65

Анонимен

преди 2 месеца

do 65,това че някой краде и парите не стигат -да му дадем да краде повече викаш? :)) я помисли пак кое е елементарно

64

Анонимен

преди 2 месеца

Вдигнете данъците ! Елементарно е.

63

от КАРЛОВО

преди 2 месеца

ШЕФКАТА НА ИНСПЕКТОРАТА ЗАЯВИ ЧЕ КОНТЕЙНЕРИТЕ В ГРАДА СА " ЗА ОБЩО ПОЛЗВАНЕ" > В РЕЗУЛТАТ ПРЕСТЪПНИЦИ ОБИКАЛЯТ ГРАДА С КОЛИ И БУСОВЕ И ПЪЛНЯТ С ОТПАДЪЦИ ЧУЖДИТЕ КОНТЕЙНЕРИ, НО НЕ И СВОИТЕ > АД Е В КАРЛОВО

62

gg

преди 2 месеца

Плащаме? Вземат ни ги.

61

Е, как защо?

преди 2 месеца

за да може брачеда на кмета да лапка парички и да се вози на съпи автомобили и да почива от тежката си работа, като собственик на фирма за извозване на отпадbк на все изискани места.

60

Анонимен

преди 2 месеца

До хмм Силно се надявам, че минаваш около строящи се блокове, къщи, улици, магистрали, спри и виж кой строи там- само да кажа Българи почити няма. Яко работят братята роми- може и да има такива като нашите, като във всеки етнос, хора на които не им се работи, но те издържат семействата си.

59

Българин

преди 2 месеца

Под вещото управление на "Продължаваме Простотията" България уверено се превръща в кофа за отпадъци, в която 6 милиона овце ровят и се радват на коричка хляб ! Щастлив народ !

58

Христо Христов

преди 2 месеца

Данъците са ниски д апокрият разходите за добро почистване. Отделно, колегата е прав, че про'с'таците си хвърлят отпа-дъците навсякъде.

57

хмм

преди 2 месеца

Гледам тука някакви хора пишат, че монголите избягали на запад. Къде ги видяхте да бягат на запад ? Просто няма смисъл да се работи честна работа за 1000 лв като може да се шмекерува за 5 пъти повече или изобщо да не работи ида взима 2 пъти повече само от помощи и неправителствени и правителствениорганизации.Електрората трявба да се подържа

56

Алов

преди 2 месеца

А за пътиша 8милиарда 7километра 3класен. Всичк осе краде и всичко на хората с модерните коли

55

Анонимен

преди 2 месеца

Проблемът с почистванyeahто е в това, че българите обичат да си го издрискват където им падне, като кокошките.

54

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 63, преди около 2 години говорих със зам. кмета по екология в Бургас. Една много интелектуално ограничена тьотка(Весна Балтина), която се развълнува и каза, че няма нужда ИИ да помага за разпределението на контейнерите за смет, защото община Бургас се е справила блестящо. Попитах я, а защо градът е затънал в ***? Такава мизерия е в целия град... че е безобразно. Естествено тьотьката мълчеше! И до ден днешем им казвам, че Бургас не е пъпа на света и не им вдяват кратуните!

53

Данъкоплатец

преди 2 месеца

Плащаме данъци за заплати на чиновници, затова ги плащаме.

52

хаха

преди 2 месеца

до 62- --- от 2 години ли е проблемът ? :))

51

DEPM

преди 2 месеца

Такова е мисленето на българина. Щом не е у нас не ми пука. За това трябват деситилетия за да се промени...

50

То е ясно

преди 2 месеца

За да пълните чекмеджетата, как за какво

49

Анонимен

преди 2 месеца

а пък в младост са нахвърляли контейнери и по спирките, като им пуснеш сигнал от инцпекттората казват, че са разположени по план утвърден от кметоо.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Данъците ни отиват по отглеждането на,,скъпите гости,, от Украйна

47

Анонимен

преди 2 месеца

Плъховете ще се плодят и ще пламне чшума.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Данъци се плащат за да има пари за развъждане на нeпoтpeбнuцu. Над три милиарда преки разходи са парите нужни за хрантутене на сто хилядната бандата младопенсиониращи се корумпирани трудоустроени морално разложени шуробадженакорушветчийски крадци мошеници и престъпници. Като това са само преки разходи,без да се броят щетите нанесени от престъпните им действия или бездействия. Над седем милиарда е сумата нужна на неукия за въдене на бойков хиликторат. Да се цвъкат едно след друго.