт. И ако Франция е малко по-далече, ако са доста по-развити отколкото в България, то ми е интересно от какъв на какъв се врем между шамарите и ние, заради тарикати като този.

442

Диана

преди 2 месеца

Макрон се очертава все по-ярко като слаб политик,готов да хвърли страната си и ЕС в убийствена война за да прикрие своите неудачи-какво друго може да означава,че за да не се накърнял авторитетът на ЕС,Русия трябвало да загуби войната?Така ли постъпват силните хора: криейки грешките си,извъртайки и манипулирайки?!Та това си е типично поведение на слаб политик-дори само за тове,че е по-важен авторитетът му от решението на проблема...Иначе войната там наистина излезе от Украйна, но отива в Русия!

441

Диана

преди 2 месеца

Макрон е смешен, заявявайки, че войната в Украйна можела да не остане само в нейните граници намеквайки, че Русия можела да нападне Европа и че авторитетът на Европа изисквал тя да загубела тази война...Рзсъждава като гузен негонен бяга - дай да се предпазим, че нещо може да ни нападне там. Ако мислим така, дай да се предпазваме, че нещо може да ни нападне от Космоса, значи...Кога Русия е дала някакво основание за едно такова мислене? Никога! И кой предпочита авторитетът си пред Истината?!...

440

Анонимен

преди 2 месеца

Прави грозно впечатление, че всички проруски коментатори по нашите медии когато им зададат въпроса "Смятате ли че Русия ще се спре ако победи в Украйна" започват да шикалкавят и да се правят че не разбират какво ги питат.

439

Случаен минувач

преди 2 месеца

А от полската шляxtа са се биели до смърт - като японците през ВСВ. Никак не е било лесно да ги победиш. Девизът им е бил - Умpи за Полша и за шляхtatа! Прочетете Хенрих Сенкевич, той ги е описал тези неща.

438

Случаен минувач

преди 2 месеца

През 1920, малко след ПСВ, избухва руско-полска война. Панска Полша превзема Лвов и областта Галиция, тръгва и към Вилнюс. Русия обаче бързо я слага на мястото й - конницата на Будьони разбива полската шляxta. Тогава Ленин решава да създаде отделна република Украйна, където да живеят етнически руснаци и поляци на запад.И само година по-късно Украйна се включва в новосъздадения СССР. Така че тази държава е създадена с ленински декрет.Самото й име - Украйна, говори, че е отстрани, накрая на Русия.

437

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна и украинците , да се прибират в реалната си родина Русия, така е справедливо и така трябва, руснаците са на прав път, а и така е най-добре за всички, скоро войната ще свърши!

436

Анонимен

преди 2 месеца

Украинци, бягайте от Одеса и Одеска област временно, скрийте се някъде и не воювайте, за да оживеете, войната ще свърши до около максимум месец-два и ще има мир!

435

Агресора е от запад!

преди 2 месеца

Зеленски и компания, трябва да бъдат изправени пред съда в Хага и да се проведе съдебен процес за извършени криминални деяния и втори Нюрнбергски процес срещу нацистите и нацистките отряди в Украйна!

434

Агресора е от запад!

преди 2 месеца

8. Реанимира се нацизма в най-извратения му вид през последните десет години. 9. Наивните украинци, бяха насилвани, убивани, използвани за експерименти, за вътрешни органи и дори за месо, най-варварски и дивашки! 10. Киевската власт, наложи тотална цензура, убийства на журналисти, партийци, обикновени хора. 10 Всичко това, трябва да спре и виновните са си поемат персонално вината за извършените през тези десет години престъпления, това не са ви бившите безправни колонии, сбъркали сте адреса!

433

Агресора е от запад!

преди 2 месеца

5. Имаме неспазени уговорки, договори и много изречени лъжи от някои хора от запад. 6. Имаме намеса на запада, наливане на чужди оръжия, с цел война на самото население помежду им, една братоубийствена война, течаща вече десет години. 6. Имаме проява на всички най-ниски и зловредни човешки страсти, грехове, престъпления от всякакъв характер 7. Извърши се геноцид от Киевските власти, над цял един народ, пред очите на цял свят 8. Реанимира се нацизма в най-извратения му вид през последните десет г

432

Агресора е от запад!

преди 2 месеца

Фактите: 1.Има един руски народ в Украйна, разделен насилствено на две части чрез западна пропаганда, насилие, чрез преврат. 2. Имаме един нелегитимен президент на Украйна - Зеленски, избран чрез преврат и измама. 3. Имаме Киевска власт в Украйна, която е чужда, а не украинска и олигарсите са чужди. 4. Имаме една принудителна война, в която и двете страни, украинци и руснаци, не искат да воюват помежду си, но запада принуждава с насилие украинците да воюват, с насилие ги мобилизират, убиват, изп

431

Анонимен

преди 2 месеца

Ротшилд - Франция и Швейцария, заедно с Монсанто идруги американски фирми, са изкупили голяма част от плодородната украинска земя. Вагнер влязоха във френските колонии в централна Африка. Какво до каже служителят на френския Ротшилд? Война и пак война! *** заради нашите интереси! Маро, сърчице неморално, защо ни вкарваш толкова муджахидини? За да отървеш от тях сина си -. французина ли?

430

Анонимен

преди 2 месеца

Кибер Хора: КАК САЩ ОБРАХА СВЕТА? (ОБЯСНЕНО ЗА 5 ГОДИШНИ) , https://youtube/watch?v=T26EGwma9KU

429

КОЛОНИЗАТОРИТЕ!

преди 2 месеца

Франция. КОЛОНИЗАТОР, има 400 години някъде откакто цуца от колониите май. Франция. ЗАВОЕВАТЕЛ. Напр. Луи XIV - Кралят Слънце, при когото около 50 години Франция е била "Господарката на Европа" - армия и безкрайни войни и завоевания. Изглежда нищо не се променя и при републиката Франция. Наполеон Бонапарт е новият завоевател на Европа. И сега Макрон, следвайки политиката на предшествените си всячески се опитва да разпали война в Европа.

428

Анонимен

преди 2 месеца

Украинци, скрийте се и не воювайте, за да оживеете, , войната ще свърши до около максимум месец-два и ще има мир!

427

Анонимен

преди 2 месеца

Стига с тая война, да се оправят сами руснаци и украинци, те са един и същи народ, ще се оправят сами помежду си, рано или по-късно. Зеленски, олигарсите и нацистите, да се махат, даже трябва да ги съдят за много неща, за геноцид и за реанимация на нацизма!

426

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна да се прибира в реалната си родина Русия, не виждам смисъл от смъртта на славяните, нито ми харесва! НАТО да се изтегли назад или да се разтури, каквато им е била договорката, не щем конфликти и смърт, стига! В противен случай, ако Украйна не се приберат в Русия, ще е предпоставка за бъдещ рекет и изнудване на самите европейски държави, това е недопустимо и е във вреда за държавите ни!

425

Анонимен

преди 2 месеца

До Италианецът НаполеонТя Италия, все още, не е била създадена като държава и не е съществувала като държава, през управлението на Наполеон, а са били множество отделни феодални владения.

424

Анонимен

преди 2 месеца

До ЩирлицАко погледнеш историята, те не са били изобщо врагове руснаци и французи, даже руснаците са помагали много пъти на французите, последно през ВСВ, Наполеон е бил изключение, но той не е французин по произход, даже е мразил французите първоначално, но се променя и преди Наполеон да нападне разни феодални владения и Русия, са имали обща граница в западна Европа французи и руснаци, тогава много държави в Европа изобщо не са съществували, те са едни от най-старите европейски държави.