34

Шенко

преди 2 месеца

Страхотни новини за бандита с името Нотариуса!Добавете и това,че е повръщал развалена Банска капама! Крал,крал , че се одрал,но давал премиални на....колеги!***!

33

Observer

преди 2 месеца

Тия са толкова нагл.и и безскруполни че чак онемяваш че това наистина е възможно!!!! Лошото е че Тия си живеят в някакъв паралелен свят от който всички ние за съжаление сме много далеч. Още по лошо е че това май никога няма да се промени. Ужас!!!

32

Анонимен

преди 2 месеца

Никой не ги познавал, закрити заседания, реформа, поредни увеличения на заплати.. нищо ново. Думите "прозрачност" и "висок обществен интерес" се забравят след третия ден, нормално. Карай, да сме живи да сме здрави :)

31

Анонимен

преди 2 месеца

Айляк комент.26 . Прав си то бардаци от магистратите на власт са за показ. Н а тия по магистралите.

30

Аптекарката

преди 2 месеца

Максим Каракаш редовно купува кондоми в аптеката. Бизнесменът не ги купува за жена си Таня, която е също клиентка на аптеката. Последният път даже се похвали, че излекувал кондиломите, лепнати от последната му любовница, млада жена бизнес асистенка в една от фирмите му.

29

ДО 25

преди 2 месеца

До АнонименСЪДЕБна система у БГ няма мн отдавна !

28

ДО 27

преди 2 месеца

До АнонименАБЕ щяхме да питаме Самоковеца и Жоро Илиев за БГ прОкоруротите ама бог да ги ПРОСТИ !

27

Анонимен

преди 2 месеца

Е ка ше го познават бе то е издзвъндземну.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Ми то някой трябва да плати масрафа. Или е с държавни пари или на нечия частна сметка. За какво въобще трябва прокуратурата да има банкет в Банско? Обучения, тиймбилдинги, не знам си още какво, трябва да са по нечий хотели.

25

Айляк

преди 2 месеца

Нотариусът плаща яденето, пиенето и нощувките, обаче тая сФирка не знаела кой е, хе-хе...Кого лъжеш мъ, джуко? Труженичките от СРП-то са по-пропаднили и от магисталките...

24

Анонимен

преди 2 месеца

Клуб Библиотеката ,клуб Нотариуса , клуб Щангата , клуб осемте джуджета , клуб Орион , клуб Монтерей , клуб Лопян , клуб.. клубове пирамида от ОПГ . На вързани като свински ч ер ва / кървища/ . Да се чуди човек как може да оцелее в държава с такава съдебна система

23

ааааааа

преди 2 месеца

е и народа като е яко про2ст как ще оправите нещата ?!?!??? и мързеливи има МНОГО !

22

Красавицата

преди 2 месеца

Максим Каракаш също купанясва и спи със служителките във фирмите си. Последната любовница на бизнесмена е на годоните на сина му.

21

ааааааа

преди 2 месеца

нали Самоковеца и ЖОРО ИЛИЕВ плащаха на СДС и Костов . мн на високо на нещата !

20

Анонимен

преди 2 месеца

Казвах аз и майка ми на един от ПП-то, че всички съдии са корумпирани, описали сме случая - никакъв резултат ! И други ще се опарят и ще им вземат имота. Мразя тази държава ! Сами сме !

19

бг смешки 2

преди 2 месеца

Мутрите плащат на пркоратурата и съдите и политиците и полицията ! още от 90-те ...

18

Там

преди 2 месеца

Ужас

17

Анонимен

преди 2 месеца

Мартин Нотариуса е бил дядо Коледа на партито. Затова магистратите не са го познали. Бил е дегизиран и е раздавал щедри подаръци. Но всички са мислели, че това е истинския дядо Коледа и затова нищо не са заподозрели и са приемали подаръците.

16

Оня

преди 2 месеца

Ха ха, сетила се Мара да се побара. Като разбрала че не са правилните хора, що не е сигнализирала етичната комисия или неккъв друг, вътрешен орган в прокуратурата?

15

баико

преди 2 месеца

сега е вагно кои го грамна да се види кои управлява дързавата коя мафия.