30

Анонимен

преди 1 месец

Шефът на тази комисия, винаги може да бъде заобиколен,защото той не е фактор заслужавящ внимание.Той тялом е на стола си в залата,но духом вече си представя Брюксел,от където ще му дойде спокойния и осигурен материално живот.

29

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 17 Няма да бъдат изнасяни данни ли? Защо прокуратурата изнася данни за другите хора? Защо се рови в живота на хората 30-40 год. назад чак до ученическа възраст, личен живот, здравен статус? Разнася всичко сред съседи, колеги, приятели, познати, та дори казва на лекари да не лекуват нарочения? Пълно погазване на презумпцията за невиновност и сега следствена тайна било... Когато съсипва др. хора не е следствена тайна, ама като са нейни хора, не се говори. Така ли прилагате законите?

28

анонимен

преди 1 месец

Абе вие какво смятате,че тази със 6 шестима заместници ще Ви каже някъква ИСТИНА ли?Тя е просто НАПРАВО за ИЗГОНВАНЕ барабар със 6 шестимата си замесници!,ако наистина сте решили да ПРОЧИСТИТЕ прокуратурата от хора който получават заплати да прикриват ПРЕСТЪПЛЕНИЯ

27

Анонимен

преди 1 месец

И да се яви, какво ще каже?! Че няма корупция и измами на високо ниво, има само усещане за корупция. Което ще рече, че на магистратите им е позволено да извършват престъпления. Преследвани от закона са само кокошкарите за смешни пари.

26

Анонимен

преди 1 месец

Прокуратурата може само да съсипва човешките съдби на други хора, докато тя самата върши какво ли не. Тя е богоизбраната(по Гешев). Тя решават кой да живее и кой да умре. Прокуратурата може само да упражнява власт, тормоз, репресии, отнемане на човешки права, смазване на личността и бавна, мъчителна смърт. Всичко това прокуратурата го върши безнаказано. А комисията в НС нищо няма свърши. Празни приказки. От комисии нищо не може да се чака.

25

Майора

преди 1 месец

Много ми е интересно защо всичката кал се излива върху прокуратурата и само тя ли е виновна? И как пред комисията се използват свидетели срещу които се водят дела или са подсъдими! А какво да кажем за политическата цветарка Нистимир и човека с 20 имотс от една заплата Рашков , те ли са морала в този случай?Явно и тук прозирст неща от бившата ДС!

24

Анонимен

преди 1 месец

Сега видяхте ли се, какво представлявате , депутати, съдебна система и цялата ваша измет1. Тотална корупция, мърльотия и некадърност. Ама народа си е виновен.

23

Ужас

преди 1 месец

Оказва се че мафията в съдебната система се подиграва с държавата, НС вместо да направи истински реформи и промени в конституцията и да спре това те само създадоха хаос.

22

Анонимен

преди 1 месец

Пърламентът е жалък в своята некадърност да свърша каквото и да било!

21

Анонимен

преди 1 месец

Дреме и на Кирилова, Синът й в ДАНС , след година се пенсионира и ще вземе добри пари. Схемата на Пепи еврото си върви и в момента. Кой като нея.

20

Дарк

преди 1 месец

Пепи еврото,още има евро,а аз направо преминах на долар.въх.

19

Дарк

преди 1 месец

Как тъй ще я питат за Пепи долара,нали предметът на комисията е за Мартин нотариуса.Дори с гласуване отхвърлиха предложение да е за Пепи.Около Нотариуса хванаха червения пират,който съдът го пусна и сега за Пепи искали да питат.Добре,но да си направят едно гласуване.

18

№19 и №20,

преди 1 месец

един и същи човек си.Говориш силно неверни нещо.Вероятно си някой дребен прокурор,и много ти се иска да продължи безконтролността в тази институция.В прокуратурата има сериозна организирана престъпност,на всякакво ниво.Това е опит обществото да се справи,колкото закона и ситуацията позволява.Бандити в тоги.

17

Анонимен

преди 1 месец

До ВСС Не прекалявате ли малко и вие,депутатите, с правомощията си? Г-жа Кирилова предполагам, че ви е отговорила, че сега тече разследване, което все още не е приключило и тя няма право да изнася данни в интерес на разследването. Да не говорим, че вие не сте се обърнали към гл.прокурор, който да прецени каква информация може да изнесе и каква засега - не, а а сте поискали такава директно от градския прокурор.

16

Анонимен

преди 1 месец

Кирилова е длъжна да даде обяснения пред своя шеф в йерархията и т.н. до ниво гл.прокурор. Този и.д. гл.прокурор може да бъде извикан да даде обяснения пред съответната комисия от НС. Не е разумно да се прескачат две нива на съдебната власт и председателят на временна комисия да иске директно от градския прокурор обяснения. Надхвърляте нивото на властта си, а председателят на временната комисия е разярен, че градската прокурорка дипломатично му отказва информация,когато тече разследване.

15

ъъъ

преди 1 месец

Нали за тази лелка,с аграрна физиономия,свидетел казваше,че била на заплата при еврото.По 10000 лв на месец-подкупи.Нагла до безобразие.Отличен бъдещ кадър на сливенския затвор.Уволнение на всички чиновници,пардон-проурори,ре-подбор с тестове за лоялност, и спракки в МВР и ДАНС за наличие на оперативна информация за зависимости.Убеден съм,че 70 % от паркурорите ще бъдат безработни.

14

Анонимен

преди 1 месец

Интересно как досега никой не е забелязал нещо странно държавни служители каквито са прокурори и съдии да имат такъв висок стандарт на живот? Ами не е чудно защото всички останали а по същия начин забогатели, облагодетелствани от корупция като започнеш от всички депутати, президент и неговия "път на копринката", минеш през МВР, здравеопазване и т.н. Помнете много добре, "Гарван гарвану око не вади!".

13

Чичолина

преди 1 месец

Цаца дали били хванали?Дали ще хвърлят мрежата във ваната или в морето резултатът ще в един и същи.Ако комисията бе за Петьо еврото щеше да има резултат в морето.

12

КАРАБАДЖАКОВ

преди 1 месец

Един е Господ и ПРОКУРОРИТЕ са неговите пророци

11

Дарк

преди 1 месец

Кога,кога ще хванат кит?Цаца поне уловиха ли?