21

Зозо

преди 2 месеца

Герб , ДПС и ПП-ДБ , дърпат държавата към дъното !

20

Зозо

преди 2 месеца

Така. С промените в конституцията за служебен премиер се избира 1. Председателя на народното събрание...... :)))))))))))))))) Росен Желязков. Парламента не се разпуска... :)))))))))))))))) Боко и Шиши ще командват парада.... Абе изобщо на ППДБ-тата им е спукана работата :))))))))))))))))))))))))))))

19

Пффф

преди 2 месеца

Тоя е много слаб актьор. Първо, ако не искаха, нямаше да гласуват оставка на правителството, а ГЕРБ гласуваха за оставката. И второ по-важното, с промените, които сглобката направи в Конституцията почти на 100 процента служебен премиер ще е Росен Желязков, демек разбирай Борисов. Председателите на Сметната палата и БНБ няма да си рискуват службите за да са служебни премиери, техните са мандатни и с повече авторитет. Омбудсманът също, а тя отива в Европейския съд. Та само Росенчо е варианта.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Президента е прав ,.. И за ПП-Дб : ШАРЛАТАНИ !

17

Анонимен

преди 2 месеца

В момента , земеделски трактори са пред БЕРЛИН ... И както пише и на плакатите им:''Врагът не е Москва , а Брюксел , Берлин и Париж ''!

16

Последни Новини

преди 2 месеца

Инфлацията в Австралия била Вървала Стандарта им на Живот 10 години Назад - това вече по Официални данни! а колко Мислите ни Върна НаЗад Инфлацията на к0к0 и кИкИ - със сигурност е много повече от 10 години назад, щото Австралийската Инфлация е нищо в сравнение с тази на кИкИ и к0к0 - тука е вече Космическа!!

15

анонимен

преди 2 месеца

Борисов изигра всички

14

Зозо

преди 2 месеца

Хахаааа, ППДБ/ДС на колене. Боко и Шиши ще ги въртят с 200 до край :)))))))))))))))

13

Анонимен

преди 2 месеца

Най-после намериха място за София-ПрайдЪ , затова и събориха паметника !

12

Секта ли сте

преди 2 месеца

Борисов твои хора убиват мирни граждани, явно е някаква секта!

11

Анонимен

преди 2 месеца

До ПП ДБ СА КОПЕЙКИ...Баш ''КОПЕЙКИТЕ'' се видя кои са , герб и ДПС , кой подари на Путин 3 -те милиарда за потокЪ ? И колко пъти да ви ПИТАМ : Борисов и Пеевски , ''атлантици'' ли са, или НЕ СА ?И последно , за 13г. , герберска власт , защо НЕ НАМЕРИХА СИЛИ И ВРЕМЕ , БЪЛГАРИЯ ДА Е ПЪЛНОПРАВЕН ЧЛЕН НА ЕС , И ШЕНГЕН ... Това е само на приказки , а на практика герб и ДПС , НЕ ИСКАТ , ЩОТО ЩЕ ИМ ПРЕСЪХНАТ --- ДАЛАВЕРИТЕ !

10

Просто Кирчо

преди 2 месеца

Датата на София Прайд да стане национален празник.

9

анонимен

преди 2 месеца

За какво Ви е виновен Радев,откъде да знае,че тези от Харвард са толкова ***,имаше един на когото прякора беше Гошо тъ....... няма разлика,тя е само,че те са завършили/недоучили/в Америка а нашенския в България

8

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен-3 --- Нали , вие винаги не сте виновни , все друг ВИ е виновен !

7

ПП ДБ СА КОПЕЙКИ

преди 2 месеца

ПРАВЯТ К. ВЕНСКИ НОМЕРА. ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАТ ЗА УКРАЙНА, А САМО ГЛЕДАТ ДА СЕДНАТ В КРЕСЛАТА В РЕГУЛАТОРИТЕ, 4 ОТ ТЯХ ДА ВЛЯЗАТ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА, ПЪК АКО ЩЕ И ДА ДАДАТ ПОСЛЕ БЪЛГАРИЯ НА РУСКИТЕ ПАРТИИ.... ЖАЛКИ КАРИЕРИСТ ЧЕТА....

6

Анонимен

преди 2 месеца

Във Варшава в сблъсъка на хиляяди и хиляди протестиращи със силите на реда се съобщава за 13 пострадали полицаи. Нашите "свободни и независими "медии мълчат за ситуацията в Полша.

5

Христо лодкаря

преди 2 месеца

Ще участвам на София Прайд 2024.

4

Едно нещо трябва

преди 2 месеца

да се признае на Борисов и то е, че знае кога да вдига скандали и кога да си трае.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Ми всъщност точно президентът е виновен, щото той лансира тия недоразумения Кирчо и Кокорчо.

2

Анонимен

преди 2 месеца

"Борисов коментира, че край Русе инфраструктурата е в плачевно състояние."Нека да видят каква е смрад край Русе, там има ями по-големи от мене" ............. Не съм предполагал, че има по-голям трап от Бойко Борисов!