50

РАЗПРОСТРАНЕТЕ!

преди 2 месеца

Тумба ИМИГРАНТИ БИ ДЕЦА НА ВИТОШКА-на центъра на София? В неделя (10.03) от 18:30 пред МВР има протест! Да, странно защо в неделя-вечер пред празна сграда вместо в понеделник сутрин например да се блокира центъра! Но за момента е така! Тумбата задърпва момиче, нейн приятел опитва да я защити и над 10 мигранта скачат на 3 в центъра на столицата! Това е заради споразумението за въздушно-капковия шенген с подписите на Габриел и Денков! герб-сдс,пп-дб и дпс ни натресоха това!

49

Добре е да знаеш!

преди 2 месеца

За разлика от Виденовата зима когато обикновените хора нямаха заеми и живееха в собствени жилища! Сега целия народ се е набълбукал със заеми и живее в жилища собственост на банките! Затова живота след 1.1.2025 г. ще е в пъти по тежък от нашия живот по време на Виденовата зима. За съжаление тези българи са превърнати във финансови роби и даже няма да могат да напуснат страната, защото ще им бъде забранено това!

48

Добре е да знаеш!

преди 2 месеца

Това правителство е временно и преходно! То има за задача да подготви активирането на различните мафии и да осигури бум на корупцията! Всичко това ще се стартира през 2024 г. След отпадане на дерогацията за руския петрол, нефтохима ще затвори и цената на бензина ще скочи 4 пъти, а и няма да го има. Населението ще започне да купува тока от свободния пазар и цената ще скочи 5 пъти. Аеца ще спре да работи заради проблемите с ядреното гориво и ток няма да има за всички.

47

Добре е да знаеш!

преди 2 месеца

Данъците и цените ще скочат до небесата защото трябва да се изплащат самолетите и бойните машини на пехотата закупени досега, както и радарите и Патриотките които се очаква да бъдат закупени през следващата година от САЩ. България ще трябва да изплаща и дълговете на Украйна към САЩ за закунено от тях оръжие, защото ние сме част от страните гаранти по тези договори за заем.

46

Българино! Добре е д

преди 2 месеца

Ако сега си мислите, че живеете зле, очаквайте след 1.4.2024 г. да заживеете в пъти по зле от сега, защото живота в тази мафиотска държава в която ще се вихрят мафиите на горивата, ел. енергията, ВЕИ мафията и мафиите свързани с вноса на храни и лекарства ще ви стъжнят живота, а правителството с данъчната си политика ще би довършат. Затова се подгответе и да станете независими от мафиите или да избягате от тази мафиотска държава, защото за вас няма да има живот тук!

45

глас от северозапада

преди 2 месеца

Тази сглобка ми донесе 30 % увеличение на цената на водата и 60 % увеличение на цените на храните! Съсипа ми здрадето и това на детето! Доходите ни не са мръднали от две години, докато данъците ни растат!

44

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя трябва да го утрепем с отрова за плъхове!

43

Анонимен

преди 2 месеца

Балетът на Музикалния театър свърши повече пользни неща за България за същото това време.

42

Анонимен

преди 2 месеца

Как да се върна ***??? Нищо не си направила за българите в България.. тръгнала да се хвали.

41

Иван Младенов

преди 2 месеца

Коалицията на войната, наречена политкоректно Сглобка. Нищо добро не сте направили, даже прехваленият санитарен хеликоптер е втора употреба, нов внос. Днес по БНР между 12 и 15 часа 80 % от запитаните, поискаха нови ИЗБОРИ и ви пожелаваха път към политическото бунище, кето много дразнеще водещата неолибералка-байдъниска г.жа Иванова. Питам се знаете ли значението на думата МИР. Чудя се с какъв епитет да ви нарека, но зная, че за вас имат значение само парите и ви пожелавам бедност!

40

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Политически трупове ни облъчват!Зомбиленд!

39

До 28-ми Е, как бе?

преди 2 месеца

Как не се сещаш? Нали Марчето избега от Лавров на срещата в Сърбия? :D Геройски подвиг, предвид, че забранихме самолета да мине над наша територия.

38

Тия хора говорят

преди 2 месеца

много, а не казват нищо. Все още не съм разбрал кое ми се подобри? Сраната ли ми стана по-качествена? Тока ли ми поевтиня? Въздуха ли ми стана по-чист? Заплатите станаха европейски, ли какво?

37

питам

преди 2 месеца

Като дава отчет Дренков ,дали е проверил всички ли са се прибрали от безплатните екскурзи.

36

Обзор

преди 2 месеца

До момента от 7 министри 3 говориха само за Украйна. В коя дърава живеем?

35

Гадове

преди 2 месеца

Снощи група араби са нападнали българи младежи на бул.Витоша МВР крие за случаят?!

34

Анонимен

преди 2 месеца

Чудя се тези от майка ли са раждани?Гледат и баламосват българите без да им мине окото! Срам за родителите си!

33

Анонимен

преди 2 месеца

Иванка току що каза, че основен приоритет било демографската политика :))) Видяхме, мерките с афганци и сирийци тепърва ще дават резултат. Отделно и сиани

32

Анонимен

преди 2 месеца

Кокорчо щял да работи за намаляване на бедността, хах, той не можа да намери 50 лв. за пенсионерите по Коледа, милиони са работещите бедни, деца гладуват, а той направил дебела шия, но не от туршия, егати мушмурока сив

31

Анонимен

преди 2 месеца

В нормална държава трябваше да отговаря пред народният съд за престъпленията си и да чака с въже на шията да му ритнат столчето