146

Кана субиги Тервел

преди 2 месеца

До АнонименСамо ние, Българите, знаем как се охлажда до замръзване горещата кръв на арабите;)))

145

Анонимен

преди 2 месеца

Барра, я калб!

144

Киро Х

преди 2 месеца

Нелегалните нашественици и завоеватели на Исляма от 3-я Свят правят золумите си само в държави, където има джендерясало и феминизирано мъжко население. Държави, като Германия и Франция са тотално подчинени на 0ркит3 и нямат никакво намерение да вземат обратно дъжавата си! Напротив, те са готови на всичко, дори да предложат дъщерите си за играчки на африканци и араби, само и само да не ги помисли някой за расисти! В държави като Русия,обаче, където има мъжко население с топки, това не минава!

143

Додо

преди 2 месеца

Я, я, как се е накокорил наш Мач на братята си сирийци! Мач ли си, топка ли си, сбирай си дисагите и барабар с тях! Твоята Сирия има доста проблеми за оправяне, преди да ни даваш акъл на нас! Всяка жаба да си знае гола и за радост на едни, за нещастие на други, точно тези времена идат!

142

асаната

преди 2 месеца

До Анонименче бегаме в просия оти нема оти нема чаршафосани

141

гоце

преди 2 месеца

маджо, ти откъде си

140

фокс

преди 2 месеца

А ножът ще е леден, да има баланс ):

139

Анонимен

преди 2 месеца

До Да бе - - "Температурата на кръвта е обратно пропорционална на големината на сопата. Така че всичко зависи от нашата реакция към горещата кръв на арабите." - - ЗЛАТНА ТИ УСТА!

138

кой го казва

преди 2 месеца

Ножарите от клана Алгафари

137

Анонимен

преди 2 месеца

Тези, които ни връщат, самолетът каца и само се дозарежда. После продължава още няколко часа на Изток. Няма друго спасение.

136

Каналджия

преди 2 месеца

А га ги прекарвахте през границата за кинти сичко беше шес! А?

135

Да бе

преди 2 месеца

Температурата на кръвта е обратно пропорционална на големината на сопата. Така че всичко зависи от нашата реакция към горещата кръв на арабите.

134

Анонимен

преди 2 месеца

Трам,буките трябва да се връщатт там от където са дошли! А не да превръщат страаната ни в гето!

133

Анонимен

преди 2 месеца

Жална ни Родина! Малко ли са ни сиига,норите и наглитте украинци, ами се напълни и с всякакви тарам,буки!

132

Анонимен

преди 2 месеца

Защо Гаргамел заряза длъжноста еврокомисар ,та да слушка тик ва и ши ши ?

131

ЕС да го ...

преди 2 месеца

Във Франция режат глави. В Германия избиват хората по коледни базари. А изнасилванията посред бял ден в Западна Европа вече са ежедневие. ЕС определено не може да справи с мигрантите, които учтиво поканиха. И са измислили решение - да прехвърлят проблема у нас. Тук в периферията на ЕС да си направят едно гето. От нас зависи дали ПЛАНЪТ им ще сработи.

130

Гетото на ЕС?

преди 2 месеца

На ЕС му трябва ГЕТО, където да "складира" нелегални мигранти. И България е определена за такова. За гетоц. Гетото на ЕС. Освен това не знам дали някой си има идея какво означава да се разхождат свободно в страната хора с БОЕН ОПИТ (спрямо такива обикновените полицай са безсилни); какво означава да има организирани престъпни групи в затворените общности; какво означава цели кеартали да се превърнат в гета с мигранти, където няма закони и няма държава. В Западна Европа знаят. Затова ги пращат.

129

рендетУ

преди 2 месеца

Ами много просто - започваме да ги екстрадираме от Бг "тихо и мирно", вкупом!!! На който не му харесва, да си ги прибере у тях! Проблема е, че Власта и Управляващите в Бг нямат нито воля, нито желание да предприемат по строги действия срещу "бежанците"!

128

Факт

преди 2 месеца

ОПГ пп-дб-дпс 3АК0ПАВА България!!!

127

Анонимен Алкохолик

преди 2 месеца

Война в Сирия вече няма , в Мароко, Египет и Иран не е имало. Връщайте ги те веднага !!!