47

Анонимен

преди 2 месеца

демек иска при него да дойдат :)))))))

46

Гиб Мелсън

преди 2 месеца

Предлагам да бъдат преместени в квартала където живее Кикемян. До неговото жилище да има стотина. Така е най-честно. Който предлага да даде пример.

45

Борисчо

преди 2 месеца

Тая Бонка е като Кирчо. Лъже та се къса. Да не от ПП ДБ?????

44

Анонимен

преди 2 месеца

НАПРОТИВ ВЪВ ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ СТОЛИЦИ МИГРАНТИТЕ СА В ЦЕНТРАЛНИТЕ ЧАСТИ!ВСЕ ПАК НАЛИ И СОФИЯ ИСКА ДА Е ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА!

43

Анонимен

преди 2 месеца

Защо в периферията Бе кикимяне ,кво там хората втора ръка ли са ? мн си "умен" . Лагерите трябва да са от затворен тип в безлюдни гранични райоти за всички в т.ч. и украинците ! И на който не му харесва да си хваща пътя .

42

Георги Илиев Митев

преди 2 месеца

Този другар иска да се въведат мерки от времето на социализма и тоталитаризма след 9-ти Септември 1944 година за така наречените " кираджии " , които са хора от чужди семействаа и държави и се настаняват насилствено по домовете на българите от български произход . Да не споменавам, за това какви последици е имало за българите от български произход, алкохолни драми , блудства и изнасилвания от страна на " кираджиите " .

41

карибско питие

преди 2 месеца

Защо не предложи да се премести в Калофер?

40

Наса от Момбаса

преди 2 месеца

Като ги изведеш бежанците от София къде ще ги сложиш ? В България не става. Кой ще им плаща самолетния билет до техните родни места ?

39

Шопендар

преди 2 месеца

Защо никой не говори за генерално решение на проблема,ще ги возиме насам натам,и след като утихне,замитане под килима.мрежата ври от емисари които бунат ромите и мюсулманите,създава се нова етническа,противозаконна партия,данс обслужва догановата чета,

38

АКО СМЕ

преди 2 месеца

СВЯСТНА ДЪРЖАВА ВРЪЩАМЕ ГИ ОБРАТНО КОЙ ОТ КЪДЕТО Е ,

37

Анонимен

преди 2 месеца

какво ще правят в градовете хора без документи.това са престъпници нарушили държавна граница.разкъсали огради за да преминат.

36

Анонимен

преди 2 месеца

мигрантските центрове да са от затворен тип близо до границите,извън населените места.ние сме първа държава ,не сме виновни за това.

35

Анонимен

преди 2 месеца

имам по-добри идеи. По-хуманната е да ги скопят като животни. Втората е да ги върнем откъдето са дошли. С катапулт.

34

Анонимен

преди 2 месеца

Да ги пратят при жените и дъщерите на Денков и Кирил Петков, да си обменят културни ценности и не само.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Внимавай за коя периферия става въпрос. Да не те търсят после хората. Решението е да останат жените и децата. Неспокойните мъже обратно на фронта. Нали са МЪЖЕ,

32

Enver pasha

преди 2 месеца

Ей българи, сега виждате ли тези защо ги прогонихме? Като им дадеш пръст, посягат за ръката.

31

Анонимен

преди 2 месеца

Хекимян се е концентрирал в мъжете. Разбираемо.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Според ЗОВС, военните имат право да се събират в извънработно време "за обсъждане на въпроси от взаимен интерес". Точно до този център има две общежития на МО. Много натовско ще стане, ако военните си направят едно събиране с апел до Тагарев за съдействие тия да бъдат разкарани.Няма да е политкоректно , ама ще е зрелищно.

29

Предложение

преди 2 месеца

всички мъже арменци, тъй като са исторически бежанци, да бъдат въведени в лагери от затворен тип в най- скоро време. Говори се, че Меркел е докарала чужденците в Германия. Ами просто не е вярно. Първо, чужденци са турските гастарбайтери, които много отдавна работят и живеят там. Второ, много емигранти дойдоха от бивша Югославия, ама пълно е с такива, които опростачиха средата. После са от другите войни.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Всички знаем много добре, че България ще продължи да се пълни с мигранти, ще зачестяват инцидентите и т.н. Хамстера Дянков, Мутрата, Кирчо са слагали подписи на поразия на задкулисни споразумения с ЕС... Някои в коментарите много се надъхват по Ганьовски, но всички знаем, че ще става все по-зле и никой нищо няма да направи. Положението е необратимо освен ако не се вземат радикални мерки, които никой в ЕС няма да одобри/позволи.