45

Уотсън

преди 1 месец

Много е просто - продавате колите на тия нещастни пияници и купувате още земя за паркинги за следващите :)

44

ПП и ДБ

преди 1 месец

Фактът, че постоянно има конфискувани коли на пияни и дрогирани показва, че законът проект през Август 2023 г и гръмко обявен за панацея срещу нарушеният по пътищата изобщо не работи!

43

Електрички ?

преди 1 месец

Има ли конфискувани (временно докато чакат кръвен) електрически автомобили. Какво се случва с батериите при престой от над година ? Кой ще плаща колата след като излезе чист след кръвния тест ? С добър адвокат може да се изкопчи над 100 к от държават-данакопладците...

42

ПП-ДБ -диктатори

преди 1 месец

Грубо нарушение на законите е в следствие на полеви тест да се тарашат имотите на жертвата , да му се прави досие на нарко-престъпник (наравно с пласьор,трафикант) и да се отнема имуществото му без никакво престъпление и съдебно решение и да чака с години лишен от чест и препитание да излезе кръвния тест. Докато чака има досие-осъждан криминален тип се води за работодател и няма книжка, а колата гние и е за скраб след 18 месеца на открито с откраднати части често- чист произвол.

41

Груйо Михалов

преди 1 месец

В България тези тестове ги направиха сстандартна проверка като за фарове и гуми, което е грубо нарушение на закона и наредбата. По цял свят тест се прави само на съмнителни шофьори- фъфли, червени очи, големи зеници неадекватен. Прави се тест и се води за кръвен след резултата на кръвния чак вече се третира като дрогиран , а не тука масово с не калибрирани тестове да се подлага всеки гражданин на полицейски терор и слвд полеви тест да се обискира дом и да се арестува "Наркомана" и да чака 18 мес

40

ПП/ДБ -некомпетентни

преди 1 месец

Според националния статистически институт само 1,5% от тежките катастрофи са причинени от пияни/дрогирани 98,5% са причинени от трезви , но самонядеяни , неопитни и млади шофьори. Това показва ,че курсовете не струват и пътишата са зле-няма камери и контрол. Чист популизъм и липса на управленски качества е да се налага терор над всички шовьори заради 1,5%, а не да се повиши контрола над 98,5%. Да не говорим, че полевите тестове са с 10% стандартна грешка и дори полицаите не искат да са тестват.

39

Анонимен

преди 1 месец

Отнемането на коли на пияни и дрогирани е една глупост на ПП и ДБ с цел популизъм. Фактът, че няма места в паркингите показва, че броят на пияните и дрогираните не намалява!

38

ГЪДЮ до 36

преди 1 месец

И да ги обезглавяват немедленно и публично

37

КОЧО

преди 1 месец

Скрап !!!

36

Анонимен

преди 1 месец

И за превишена скорост трябва да им вземат колите. Не само за наркотици и алкохол.

35

Анонимен

преди 1 месец

С колите никаква работа няма да се свърши.Апартаментите трябва да се конфискуват и в затвора да се пращат задълго нарушителите.

34

Анонимен

преди 1 месец

Злите езици говорят,че ушевите масово крадат и продават части от тези автомобили,в интернет сайтове. Пускали обява че имат конкретна част и само ако се появи купувач я демонтират. Опасни бандити са явно.

33

Бай Иван

преди 1 месец

Резултата от великата ви демокрация- създаде се общество от ***, наркомани и социопати, особено тези отгледани с чалга последните 30 години ;) !!

32

УНИЖАВАМ русофили

преди 1 месец

бедняшката русофилска и3мет, колко Оскара тази вечер ще спечели Опенхаймер?! бедняшката русофилска и3мет, ще стоите ли будни до 3ч. сутринта за да гледате най-бляскавата церемония в света и да се осведомите за най-новите трендове в хай клас модата?! : )))))

31

Анонимен

преди 1 месец

и тъй като всеки използва капки за нос, беналгин и т.н. пригответе се да си дадете колата на милицията, според мен тая недомислица е репресивна мярка - виновен до 6 месеца, докато излязат резултатите

30

Батя ви

преди 1 месец

Паркинг няма! А валяк? Мачкай таралясниците!

29

Бонго Бонго

преди 1 месец

ДАРЕТЕ ГИ НА БОЛНИЦИТЕ НА ЛЕКАРИ И СЕСТРИ. ДАРЕТЕ ГИ НА ОНЕЗИ ЛЕКАРИ ПО ПЛАНИНИТЕ ДА ИМАТ ХУБАВИ ДЖИПОВЕ, ЗАЩОТО ТЕ ГИ ЗАСЛУЖАВАТ. ДАРЕТЕ ГИ НА ВЕТЕРИНАРИ, ТЕ СПАСЯВАТ ЖИВОТИНКИТЕ И ПОМИНЪКА НА ХОРАТА.КАКВО ГИ ДЪРЖИТЕ НА ПАРКИНГИ?????

28

ze nigmar

преди 1 месец

Дракон и змия:)))

27

Обява

преди 1 месец

Автоборса "Ушев" търси да закупи парцел в близост до околовръстния път на Пловдив. Парцела да бъде поне 10дка, с ток и вода на близо.

26

Анонимен

преди 1 месец

Когато отдел маркотици не работи и не хваща наркосите свършват и наркоместата после.