10

Анонимен

преди 2 месеца

Ти са видиш - да предадат Хамас....Е явно някой са по- издръжливи от продажните българи, продали Левски за шепа стотинки и целия комитет ,дето се опитвал да ни освободи!!!! Явно палестинците имат по- як гръб от нашите смотани сънародници!

9

Анонимен

преди 2 месеца

Бомбата е били скрита в мозъчна гънка на мисирката писала това, явно е избухнала по време на писането.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Ииии за каква бомба точно става на въпрос тука? Нямало е никакво взривно устройство. Има видео с инцидента. Парашута не се отвори изцяло и сандъка падна свободно. Но вие ако не преувеличите нещата няма да сте Днес.бъгъ

7

Като

преди 2 месеца

искат храна да изхвърлят хамас!

6

Анонимен

преди 2 месеца

Това е най- варварското клане на хора в 21 в. Обаче нашите медии , нито казват нещо, нито дават някаква информация за него- все едно не се случва! Ама за 07.10 седмици се даваше ," горките "евреи какво ги сполетяло!!! После хората в БГ ,дето не знаят езици и не гледат какво се случва там по чуждите канали , мислят ,че евреите са невинни и се защитават!!!!!!

5

Анонимен

преди 2 месеца

Как е бомбата пострадала ли е?

4

Анонимен

преди 2 месеца

Доставка на храна!? Доставки не е имало на север от 5 месеца!!! Просто им хвърлят от небето по някой и друг контейнер с брашно , за да се правят, че това не е геноцид...и тези " доставки" са от месец най- много и са супер малко!!! Ако зависи от евреите и тях няма да ги има!

3

Анонимен

преди 2 месеца

Разберете се имало ли е бомба или парашута не се е отворил...като правите копи пейс внимавайте....

2

ВоенноПрестъпниците

преди 2 месеца

Ционисти - няма да ПП Получат ПравоСъдие, защото са шефовете на не само Брюксел и Вашингтон, но и на Кремъл - Путин реално си е кукла на конци на Ционистите, също както Урси и Жо!

1

L.

преди 2 месеца

Както руският сатирик Б. Крутиер е казал: "Робът не иска свобода, а свои роби", така и очевидно евреите не са искали заличаване на холокоста, а СВОЙ холокост. Наистина задминаха и нацистите!