77

Василев

преди 2 месеца

Има нещо мръсно,гадно,извратено,отвратително и пошло в руския народ и манталитет, не се вписват никога в световния правов ред!Цивилизованите хора измислиха комунизма и руснаците не се вписаха в световния комунистически интернационал, а си направиха национал комунизъм!Хората направиха и капитализъм-либерална глобална демокрация, а те си правят национал капитализъм!И защо е всичко това, да има войни и да си държат и търгуват геополитически суровините скъпо и да страда световната икономика!Джил!ЦРУ

76

Фют

преди 2 месеца

До 93. Аз участвам в производството на продукти, които правят живота на хората по-добър и облекчен, няма как да бъда част от нещо, което унищожава живот.И да, саркастичен съм, щото ми писнА по няколко пъти на ден руzия да заплашва света, в който и аз живея, че ще натиска някакво копче. Щото ние в същото време ще правим пийп шоу ли?Не се ядосвай, ще си образуваш бръчки :)))))))

75

ЗАЩОТО

преди 2 месеца

3 украински села са по-силни от цялото НАТО! А със НАТО руснаците няма да имат никакви задръжки! И няма да жалят опонента както досега!

74

Анонимен

преди 2 месеца

"Самые яркие моменты со Всемирного фестиваля молодежи в Сириусе"

73

Анонимен

преди 2 месеца

До Фют 90. Проблемът ти е че се подиграваш на хора, които имат онова копче, а ти нямаш никакво. Твърде ти е неадекватна постановката.

72

Псилютно романтишно

преди 2 месеца

"Абсолютно съм уверен, че контранастъплението на Украйна ще успее", каза генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг оптимистично през април 2023. Псилютно романтишно!

71

Анонимен

преди 2 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

70

Фют

преди 2 месеца

Абе, кога ще натискат онова страшното копче ***? Да зная дали да правя салата за 1 или за 2 ракии.

69

Анонимен

преди 2 месеца

Русия не може да превземе 3 украински села вече трета година, щели да се бият с НАТО.

68

Анонимен

преди 2 месеца

Дано да стане война НАТО и РУСИЯ. И НАТО да я спечели. Амин!

67

Анонимен

преди 2 месеца

Путин каза че в руската армия няма как да има транжендъри, трансформатори и т.н.

66

ами

преди 2 месеца

нато не може да бие без нас, ами няма вече оръжие, танкове, бтр, пво...тагаренко всичко наблъска в крайната земя за скрап на руснаците..

65

Анонимен

преди 2 месеца

Никита Михалков пусна в Бесогон скрийншоти текст и времето от профилите, как само 15 мин след обявлението на Русия за на Навални всички европейски лидери разните рютата, бербоци целия комплект че даже и мангафаpката Санду излизат в X със декларации за убийството на Навлани, и накрая Дед-Самоход прави декларация, че Путин е убил Навални и сега трябва да намерим пари за Украйна. Всичко това става съвсем случайно едновременно, те не са имали никаква идея, че Путин ще убие навални, случайност...

64

запознат

преди 2 месеца

Един Посейдон в Балтийско море ще реши проблема който създават Литва, Латвия, Естония, Финландия, Полша, Германия, Швеция, Дания и Норвегия на руската федерация! А втори Посейдон в Северно море ще премахне заплахата за Руската федерация от държави като Великобритания, Белгия, Холандия и Франция.

63

Урките се свършиха

преди 2 месеца

Не знам нато как изобщо ще се изправи с меки китки на токчета срещу руснаците!

62

абе

преди 2 месеца

каква победа на нато бе, вий чувате ли се? сащ имат 200 ядрени оръжия, от които 100 в европа - русия има 2 000...е, кой от кого го е страх? да не говорим за ядрени подводници, над 1000 изтребителя пето поколение...

61

Анонимен

преди 2 месеца

До Кравар Евроатлантик - а ако ти слушам твоята пропаганда, урките вече са в Крим! :):)

60

доказан факт!

преди 2 месеца

Нато екипирана със руски тип войници (украинците как и да го въртиш са си руснаци) - ПАК не може да победи руската армия! Големи некадърници са!

59

Кравар Евроатлантик

преди 2 месеца

Ако слушате руската пропаганда - Русия вече се бие с цялото НАТО, че даже и перемогва!

58

Споко

преди 2 месеца

Споко, сега се подготввяме за война, и денят в който Путин ще понесе отговорност за това което направи ще дойде много скоро.