21

Kevin Mitnick

преди 2 месеца

Е съветвал чатариатни уфси, логери, блогъри, влогъри, форумни бабаити, съучастници в социални медии и прочее, НИКОГА да не правят това! Най-добрите начини са, да смените компютъра, на който сте работили или да отворите няколко акаунта за всеки отделен случай, да закриете старите и никога да не кликвате, за да видите паролата си.

20

Анонимен

преди 2 месеца

А БУСТЕРА НА КОЛКО ДА ГО БИЕМ :))))))

19

Алтерниращ веганист

преди 2 месеца

Всеки който някога е чувал за "кибер сигурност" знае че честата смяна на паролите е най-малкото излишно, а всъщност - вредно. По-важно е паролите да са различни и следователно да се ползва менъджър за пароли пък бил той и бакалски тефтер, този в браузера също е ок. В никакъв случай не се ползва външна услуга за пароли и се избягват авторизации през трета страна като "влез в този сайт с фейсбук акаунт". За важите неща - двуфакторна ауторизация, най-добре ТОТП.

18

Анонимен

преди 2 месеца

КАКТО ОБИКНОВЕНО, СТАТИЯТА ПОТВЪРЖДАВА, ЧЕ ОСНОВЕН ИЗТОЧНИК НА ПРОБЛЕМИТЕ Е В "КОМУНИКАЦИЯТА НА ПРОБЛЕМИТЕ", ПРИ КОЯТО СА ПРИЧИНЕНИ СРИВОВЕ Е В САМИТЕ ФИРМИ СОБСТВЕНИЦИ НА ПЛАТФОРМИТЕ, КАТО META - ВЪВЕЛИ НОВА КОНФИГУРАЦИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ДАННИ И ХАК - СРИНАЛИ СИСТЕМАТА!!! ХА,ХА СМЕНЯЙТЕ, СМЕНЯЙТЕ ПАРОЛИ - ИНАЧЕ ЩЕ ВИ ГИ ОТКРАДНЕМ!!...

17

Анонимен

преди 2 месеца

То банковите сметки и документи да не хакват, социалните мрежи са най малкия проблем.:))

16

Еееее

преди 2 месеца

Хвала на този експерт, ревееспект, дълбок поклон

15

Мда

преди 2 месеца

И какво да ми вземат, макарите ли?

14

Сакскобургота

преди 2 месеца

И аз са опитах да смена чипа на бълагрина, за да си зема земите и горите, ама пусто, са оказа, чи чипа на българина са е стопил на дънната му платка и вадене нема;)))

13

Анонимен

преди 2 месеца

Когато влизаш в някоя апликация направена в мнемомик код и в JAVA програминг то първо в апликацията вписваш Login ID, тя те разпознава "Кой си" и ти изпраща Password в който си вписваш пасворда и заедно със секретен изпратен код, специално за този потребител, пасворда ти станал дълъг като изречение, докато пристигне в компутера на фирмата на апликацията и тя ти се отваря, за теб, да прегледаш всичко което има за твоята обслуга както клиент! Това е истински програмирана апликация!

12

Анонимен

преди 2 месеца

Абсолютно никаквя полза от сменяне на пароли на 3 месеца. Те се криптират при създаване и да хакнеш данни на която и да е социална мрежа ще ти трябва огромен ресурс който да върви с години за да декриптираш евентуално парола. Ние не живеем още в 90те години. Аман от такива експерти

11

Фес-бук

преди 2 месеца

не ми било фес, ами еврейска кипа;)))

10

Шпек Салам Народен

преди 2 месеца

Аз едвам съм я запомнил паролата,остава да я сменя.Веднъж се направих на много печен и написах нова парола....смаях се да я сменям ден през ден,накрая на едно хартиено тиксо,като бабите и го лепнах под бюрото.

9

A

преди 2 месеца

Ако попаднеш на мушката ще бъдеш хакнат, каквото и да правиш. Няма смисъл да се тръшкаме ислишно.

8

А;цхаймер

преди 2 месеца

Да я сменяме като гламави по 5 пъти на година и накрая да я забравим...

7

Мадуро

преди 2 месеца

25 години съм с една и съща парола и как не ми я разбиха.И да ми я разбият няма какво да ми вземат толкова.Стига сте писали глупости само

6

Анонимен

преди 2 месеца

Именно при смяна на паролата ти я прихващат кибер прихващачите.

5

Анонимен

преди 2 месеца

То както върви да не се хаква. Това не прави , онова прави , сменян на 90 дни. Ползвай това ,а не онова . По ми е добра без смартфон. И без това от работа бе ми остава време за чат

4

Анонимен

преди 2 месеца

Хе, хе, хе, то социалните мрежи са ненадеждни, а какво остава за др., като банки, паспорти, шофьорски книжки, и т.н., а искат пълна дигитализация на всичко, че и чипове.:))

3

Анонимен

преди 2 месеца

по скоро не си ползвайте компа като ***, не си сейфайте паролите в браузъра, не позволявайте на непознати добавки да се инсталират на браузъра. ползвайте антималуеър заедно с антивирусната, не изпращайте пароли по имейла и по социалните мрежи и не говорете против шефа си на служебния телефон:)))))

2

72

преди 2 месеца

Определено е нужен експерт да ни подсети да си сменяме паролите и да си заключваме вратите.