189

Зевзек

преди 2 месеца

Да,правилно.За всичко са виновни ИТН и Възраждане,а не управляващите.Има логика.

188

Анонимен

преди 2 месеца

Чудесно си живеем с мигранти с тояги и колове вилнеещи по улиците...

187

Анонимен

преди 2 месеца

Тази жена има толкова неадекватно поведение, че се чудя как така хем си образован, хем нямаш нюх към работата, с която се занимаваш. Трябва и още много четене, много учене. Не може три години да си все неподготвен и неадекватен. Радев от къде довлече тези хора? Държавата затъна яко.

186

Ха-ха

преди 2 месеца

Слава Парапету!

185

Анонимен

преди 2 месеца

Лена от парапета в политиката, е обида към всички жени в България.

184

ник

преди 2 месеца

ето единственият представител на жените в Промяната. Между две пелени седне па напише нещо вмирисано. Борисов ви предложи вземете регулаторите, върнете мини стерствата.... Не помня да сте спечелили изборите.

183

Анонимен

преди 2 месеца

Лена от парапета, кариеристка, която се продава за пари и постове. И кой ще остане в тази държава с тези ненормалници от ПП в управлението?

182

Анонимен

преди 2 месеца

Господи! И тази жена продължава да се пжказва. Малко ни е кривата уста Киро просто, да бъгва, опитвайки се да говори български, предимно лъжи и арогантни заплахи към Борисов и ГЕРБ. Само за изтеклите записи, незаконния арест на Борисов / опозиционен лидер/и лъжата в декларацията за гражданство, Киро просто и ПП трябваше да са минало

181

Има опростачване

преди 2 месеца

Но това се харесва на българския избирател. Погледнете процентите на ГЕРБ и ДПС от последните проучвания. Регулаторите нямат значение. А създадената от комунистическата олигархия ПП, продължава да губи позиции. И причините за това са две. Асен и Киро доказаха, че опростачения където и да го изпратиш по света да се ограмотява, си остава опростачен. А Лена здраво поработи за утвърждаването на друга характерна за българската политика черта, к*рварлъка.

180

Анонимен

преди 2 месеца

Какво идва М'а . Предатели, крадци, шарлатани, самозабравили се мошенниици. Идвали, вашето място е в затвора.

179

Наблюдател

преди 2 месеца

Тая още си въобразява, че българската политика се върти около един "парапет"! Каква ротация измъчва болната глава! За да има ротация, трябва ПъПъ-тата да вземат Външно, а всички останали министерства да отидат при първата политическа сила! Но откъде толкова акъл?

178

РАЗПРОСТРАНЕТЕ!

преди 2 месеца

Тумба ИМИГРАНТИ БИ ДЕЦА НА ВИТОШКА-на центъра на София? В неделя (10.03) от 18:30 пред МВР има протест! Да, странно защо в неделя-вечер пред празна сграда вместо в понеделник сутрин например да се блокира центъра! Но за момента е така! Тумбата задърпва момиче, нейн приятел опитва да я защити и над 10 мигранта скачат на 3-*** в центъра на столицата! Това е заради споразумението за въздушно-капковия шенген с подписите на Габриел и Денков! герб-сдс,пп-дб и дпс ни натресоха това!

177

Минувач

преди 2 месеца

Идва и парапета. Идва й Киро. Халката на ленчето става широка затова пък тя няма проблеми с дефекацията.

176

Анонимен

преди 2 месеца

Все едно кой е в регулаторите. Всички трябва да спазват закона и да работят съвестно.

175

Рейгън

преди 2 месеца

Не че нещо, ама аз живея все по-зле. Инфлацията е огромна, повишение на заплатите, като на Лена майчинските... НЯМАМЕ...

174

Анонимен

преди 2 месеца

Само че "мунмурандума" е дело на ПП, а не на Възраждане или ИТН.

173

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки ден по 60 криминално проявени емигранти от ЕС се разпределят на територията България. Тази жена антропометрично или е ромка, или е еврейка.

172

Ямболски цървуль

преди 2 месеца

А,защо се съюзихте с ГерП и ДПС ***?!? Шминдо вмирисана!

171

за окурвянето

преди 2 месеца

на българската политика да не говорим

170

Анонимен

преди 2 месеца

Секс , наркотици , пари , власт .