11

Анонимен

преди 2 месеца

Сетих се за един много стар виц. Мъж и жена отиват в скъпарски ресторант. Носи се поръчката и се чува див крясък. "КЕЕЕЛНЕЕЕЕР!!! Къде ми е пържолата?" Идва някакъв мазник - "Под лимончето, господине." Та така и си мисля за всичките тия мацаници в чиния. Аз да ям ли отивам или да го гледам това? То по-добре да си взема аквариум с рибки. Ще се води "суши натюр" в менюто.

10

Анонимен

преди 2 месеца

За съжаление, като погледнеш сайтовете на... младите готвачи и менютата, виждаш само някакви западни тъпотии, които нямат нищо общо с традиционната българска кухня, която беше в своя апогей по време на Балкантурист...

9

Анонимен

преди 2 месеца

Кажете ми любители на прешъс блюдата по 2000 лв чинията.В една мъжка брада има толкова бактерии колкото в една не много добре почистена тоалетна.Падат и косми парпенца от мъртва кожа,микроскопични микроорганизми и подобни прелести докато ви бърка манджата.Не ви ли е гнус брадат готвач да ви готви ?

8

Анонимен

преди 2 месеца

Само легебетета от всякъде и навсякъде.

7

Феминистка

преди 2 месеца

Аз пък си мислих, че жените готвят и те са най-добри във всичко. Даже и раждат от време на време, ама не и в България, демографията го показва.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Платена публикация. ..

5

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Брюксел разреши!

4

до 3

преди 2 месеца

за кво ти е туй 30 годишно замразено телешко внос от бразилия?!

3

Анонимен

преди 2 месеца

Рибай стек правят ли?

2

пенсионер-ветеран

преди 2 месеца

единственото убаво готвене е свинска пържолка, сол и у фурната!

1

наблюдател

преди 2 месеца

Тия шефове и шефки какво ги виличаят напоследък, та те са си едни обикновени готвачи.