10

ВСС

преди 2 месеца

Магистратите сме над закона и можем да правим каквото си искаме - да взимаме подкупи, да арестуваме, да конфискуваме, да кадруваме без конкурси и да назначаваме роднини. За тези си действия не дължим обяснения, защото са следствена тайна. А при пенсиониране ще боцнем и три цифрена компенсация за тежкия ни труд. Така или иначе като ни осъдите в ЕСПЧ, плащат пак данъкоплатците, не ние. Само това би ни уплашило, но имаме много "пациенти" и в Парламента.

9

ТОП НОВИНА

преди 2 месеца

Пред тази комисия не се носи отговорност за неверни лафове и всеки може да си хортуна що душа му сака.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Тая трябва да бъде уволнена дисциплинарно час по-скоро и да се стигне и до другите замесени лица, които са злоупотребили с власт. Егати и мършатаа, кой знае колко милиона е засмукала и какви услуги е вършила...

7

Анонимен

преди 2 месеца

Ами защото няма очи и съвет ,а може би и някакви притеснения.

6

Wont be televised!

преди 2 месеца

Пролетта идва!

5

Анонимен

преди 2 месеца

Защото никой нормален човек не би взел на сериозно пародията и цирка наречен народно събрание!

4

rambaldievskievich

преди 2 месеца

Парите от данъците, частта от които е за издръжката на службите, институциите, ведомствата, агенциите... (ВАП, ВКП, ВАС, ВКС, ДАНС, МВР, КАТ, НС, КС...) - тези пари да бъдат върнати на данъкоплатците.

3

Ужас

преди 2 месеца

Не вярвах -рашков да достигне такова дьно и да севлее в редиците на перачитеЯвно всичко се купува с пари

2

Анонимен

преди 2 месеца

Защо магистрат трябва да участва в този цирк с преливане от пусто в празно? Има си йерархия и обжалване на актове. Другото е популизъм. Къде бяха тези будни депутати докато си е вършил далаверите убитият? И зако трябваше да умре, та да се заинтересуват от неговите дела, които били известни от години? Палячовщина и имитиране на дейност.

1

Путин е лош

преди 2 месеца

Но уж българската прокуратурата и съд, ще го разберат по-най лошия начин. Ще загубят много имоти зад граница, но предстоят много трудови дни в Белене.А трудът облагородява и прави човека свободен.