89

Анонимен

преди 6 месеца

Срещу подслона и храната която им дава България бежанците трябва да полагат общественополезен труд по 10 часа на ден под полицейска охрана и да допринасят за благото на страната .След работа да нямат право да излизат от общежитията.Никакво разхождане.Който не го устройва-моментална екстрадация

88

само питам

преди 6 месеца

Как е талибанчета? Как се живее в новите арабски квартали на София? От София (новия Кабул) ще започне създаването на новата Европейска Ислямска Държава която ще обхване цяла Европа!

87

Анонимен

преди 6 месеца

Предлагам бежанците да се настанят във Видин. Така хем ще са в населено място, което им осигурява достъп до здравеопазване и работа, хем братята роми ще ги държат под контрол.

86

Буци

преди 6 месеца

Предлагам за охрана на лагерите да пратят Делта Гард.

85

мак

преди 6 месеца

Споко, с тази политика ще запълнят центровете за нула време и ще са нужни нови, но да ги правят близо до домовете на милозливите. Пък и какво ме интересува, от кого гостите имат респект или нямат такъв. Цялата полиция или жандармерия ли ще пратят да ги охранява? И няма "ако", а кога - наплив ще има, и тогава пак ще хленчат, че видите ли, има сблъсици или недоволство от условия по центровете.

84

Дядо Щукар

преди 6 месеца

Честит въздушно-капков "Шенген". Процесът е необратим, " метастазите" са инфилтрирали цяла Европа. Честито евроатлантическо бъдеще!

83

на сирииските бежанц

преди 6 месеца

като дадохме дрехи стари и ги изхвърлиха . на украинските като ги сложиха със схеми и си заминаха . 1 име се пише на 3-4 хотела и се точели по 44 кинта . мошеници . толкова много легла има . не се използват . ама точат бюджета .

82

Кирчо Петков-Бежанец

преди 6 месеца

Респект само към татко Сорос

81

Сингапур

преди 6 месеца

Във Виена имаше патрулни полицаи по двойки със къси десантни автомати на рамо. Внушават респект у разни диваци и маймуни.

80

Алекс

преди 6 месеца

Защо изобщо трябва да се плаща на частни охранители? Служителите на МВР и Жандармерията получават заплати,за да осигуряват реда и спокойствието.

79

Анонимен

преди 6 месеца

Да бе те много знаят кво жандармерия ,90%са неграмотни )

78

Анонимен

преди 6 месеца

А горе долу колко време един бежанец има право да се подвизава с този статут и да търси издръжка от държавата, в която се намира? Година, две, докато той си реши или цял живот? Кога най-сетне тия в Брюксел с големите зелени мозъци, ще седнат да измислят как тези хора да започнат да допринасят за БВП на съюза, вместо само да цоцат и да се размножават като въшкии. А някаква политика по възпиране? Щото иначе скоро цял Афганистан и субсахарска Африка ще се пресели в Европа и ще се провеси на социал

77

Анонимен

преди 6 месеца

до 75 Денков така казваше...около 200 мигранти шяло да има от Австрия у нас. А те за месец само в София на центъра са толкова вече. Тоя е за бесилото. Не са виновни и мигрантите, а тия които гласуваха за тоя цайсат изсъхнал дърт продажник.

76

Анонимен

преди 6 месеца

Едни бежанци са в 5 звездни хотели , а другите бежанци в лагери !Къде ни е демокрацията , на държава в ЕС ?

75

Анонимен

преди 6 месеца

Добре де , нали ''уШ'' само 100 -тина бежанци ЩЕЛИ да довтасат в Бг , от Запада ?Защо са ПРЕПЪЛНЕНИ лагерите за бежанци в Бг , и защо се прави разлика м/у бежанците , с тези от Украйна , нали и те не са в ЕС , като другите бежанци ?

74

Анонимен

преди 6 месеца

до 66 И кой ти каза пък, че частните охранителни фирми охранителите им не могат да те спукат от бой? За частните ASP и Сод във Варна има стотици сигнали че бият здраво гражданите и нищо не следва.

73

Шаши

преди 6 месеца

Имигранти. Имигранти. Имигранти. Бежанец е друго. И разликата е огромна. Бежанец може да е само някой от Румъния, Турция, Гърция, Маке или сърбин.

72

Анонимен

преди 6 месеца

Ами бай ни Денко , такива договори за приемане на бежанци е подписвал , ПОД МАСАТА !

71

До 69

преди 6 месеца

Такива са, защото там наемат изключително прости хора, които не са влезли дори в МВР. За тия частни охранители МВР е било несбъдната мечта. Другата част пък са пенсионари от МВР. И така.....

70

Анонимен

преди 6 месеца

В Европа тарам,буките имат повече права от жителите на европейските страни!