146

Shark

преди 2 месеца

Не разбирам кое кара тези двечките да имат самочувствието, че могат да влияят на президентските избори в САЩ? Мислят се, че са някои ли? И двете скоро ще бъдат забравени!

145

Чайка

преди 2 месеца

Всеки номален човек знае прекрасно че хората по междуси нямат никви претенции и противопоставяния.Това го правят политиците и те нямат срама.Да не говори за морал?н

144

Анонимен

преди 2 месеца

Иконата на украинските жъллтопаветници си е откровен националист. Значими му са коментарите за втората война в Чечня и вийната с Грузия. Изгонените от Путин олигарси заложиха на популярен блогър за да се върнат на държавната софра в Русия, но сбъркаха. Навални се оказа се неуправляем. Отказа да допусне друг да управлява фонда или да върне парите. Дори тръгна да го закрива. В тази връзка има много въпроси около отравянето му.

143

Анонимен

преди 2 месеца

Навални беше един от първите които приветстваха окупацията на Крим! Той е руски националист.

142

Анонимен

преди 2 месеца

Може и на двете да е казано, че вече не е подходящо обръщението към нацията да бъде в тяхно присъствие

141

Бар дак

преди 2 месеца

И двете работят за една и съща Мадам с малко име Хилъри и фамилия Клинтън.

140

Анонимен

преди 2 месеца

"След като Навални почина миналия месец в руски затвор в Арктика, неговите съюзници и западни лидери казаха, че той е бил убит от президента Путин" в 3:47 с универсален кухненски нож Хенкелбах.

139

Анонимен

преди 2 месеца

На морския бряг край палестинския град Яфа се намират "Скалите на Андромеда". Тя била прикована там, за да бъде изядена от морското чудовище, но Персей я освободил. Израелския археолог Игаел Ядин счита, че този мит край град Яфа е едно от доказателствата, че Дановото коляно, което получило Яфа в наследствоз, е морския народ на данайците, които били съюзници на израелитяните. В гръцки источници се казва, че данаците идват в Гърция от исток, баща им е бил Ваал, ханаски бог, а негов брат Египт.

138

Анонимен

преди 2 месеца

И всички мразят Киев, осен гинеколожката и жендърнофлуидните паветници.

137

Анонимен

преди 2 месеца

Първите сведения са от Омир. Той не нарича гърците "елини" - нарича ги данайци. Когато описва лагера на нападателите срещу Троя той говори за ахейци, данайци и аргонци.

136

Анонимен

преди 2 месеца

Херодот: "Има и някой гърци, които си послужиха с това учение (египетското) - едни в по-ранни времана, други по-късно - и го представиха за свое. Знамтехните имена, но няма да ги напиша."

135

Анонимен

преди 2 месеца

Яркото деление на "елини" и варвари" - то не е типично за местните предгръцки народности, а при гърците е отличителен белег. Политиката на насилствена асимилация на местните автохтонни народи и безогледното присвояване на културнот наследство на други народи.

134

Анонимен

преди 2 месеца

Книга по следите на първите гърци - "Auf der Spur der ersten Grieshen-Woher kamen die Mukener? Neue arshaologische Erkenntnisse uber die Herkunft der Greshen" На една от тях се вижда, че през второто хилядолетир преди Христа Епир, Македония, Тесалия, Евбев, Етолия, Аргос, а също големи части от Ахея и Аркадия са принадлежели на Траките. Преди пристигането на първите Гърци с флота на Данай в Пелопонес, над 90% от територията на Гърция е била населена с хора, наричани в Античността траки.

133

НАВАЛНИ Е ВЕЗСМЪРТЕН

преди 2 месеца

ВОДИ МИСЛЕЩИТЕ РУСНАЦИ КЪМ СВОБОДА

132

ЯЗЕ!!!

преди 2 месеца

Не може да бъде! Дедо Бай мрази Навални и Семейство!? Или на баба Франсето ще бомбардира Русия с ядрено джапане? Оти така бе Омразе?!

131

Анонимен

преди 2 месеца

Стара карта на ТРАКИЙСКАТА ГЪРЦИЯ ПРЕЗ 1600 ПР. ХРИСТА. С бели полета са маркирани териториите, заети от "уелините", включително след миграцията им от Олимп до Пелопонес и "трансформацията" им до дорийци (Херодот, "История" ,,,/X., 1, 65/ - 1)

130

Анонимен

преди 2 месеца

И дори до ден днешен траките, илирите и епиротите живеят по фланговете на елините, въпреки че това преди е било повече в сила, отколкото днес, всъщност повечето от страната, която днес е неоспоримо Елада, се владее от варварите - Македония и някой части от Тесалия от траките..."

129

Анонимен

преди 2 месеца

Давлида във Фокида от Терей, Кадмея от Финикойците, които дошли с Кадъм, а самата Беотия от еоните, темиките и хиантите. (Според Пиндар, някога беотийското племе се е наричало "сюес". Варварският произход на някой проличава от имената им - Кекропс, Кодрос, Аикъл, Котос, Дрюмас и Кринакос.

128

Sata NATO

преди 2 месеца

Навални до голяма степен беше тьпанар, ако не и съвсем.Не може да си демократ и едновременно с това национал-шовинист.Не може и това в онова и душата в рая.

127

Анонимен

преди 2 месеца

Хекатей Миклетски казва, че Пелопонез преди елините е бил населен от варвари. Но може да се каже, че в древни времена цяла Еада да е била поселище на варвари, ако човек разсъди от самите традиции: Пелопс довел хора от Фригия в Пелопонес, който получава името от него, а Данай от Египет, а дриопите, кауконите, пеласките, лелегите и други такива народи разделили помежду си частите, които са вътре в провлака - защото Атика някога се е владеела от Траките, които дошли с Евмолп (днешния град Пловдив)