16

тъпомер

преди 2 месеца

Това феновете могат ли да ползват въобще РАМ в облите си мозъци,искат промяна но да е от Лефски,и кой бре Гонзо ли бре с 4 ти клас?

15

Анонимен

преди 2 месеца

Бербоооо,а мама Маргаритка,защо я няма в списъка с предизиума ти,за управление,нима без нея ще успееш,да "съживиш" българския футбол.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Дрън дрън!ИК не трябва ли да е от членове на БФС?Кои клубове представляват? Бербо е тотал щета по отношение на организационни и лидеерски качества. Събрал е екип разпознаваерми и за това говори пред медии. Шансовете са малки, но недийно прилично приемливи. А на събранието не гласуват медии, а клубове. Предрияам провал което може и да е за добро.

13

От Мировяне

преди 2 месеца

Барбуков и онези двамата .

12

Ббб

преди 2 месеца

Един ли ще е шефа на БФС или трима?Жалко за Атанас Пеканов че се замесва с това. Повече подхожда в екипа да беше другия, дето се представяше като Просто Наско.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Двама кметове, жената и те, децата и тя. Кой не е ходил на училище?

10

Резидент разединител

преди 2 месеца

Е нали това му е стратегията да увеличи приходите към школите, за да играят способните деца, а не богатите. Ако изберат друг освен него ще е падение. Касабов не може да говори от старост, Гонзо от образование, другите са пълнеж. Бербатов поне е видял футбол на световно ниво отблизо за разлика от всички разбирачи тука в БГ визирам Стефанов и други собственици на клубове.

9

Мухаха

преди 2 месеца

Балерината, дето повече пейки изтърка да седи на тях отколкото голове вкара. Мислителя, дето стоеше като пъън на терена и чакаше някой да му подаде, ама право на крачето. Добре че имаше отракан и хитър маниджър да го пробутва от един отбор на друг. Май кинтите дето е спестил от нищонеправене във футбола са на привършване та е решил да смени пейката с стол. И то не кой да е .. а стола на Шефа. Нищо по-ниско не е интересно за Манекена. А Иначе... да ни е честита смяната на Алкохолик с Балерина.

8

реалист

преди 2 месеца

Е тия кметове за обществените поръчки ли ги взехте? Дано Ви изберат, че да стане ясно най-накрая, че проблемите са отдолу, а не отгоре. За мен в тоя Барбуков има нещо много сбъркано. Защо Стилиян Петров се крие, а не поеме той отговорност?

7

Благоевград

преди 2 месеца

Кмета на Благоевград не се е събличал по физическо и на топката вика таралеж , а е в екипа на Бербатов....

6

Анонимен

преди 2 месеца

Дори да наложи ограничения на бройката чужденци това няма да реши проблема с богатите родители а те са достатъчно това не е от компетенцията на бфс

5

Анонимен

преди 2 месеца

Ритни-топка. Ако няма кой да ви дава пари, с футбола ви е свършено.

4

Муахаха

преди 2 месеца

ама тоз като Толко Иска защо не си НаПрави Собствен Футболен Съюз - нали Уж при Демокрация и Капитализъм - правиш Конкуренция и по-КонкурентноСпособният Оцелява?!

3

Анонимен

преди 2 месеца

Като всяко македонче е много нахъсан и с високо самочувствие. Но пак като повечето макета, горният му етаж тотално не работи. Дано не провокира пак сблъсъци поне. Да хване Пирин, да го направи отбор и после да става шеф на БФС? Той иска от дивана -> шеф на футбола.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Митееее Митее така и не чух някой да ми обясни защо от лудогорец не е излезло и едно момче дори и как ше решиш проблема

1

Анонимен

преди 2 месеца

Касабов ще спечели с лекота.