62

баба мара

преди 2 месеца

за кога сте я планирали господа убии-ци

61

Бай Иван

преди 2 месеца

Таман мислих да ходя на представление в Балшой театър.

60

бг смешки 2

преди 2 месеца

е пък нали именно САЩ правят тези неща по свта би трябвало да знаят как стават нещата !

59

Анонимен

преди 2 месеца

Ей ваксиниран американоид - кой отрича, че е имало помощ? Всички западни партньори са подпомагали германците, ако не си чел. Включително и зомбитата. Войната започва 1939г. Втория фронт за който говориш е открит на 6.6.44г! Виж къде е била съветската армия по това време. И виж твоите западни приятели кога се включват на страната на СССР! Чети с главата не с очите. Ако можеш...

58

Анонимен

преди 2 месеца

Дано да се сбъдне, малко да усетят купона в центъра на Мацкфа.

57

Анонимен

преди 2 месеца

Ами нали виждаш че оказват помощ на Украйна но файда ето ти хубав пример ама просто идеален пример Ако една държава не може да се справи сама тя и с помощ пак няма да се справи а това че помогнали и наредени на опашката като победители е трудно да се каже та и затова е широко разпространено ако не беше помощта и ние имаме заслуги да имат но не в такава степен че да се величаят и това го доказва във сегашната война с помощ не става

56

Гарвана

преди 2 месеца

Внимавайте какво си пожелавате исках да стана гарван вече от 3 часа стоя на един покрив и не мога да се превърна в човек летях беше забавно искам си образа .

55

Анонимен

преди 2 месеца

Ей неваксинираните копейки. В коя ваша история пише, че колхозниците са се оправили сам сами втората световна война и щатите не са им помагали? Верно ли си мислите, че съюзниците ако не им бяха помагали материално и ако не бяха отворили втори фронт тия пияници щяха да се оправят сами срещу Германия и Япония?

54

Анонимен

преди 2 месеца

Е то ако има терористична атака ше бъде една държава обявена официално за терористична да бъде нападната от терористи. Малко като - айдук от айдук да крадне. Колхозническа работа, кво да правиш. Даже и тукашните копейки не искат да идат там.

53

Последни напъни

преди 2 месеца

на дедо Бай Издън.

52

Посолството

преди 2 месеца

е активизирало терористичните си мрежи ли - искат да кажат?

51

СМЕХОРАНИ

преди 2 месеца

"Посолството на САЩ в Русия" - а на снимкатаа Путин! Да не би Путин да управлява и Посолството на САЩ в Русия?

50

Анонимен

преди 2 месеца

Ей ваксинираните, да вземе да си пиете хапчетата и да прочетете историята че нещо съвсем неадекватни станахте

49

Анонимен

преди 2 месеца

Ей добре, че са щатите да им помагат на тия колхозници както и през ВСВ, че швабите иначе щяха да ги отнесат като куцо пиле домат. И тоя, който и да е на снимката що така гледа като наакан?

48

Анонимен

преди 2 месеца

До rambaldievskievich "А дали им минава през ума (ако те изобщо имат такъв), че самата москва би инициирала такова нещо именно за да обвини после Запада? А?" - Ако погледнеш на ситуацията от 11-и септември по същия начин, по който гледаш сега на евентуален теро_ристичен акт в Москва, ще призная, че имаш нещо в главата. Ако не ще призная, че имаш телевизор на раменете.

47

Гарвана

преди 2 месеца

Стига да пожелаете всеки може да се превърне в гарван аз успях гаааа

46

Гарвана

преди 2 месеца

Гааааа гааааа наточен клюн остър поглед от 1500 метра наблюдавам готов да нападната га гааааааа.

45

Гарвана

преди 2 месеца

Га га га га гааааааа гааааааа чувства се гарван и летя полетях гааааа гаааа

44

Шаши

преди 2 месеца

Ислямска държава и синагога в Москва. Само англичанин може да измисли такъв план. Ама истински англичанин. От тези с бялата кожа. Дето са малцинство в Англия.

43

Киев Индипендънт:

преди 2 месеца

За кога е планирана терористичната атака на ФАЩ?