53

Анонимен

преди 2 месеца

Колко избори трябват, за да разберат българите, че тая западняшка *** никъде не ни води? А само имитира дейност и продава Родината всеки ден?

52

Анонимен

преди 2 месеца

До Браво, Денков!Кое беше реформаторското. Че разрушиха паметника на освободителите- най голямото постижение. допускане на двойното гражданство- абсолютно парадоксално, поставяне на свои хора на възлови места, изпразване на военните складове и отслабване на бойната готовност. Заливане с украински хранителни продукти със съмнителни качества, финансови далавери на най- високо ниво ( историческата сделка на Василев и лорер на Чаталджа)

51

Съмнеж

преди 2 месеца

А ако не бяха приели оставката на химика, какво щеше да стане ? Този безкраен цирк няма ли да свърши ? Има ли останал български народ или вече сме само сбирщина от безмозъчни индивиди, които не могат дори вожд да си изберат ?????? Кажете, променени индивиди !

50

Анонимен

преди 2 месеца

Му.Х.ЛЬОТО се оказа, че не си е писал докторската дисертация сам, което е в нарушение на академичните правила. След това като капак, сам се направи академик докато е министър, което е абсолютен конфликт на интереси. Този се оказа битер Кирчо Харварда - малко по-добре може би, защото сглобява изреченията успешно. Но са един дол дренки. Министър по мехурчетата на верото. Мале мале.

49

Анонимен

преди 2 месеца

Ники трябва да ходи

48

ОТДАВНА

преди 2 месеца

ТРЯБВАШЕ

47

Анонимен

преди 2 месеца

Следва да си вземе пижамата и да се отравя към затвора !

46

aaaaaa

преди 2 месеца

нищо правенето било политика ! ех блъгарино българино ....

45

Анонимен

преди 2 месеца

денков се изсули по терлички, соло, в отсъствие на следващия премиер, без присъствие на министрите си, с което дава знак, че те остават. това е много странна, псевдо-ротация, по килифарски.

44

Чудесно

преди 2 месеца

НАй-накрая да са праждоса тоя продажник ! Време е цялото ПП/ДБ да се праждоса от политиката , барабар с тяхните сглобки !

43

Пфуй !!!

преди 2 месеца

И ето иде най-щастливия ден , когато ти ще си далеч от мен ! Дреме им на Денков и Магарев ! Натовариха яко дисагите с рушвети и сега палят джапанките с 300 !

42

Кило

преди 2 месеца

И украинеца тагаренко и той ли се маха?

41

Анонимен

преди 2 месеца

След като му насапунисаха ските на самонаакадемикания, сега да му гласуват и отнемане на академичната степен по пени, балони и сапунени мехури.

40

Браво, Денков!

преди 2 месеца

Поздравления за ползотворната и успешна реформаторска политика на ПП-ДБ ! Поздравления и за коректното джентълменско изпълнение на обещанието за 9 месечна ротация !

39

Анонимен

преди 2 месеца

Да си припомним и някои от най-паметните му речи: "Мън-мън-мън-мън", и разбира се "Мън-мън-мън, мън-мън-мън!".

38

Анонимен

преди 2 месеца

Нямах търпение да спре да ме представлява този подлизурко. Дори господарите му в САЩ не харесват чак такава подлизурщина и затова не го приеха на среща.

37

Песните

преди 2 месеца

ХАЙДЕ СИБИЛЕ. Те и помаците и помакините са си български граждани. Въпреки, че повечето от тях си живеят в селата. За разлика от турците им на тези от ДПС. Те да си свирят със зурлите и да си избират почетните, които са ги убилир отдавна. По време на възродителния им процес. Такива бяха времената при приятеля им мутрата от Банкя, който си им беше генерален секретар. Като този на НАТО-то им.

36

ХРИСТИЯНИН

преди 2 месеца

Какво направиха тези от политиците ни ? ВКАРАХА НИ В ТРЕТАТА СВЕТОВНАТА. Лично на мен, ми дреме на дядовия, но в страната ни има млади хора, деца с доста пенсионери, които не заслужават за са заложници на техните интрити. ТАКА СА НЕЩАТА С ДЕЛЯНОВЦИТЕ И БОРИСОВЦИТЕ ИМ. Дори и с НИНОВА.

35

ФИНАНСИСТ

преди 2 месеца

ХАЙДЕ ВЛАДЕ МАРКОВ. ПЕСНИТЕ МУ, както и таланта му са от бога ни дадени. За разлика от депутатите ни. Тях си ги избираме на изборите. Дори и по няколко пъти, все едни и същи са. Така е, като си се мислят за велики. Само тези обикновените българи и българки са по-велики от тях. За това и според мен, тези народните ни представител са си просяци. При това със закони си гласуват субсидиите. ХОРАТА ГИ МРАЗЯТ. ВКАРАХА НИ ВЪВ ВОЙНАПРОТИВ РУСИЯ.

34

БЪЛГАРИН

преди 2 месеца

Детекторитег на тези от БНБ са фалшиви. Откраднах им и златните резерви, а дори и валутните. Така е, щом чи обясняват, че не разбирам нищо. Преди около 15 г. За това сега, аз съм милионер, а те си чакат заплатите от банкоматитет си. ХАЙДЕ СИБИЛЕ НА ВЛАДИТО НИ МАРКОВ. ТОЙ ПРОСТО Е НАЙ-ДОБРИЯТ ОТ ПЕВЦИТЕ НИ. За разлика от лидера им на тези от ИТН-то.