38

Анонимен

преди 1 месец

Милиард идва от френския. Аз не съм франкофон. Аз съм Блгарофил. И пиша каквото произнасям. А ти какъв си? Като укропитеците? Дето от владимир новите стопани го преименуваха на володимир? Като куче? 40 години се е казвал владимир, идват нови стопани и се казва володимир... И ти като тях ;)

37

Анонимен

преди 1 месец

Това със звездичкит6е е бaбoeб. Не знам защо го филтрират това. Кухарите се водят по чужди култури и акъли и си мислят, че франкофонията е велика. Ако погледнеш историята, през втората световена Дома на Павлов в Русия се е държал по - дълго от цяла франция срещу немските войски. Представях ли си, рапи, една руска сграда се е държала по - дълго отколкото цяла франция! И ти разчиташ на тези да ти помагат срещу врага... И аз съм бил куку... Неадеквати всекакви се навъдиха в нета...

36

Анонимен

преди 1 месец

Ку-ку , казва се милиарда , не милярда , неграмотнико ...

35

Australian

преди 1 месец

До До БобиА вие натофили , кво надавате вой ? 2 години цяло НАТО плюс Украйна се борите с Русия и.греда ,пизда .хрень ! Нещо не е наред с милярдите ви! Част остава в НАТО членките, част в украинските олигарси и,,,съвсем малка част на фронта ! Дупелизци и крадци сте всички!

34

Анонимен

преди 1 месец

По време на украинското "контранастъпление" на ден украинците харчеха почти по 2 милярда долара. И резултата беше брутално жалък. Американците си мислеха, че това са най - добре похарчените им пари за последните 50 години, но като си направиха сметката в края на тези 4 месеца, се оказа, че са най - безмислено похарчените пари. А там всичко се смята в пари. От тук нататък няма значение какво ще става. Украйна ще губи. В хора, територии, средства и т.н.

33

Анонимен

преди 1 месец

Цяката Пустинна буря струва на САЩ 80 милярда. 550 000 американски войници, самолетоносачи, скъп транспорт и т.н. В украинското контранастъпление само САЩ наляха 140 милярда, при положение, че украинския войник струва между 20 и 100 пъти по - малко от американския. Отъделно Европа наля десетки милярди за тези 4 месеца. Представете си мащабите на операцията срещу Русия. И накрая - нищо. За тея 4 месеца украинците изляха към 200 милярда срещу Русия и нищо. Едва ли някой ще им даде пак пари.

32

Анонимен

преди 1 месец

Истерясалите украинофили пак завиха. Айде към Украйна, патламаци! Липсват им войници там! Сега е момента- чамодан - вокзал - киев! На западните руски земи им требе наторяване. Слънчогледа требе да расте и дава семки за да могат после руснаците да го продават на вдовиците ви.

31

До Боби

преди 1 месец

боби ти наистина си един продажен путинофил! Няма да ти казвам дефиницията за путинфил, ти си я знаеш! Но путин медведев говорителя на кремъл и още и още и още постоянно говорят за ядрено оръжие! И познае продажно птутинофиле никой ама никой от НАТО или от запада не го прави това! Ясно е че родината ти рашистан няма как да се сравнява със запада! По нищо! Технологи производство умствен потенциал и още и още просто рашистан е светилнни години назад! Така, че путинфиле НЕ знае но ЛЪЖЕШ, та ЛЪЖЕШ!

30

До 21

преди 1 месец

И защо , руските самолетоносачи ли ще дойдат? Правят се в Австралия за всеки случай , ако все пак се наложи по-бързо да се доставят в близост до Китай

29

Анонимен

преди 1 месец

От начина по който е нарисана статията, оставам с впечатлението като читател, че войната Русия-Украйна ще продължи отвъд 2030 г

28

Анонимен

преди 1 месец

А Австралия знае ли?

27

Анонимен

преди 1 месец

HIMARS е с GPS насочване, руснаците успешно ги манипулират и холивудската ракета трудно поразяват целта - пълен провал

26

Боби

преди 1 месец

До 22 Путин споменава ядреното оръжие само ако някой журналист му зададе въпрос(а те тъпо и упорито пак и отново го правят аудиторията трябва да се плаши) а дали са надеждни... Великобритания преди месец тества своя балистична ракета Трайдънт(сащ производство) от подводница - неуспешно А основата на САЩ балистични ядрени ракети са Минитмънт 3 - 1967г и Трайдънт(подводници) 1986г по-нови няма има само по-нови крилати ракети Томахавка.

25

Боби

преди 1 месец

До 22 БМ-21 Град е създадена 1960г и в момента е най-разпространената РСЗО в света. По-Новата версия Торнадо Г(Град) външно е неразличима от тези произвеждани преди 60 години Но стреля на двойно по-голямо разстояние 40 вместо 20км(нови боеприпаси) и ако имаш пари всеки от 40те ракети може да е управляема версия с насочване по ГПС/ГЛОНАС...(40 индивидуални цели) Това е примера за 50-60 годишните технологии... Вчера пак около легионерите точно с Торнадо С унищожиха 2 ВСУ хеликоптера има супер клип

24

Боби

преди 1 месец

До Селянин Иронията на цялата ситуация е че ЕС финансира оръжията и боеприпасите за Ъкрайна през сметките на т.н. Фонд за МИР ... без коментар

23

Селянин

преди 1 месец

Дайте шанс на мира.Стига с тези оръжия.Кого ще убивате с тези оръжия.Стига сълзи,стига разбити съдби.

22

До Боби

преди 1 месец

мдааа, видяхме ги! :))))))))))))))))) сичките изборени от тебе! :))))))))))))) ако уцелят е добре! Ама ...! :))))))))))))))))))) Инак дори кинжала приет на въоръжение в рашистан 2018г та той го сваля технология на вече над 50 г. :)))))))) Така, че може да се говори за рашистански ракети, но за точност, полезност, качество, надежнодст и други от сорта, е там нещата са едно голямо ??????????????????? Та така! Даже почваме да се чудим за тия ядрените ракети дето путин ги споменава всеки ден!

21

Анонимен

преди 1 месец

Астралия не е в нато и трябва да внимава

20

Боби

преди 1 месец

До ... СЕРИОЗНО? Торнадо С(Смерч) е еквивалента в РФ. Първо е по-далекобоен 120км, Второ и версиите старата на 80 и новата на 120км бойната част е поне двойно по-мощна от тази на ХИМАРС. Освен това Торнадо С има доказани две екстри - може с такава ракетта да се прати Дрон на 100км в тила на противника и има версия на боеприпаса с криле или мини версия на УМПК - Ракетата доставя боеприпаса на 100км а с УМПК планира още 60-70км още Това е повече от обсега на ЗРК ПАТРИОТ и СТАМПТ-Т.

19

Америакномучилките,

преди 1 месец

пак се засегнаха и нервно цъкат на палците! Все едно утре, като стане гражданса и се срещнем, няма да ви видим колко двама сте! :):)