463

phrag

преди 1 месец

Война може и да няма, както и можеше и да няма. Но явно натам бутат някои.

462

Анонимен

преди 1 месец

Тоя е една истерична актриса. Вдига врява знаейки че от сащ няма да му позволят да прави нищо - и после ще каже "еми те германците ги е страх". Пинчер.

461

Анонимен

преди 1 месец

Щях да напиша, че Напальон се е преродил в Макрон, но после се усетих, че няма да се получи и се отказах.

460

Щерю

преди 1 месец

Най- коварната и ужасяваща болест, донасяща всички мъки на съвременния свят, се нарича юдео-ционизъм. Той е прикрит зад кухи понятия като "демокрация" и "евро-атлантически ценности" - но целта му е "богоизбран" юдейски таен елит да владее над целия свят. Този юдео-ционистки кръг създаде "ковид-19", разпалва войни, планира глад, създава земетреесения, бедствия и национални катастрофи. Жертвите са милиони. Но хората по света рано или късно ще разберат ужасяващата истина за този сатанински ционизъм.

459

възмутен

преди 1 месец

Макрон започнада жертва французите за чужда кауза. Вчера , в Одеса са унищожени 120 чуждестранни неемници - французи, поляци и грузинци, повечето са французи.

458

който гроп копае

преди 1 месец

Като Макрона рискува сам да падне в него. Гръмки дела и заплахи,че идват избори и страха ги тресе....ама нищо Сатаната гледа през очите на либералите и западните деморкатитакава злоба и нозст не е приссъща на човешки същества

457

сопол

преди 1 месец

русия иска границата с украйна да е днепър и украйна да няма излаз на море, и украйна да бъде заставена да е неутрална. а можеше да е само неутрална.

456

сопол

преди 1 месец

като раздадат пушките тръгвам към лондон и вашигтон. за вас незнам

455

СС

преди 1 месец

До 452. Демокрацията отдавна е провалена. В момента, в който евролапачите започнаха да налагат безумни правила на страните от ЕС и те нямаха думата за нищо, демокрацията беше провалена. Ако Укр победи в тази война, което практически е невъзможно, всички ще се въртят като пумпали около тях и техните претенции няма да имат край! Тогава, когато ви бръкнат в джоба, за да дадат на укрите, още по-добре ще разберете какво е провалена демокрация.

454

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен461-_ На практика американската икономика воюва срещу икономиката на ЕС. Е затова! Русофобията е заради страхът на американците от коалиция между немския научно- технически гений с нескончаемите природни ресурси на Русия и с колосалните производствени мощности на Китай. и Засега поне американската икономика печели в тази война. По тяхна заповед спряхме евтините ресурси от Русия, и сега икономиката на ЕС вече неконкурентноспособна, бавно бавно бива поглъщана от азиатската и американск

453

Анонимен

преди 1 месец

Защо се самоунищожавате, че и нашите държави съсипвате икономически? За какво ви е тази русофобия и агресия, като тя вреди най-много на европейските държави? Полудяхте ли? Изолирайте русофобите и върнете нормалните отношения, че русофобите ни носят само проблеми и щети от всякакъв характер!

452

Татул

преди 1 месец

Искрено пожелавам да се пренесе в кокошарника на този подскачащ петел - клоун.

451

Анонимен

преди 1 месец

До Диана Изобщо не отива в РУсия войната, а измират със стотици украинците край Белогород... Някой гледа много прозападна манипулативна телевизия май?

450

Анонимен

преди 1 месец

Макрон май иска французите да учат руски... Ако преди това жълтите жилетки не го гилотинират.

449

Червената шапчица

преди 1 месец

Силна Европа? Кога? ЕС скоро ще фалира от помощи за Украйна.

448

Деди

преди 1 месец

Този Макарон иска да се изхули като сварен макарон от глупостта, която направи с прослловутото си интервю за участие във войната срещу рашките. Сега се чуди каква еквилибристика да приложи за да замете "изсраното" от него в това интервю. Да, ама не, както казваше великия Бочаров - миризмата от поднесеното остава!

447

Анонимен

преди 1 месец

интересно ми е защо този сай предоставя трибуна на явно платени коментари. Тези коментари нямат нищо общо с общественото мнение и искривяват възприятиетоо за реалност.

446

Анонимен

преди 1 месец

това което виждам е че демокрацията е слаба и не може да се защити. Не че не може а просто е объркана и това може да и коства съществуването.

445

Анонимен

преди 1 месец

ако Украйна не успее да изгони противника от земите си това означава че демокрацията се е провалила

444

Shark

преди 1 месец

Макароне, кажи на баба ти да ти прочете книжка за приспиване - История на Франция по времето на Наполеон. След това поспи, помисли и пак кажи дали искаш да нападаш Русия.