13

Напротив!

преди 2 месеца

Гласуването за евро-изборите е по-важно, защото ние европейските българи не трябва да допуснем нито един представител на партиите у нас-врагове на Свободния свят, не представляващи българския народ. Ако това сега не стане, след края на войната в Украйна ще стане...

12

rambaldievskievich

преди 2 месеца

Тези, неубедените, са убедени в друго, а именно, че трябва да сме в състава на руската федерация/империя, което автоматично означава, че не са българи, а чуждопоклонници, продажници, родоотстъпници... 'баси!...

11

Анонимен

преди 2 месеца

Евро избори никакви гласуване,и дадават милиарди на Украйна

10

Сигурно!

преди 2 месеца

А откъде накъде някаква изрусена случайница кукАвицЪ ще говори от името на българите, докато си е разплула дрьтата сли8а на стола в тв студиото?!?!?

9

Ами

преди 2 месеца

Касаят ги много повече от националните, защото коквото кажат от ЕС това правят местните тук. Те за бегсласни. Нали знаете, че на всеки местен политик оправданието му е "Така казаха от Европа"

8

Не са, ама

преди 2 месеца

Ако шматките в Брюксел предизвикат война НАТО - РФ, източноевропейските членки, ще са най-потърпевши.

7

Анонимен

преди 2 месеца

ЕС е вече провинция на САЩ.Източната част ще е периферия и готова за сблъсък с Русия, а азадната ще е като Близкия изток- Англия и Америка ще бомбят ислямисите скоро както в Йемен навсякъде из Европа.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Че как да са? То от ЕС нещо добро идва ли напоследък? Енергийни квоти, украински внос, мигранти, все по малко субсидии за фермерите, все по-големи изисквания за каквото и да е.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Какъв европроект.Шуман, Де Гол, Аденауер искаха една християнска Европа с глас.Днес виждаме безгласна Европа в ръцете на неолибералите, марксистите от франкфуртската школа и зелените ислямисти.Този днешен ЕС няма никакъв смисъл.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Това доказва че байганети е овца.

3

Аз

преди 2 месеца

Докато прецедателя на евро-комисията не се избира пряко няма никакъв смисъл от евро-избори. Избираш избираш и накрая ти назначават някой който да ръководи избраните от теб....... и се започва с едни зелени сделки, едни санкции които допълнително ти подкопавата икономиката, едни ваксини а прецедатля ти показва как да си миеш ръцете....

2

Kon

преди 2 месеца

Те ни касаят, ама някак си не сме видяли да имаме реално право на глас. Аз лично гласувам всеки път, ама изобщо не се чувствам представен.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Националните избори нямат никакво значение. Евроизборите пък още по-малко. Защо да смятат, че ги касаят?