68

Тва по повод

преди 2 месеца

предстоящата война, в която ще участваме ли? :D

67

Анонимен

преди 2 месеца

B Лoнgoн бe, kak kъge? Koйтo cъзgaвa вoйнитe, тoй npибиpa napитe...

66

Анонимен

преди 2 месеца

B Teл Aвив?

65

Анонимен

преди 2 месеца

Никъде нищо не могат да защитят щом парите им са в системата. Навсякъде системите са свързани. Банки, застрахователи, борси, крипто, и всякакви такива схеми дето минават през нета са под контрола на световните банкери. Ако решат могат за 1 ден да ти вземат всичко. Кеша пък инфлацията го изяжда. Единственият вариант за запазване на парите е да си купуваш златни монети и кюлчета и да ги ровиш из горите. Това е единствената система която се е доказала през последните над 5000 години.

64

Анонимен

преди 2 месеца

Ако имам пари бягам в Дубай и после в Русия.. Запада умира ..

63

Турбометла с 200

преди 2 месеца

Ако ДАНС и ГДБОП работеха, трябвале да следят кои бг политици, магистрати и пишман бизнесмени ходят често до тези дестинации. Джокер - външната министърка, бивша комисарка, също имаше доста "официални" посещения нататък.

62

Анонимен

преди 2 месеца

Заможните - ясно. А обикновените хора какво ще правят?!

61

Анонимен

преди 2 месеца

Дубай и Абу Даби, ОАЕ като цяло са в БРИКС.

60

Анонимен

преди 2 месеца

В русия, в русия!

59

Ze nigmar

преди 2 месеца

9 последователни победи за една година:)))

58

Анонимен

преди 2 месеца

До USA do 48: А картата ти работи ли когато си в Русия? Въпросът е реципрочен.

57

Анонимен

преди 2 месеца

До Предпочитам: няма да ни липсваш!

56

Анонимен

преди 2 месеца

До М0NARCH: България стана 9 милиона население точно по времето на комунизма. По време на царска България е била приблизително колкото е сега. Плюйте, плюте, ама от време на време си използвайте и мозъците!

55

Разбирам ги

преди 2 месеца

Турците защо се молят по три пъти на Алах и го славят ами защото не са българи.Алах е велик.

54

М0NARCH

преди 2 месеца

По царско време Бъргария беше 9 милиона и беше велика държава!После 44та стана руска под х уйна Заддунайска кло а ка донор на комунисти мутри корумпирани и всякакви Суругатдегенератти каквато е до днес!

53

Мигранта

преди 2 месеца

Българските фашисти си слагат лента с българското знаме на ръкава като нацистите едно време са си слагали свастиката.

52

Наркоман

преди 2 месеца

Пък мен ме хванаха да шофирам надрусан с кокаин чингетата и викат кво ше прайм сега лошо е положението и тн и аз им викам ми ше почерпа и те викат добре дай 500 лв и те пускаме и аз им викам нямам и трябва да изтегля от банкомат и те викат ние ше те закараме.

51

Мразя БеГето

преди 2 месеца

56 не го харесвам Бойко съсипа държавата тая му тра обаче има много бок лу ции скапани мутри които правят разни далавери източват ДДС или просто експлоатират хората като феодали и те са по важни за държавата отколкото народа и!Това е най жалкото и тия които ходят на Шипка да веят байраци или сякакви други патриоти на маса трябва да си дадът сметка ако не са *** какъв цирк е всичко!

50

Ядрен вампир Z

преди 2 месеца

Където и да отида,Бойко и Шиши надушват парите както акулата надушва кръвта от километри а ястреба вижда червейчето от километри.Няма отърване от тия.

49

В БеГе Резервата

преди 2 месеца

На индианците от Държавата на аутистите.Гледат да ги изгърбят от работа да ги съсипят ако може за нещо като 1000 лв а пък където може и за по малко.Нищо че за нормален живот са нужни поне 2000 лв.Другия път дано Франция да ни освободи от руско робство или Германия или която и да е по цивилизована държава.Малко да се почустваме като бели хора мигранти.Защото не те а ние сме че р нилките на Европа по заплащането и живота гака изглежда!Няма да си купуват скъпи коли и ще дават нормално заплащане!