25

777

преди 2 месеца

Те само опипват почвата да видят как ще реагираме . Ако ги оставим ще ни се качат на главата ! На самолета и колкото по далеч толкова по добре!

24

Алито от София

преди 2 месеца

На тези мръсни араби не трябва да се пуска грам аванта, има ли нещо, трябва да се съюзим и да влезем в тяхното убежище и да ги смелим, ако някой българин направи нещо подобно у Пакистан и другите джунгли, чака го бесилката или оловото, казва на полицията че е закачал жена му, и това е, той си е с правото да убива, без никакви последеци и наказания, жалко че на Витошка при толкова народ, нито един българин да не се намеша, срам за народа ни

23

Анонимен

преди 2 месеца

"различия в музикалните вкусове" ли??? Я, незабавно депортирайте тарам,буките по страните им и там на воля да си слушат любимата музика!

22

Г-жа Хазартова

преди 2 месеца

До тоти Явно не си ходил в София щом смяташ ОвчЪкупел за центъра на града....

21

Анонимен

преди 2 месеца

Доколкото си спомням Бойко Борисов създаде този бежански център там, въпреки протестите на жителите на Овча купел.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Хората от "Овча купел" нямат право на протест,защото съвсем наскоро си избраха сами точно този кмет на продажниците от ПП! Нямат право да казват,че не са знаели какви *** са пепетата,защото от както се появиха във властта работят против нац.интереси на БЪЛГАРИЯ и унищожават безмилостно БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!

19

Избирател Пп

преди 2 месеца

Инжинерчетата и ядренните физици са много чуствителни на тема музика -някой от тях са и композитори

18

Мда

преди 2 месеца

Щом се маат с тояги заради различни музикални вкусовеЧудя се какво ще е ако им нарушат правата

17

Анонимен

преди 2 месеца

Правителството на Денков превърна България в ислямско гето, вижда се ясно на снимката.

16

Анонимен

преди 2 месеца

Какво друго да каже кмет назначен от ПП и ДБ? Естествено, че ще манипулира населението.

15

Анонимен

преди 2 месеца

" Инцидентът е свързан с различия в музикалните вкусове на настанените в центъра. " ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха....Само як бой ще им намести музикалните вкусове

14

Патриот

преди 2 месеца

Тази снимка би трябвало да е от Афганистан, няма как да е от България.

13

тоти

преди 2 месеца

Толкова празни поделения бо Божурище,Сливница...те набутали тия снежинки в центъра на София...че и аз да стамна бежанец тъка съм съгласен!!1

12

Анонимен

преди 2 месеца

То гл.кмет скири 5 дни ,сега се загрижил за софиянци ,)да не забравяме че се скри и когато гътаха руския паметник )

11

Анонимен

преди 2 месеца

Както винаги представяте новините изключително манипулативно и извън контекста и причинно-следствените връзки. Така пишете и за Украйна. Та, да си дойдем на думата - става въпрос, че същият кмет забранява протест срещу насилието на мигрантите, това много удобно сте го пропуснали. И защото го забранява, той се оправдава, че всичко тук било спокойно.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Кметът на бyклyчийника "Овча Купел" Обстановката около бежанския Бyклyчийски център е спокойна, но хартийките хвърчат навсякъде!

9

Анонимен

преди 2 месеца

Какво е това на снимката, задминахме Индия явно, благодарим на промяната ако Киро е толкова спокоен ами да се разходи без охрана да видим какво може да му се случи от някой случаен минувач.

8

от северозападО

преди 2 месеца

Тоа на снимката ли е кмето?!

7

УНИЖАВАМ русофили

преди 2 месеца

бедняшката русофилска и3мет поне е спокойна, че страшните 15-годишни терминатори от Сирия, Афганистан и палестина няма да и3насилят жените и дъщерите им, защото дори манг1лчетата не са го закъсали за мустакати, потни и д3бели слонове. ХАЙАХАГАЙАХАХГАХАХАХАХХСЙАХА

6

до българите

преди 2 месеца

Забравих и още едно нещо - бийте без жалост НПО хрантутниците. Мигрантите са поне завоеватели, а хрантутниците са обикновени продажници.