27

ДарОтСДСЧуумата

преди 2 месеца

Това ,че не е в България означава ли, че може да е в Рая или в Ада?

26

До 11

преди 2 месеца

Тези, които наистина забогатяват вследствие на корупция или търговия с наркотици нито са неуки, нито са глупави. Неуки са само най-дребните пионки в техните схеми - стане ли издънка, гърми пионката. Богатството, придобито от реституция някога е било натрупано от хора с акъл. Попадне ли това богатство в ръцете на неук наследник, рано или късно ще го прахоса или ще му го отнемат. Ама защо ли ти обяснявам неща, които са непонятни за теб.

25

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 11 Нищо не си разбрал. На теб наистинане ти е нужно да учиш. Със или без диплома, все ще си на този акъл.

24

Ти да видиш..

преди 2 месеца

Кмета си позволи да каже че Ивана е аутист.Аутист , на ТИ с телефона и активна в социалните мрежи.

23

Съвет

преди 2 месеца

Прекомерно активен е този кмет. Да му се обърне повече внимание.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Ромите над 50 години са повече дебели и с кореми. Трудно се навеждат. Това е така защото са от рано на соц. грижи . И като и имат внуци и правнуци . Изхранването им е по лесно минават покрай тях . Ром - ромка изчезнали няма

21

Леле

преди 2 месеца

Ужас! За резервни части е отишла май.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Братя Галеви изчезнаха и никои от Дупница не знае

19

Анонимен

преди 2 месеца

Перник , Дупница ,Кюстендил изчезват и около половината ги откриват . Тия райони не гладуват . Бедни може да има но не и гладни. А гладни , бедни не ги отвличат !

18

Анонимен

преди 2 месеца

До15. И ти ръсиш глупости . Къде видя гладни и недохранени деца . Дори и при ромите няма , недохранени . При тях се забелязва наднормено тегло . А при по стари роми . Около 40- 55 годишни и шкембета.

17

4

преди 2 месеца

Подобре да се издигне на мястото на Паметника на съветската армия един "Паметник на ненужните управници!" в България!

16

Иванов

преди 2 месеца

Кво ни занимавате с тази лигла,още скрила се е някъде а държавата харчи обществени пари да я търси неправилно

15

Сиси

преди 2 месеца

Ами обявете я за издирване чрез Интерпол де,защо се ослушвате толкова време

14

Анонимен

преди 2 месеца

И тоя не се умори да дърдори глупости! Вместо да прави "паметници на ненужните деца"да помисли как да нахрани гладните деца в оскотялата от мизерия и недоимък и безхаберие България!

13

БГ журналистика

преди 2 месеца

Как не се намери един журналист да попита каква беше тази щуротия с телефона. В началото съобщиха че е оставен в училището, дори родителите заявиха че Ивана никъде не ходи без телефона си, след 10 дена го намериха на пътя. Къде е бил този телефон в крайна сметка, кой е сменял профилната снимка, от кого е сменена? Все важни въпроси. Но нито една мисирка не зададе тези въпроси, все едно една майка ги е раждала тия безпросветни говорящи кукли.

12

българина

преди 2 месеца

кмете не на Ивана, ана всички които напускат тази проклета земя.. на всяко гкп и терминал....

11

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя кмет жива я погреба бе

10

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 9 Лъжецо какви врати са ти отворени като всичко е с пари. Ако имаш пари за какво ти е да учиш. Тия които са забогатели са забогатели от реституция корупция и нарко а от труд са си заминали бързо от света.

9

Гунчо

преди 2 месеца

И какво се получи- няколко добре платени симпатяги от "спасителните служби" и десетки балами обикалят пущинаците да отчитат дейност няколко дни.В същото време някой коли проверява ли, особено тия излизащи за чужбина?Трафика на хора е най- благата далавера за мафията, щом има "проблемно" дете ще пуснем баламите да обикалят за мечки , а през това време детето вече ще обслужва перверзници в Дубай..

8

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 7 Друго си е сам да си изкарваш оценките, да имаш все пак някакви знания и дипломата ти да не е фалшива. После всички врати са ти отворени, ако се амбицираш, всичко можеш да постигнеш. Но друго е по-важно - ако човек е вече завършил средно образование, той ще разсъждава малко по-трезво и няма да го подлъжат чак толкова лесно. Предполагам, че момичето от Дупница се е предоверило на някого и се надявам да е жива и здрава. Все ще се обади отнякъде.