100

Анонимен

преди 2 месеца

Ако няма правителство влизаме в изборна спирала ....

99

Двете...

преди 2 месеца

...прасета са официално изпрани -> глав прокурорът им прекрати всички познати обвинения, поради липса на доказателства! Така нищо не държи двете прасета да сътрудничат и пак ще ръфат Държавата с пълна сила -> толко си могат. Кирчо колкото и да се напъва, билета и в Канада... докато може...

98

Анонимен

преди 2 месеца

"Днес вече българите очакват да има премиер, който е образован, проевропейски, балансиран, никой да не е с монопол във властта," - ще има да чааакат ............хем проевропейски - хем балансиран?

97

Мандалото хлопна...

преди 2 месеца

Кирчо остави на Бойко честта да пусне народа на на свободния пазар на тока лятото :) Когато сметката в ноември за тези ,които се топлят на ток е равна на една пенсия или заплата. Ще има ОСТАВКА и Кирчо ке каже ето Бойчето е виновен идвам на бел кон да ви оправя с гръцки газ и ток (+30% върху сметките ).

96

Корещ катроф

преди 2 месеца

Тая година всички инаваме на "свободния" пазар-промишлен ток и премахване на нощната тарифа. сметките ще скочат с 100% другата зима ще има бунтове. Водата стана 6 лв кубика, а в повечето градове е поливна (реално струва 12 ст.). Затварят Мариците, горивото на АЕЦ свършва . Трябва да се връщат милярди за недовършените от 4 години промяна проекти. Никой не иска да управлява в този преход към тотално обедняване на над 50% от населението. Една мин.заплата няма да стигне само за сметката тока и вода.

95

СТРАНДЖАТА

преди 2 месеца

БОЛНИ ЗА ВЛАСТ ПРЕСТЪПНИЦИ СА НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ.

94

Кокорчо

преди 2 месеца

Кики беги в скута на Боко за едно мазно турско....

93

Смех

преди 2 месеца

Тая тяхната промяна, се надявам никога да не дойде ! Всички виждаме , че прокарват само кактовто им кажат ! Затваряме си и тецовете, където в чуждите страни не се и обмисля подобна глупост !!!

92

Ще прощавате

преди 2 месеца

Но Киро Сицилията не каза маргинализира, а марганазира. Туй момче е извор на нови български думи, а и като цяло е безкрайно ***.

91

КОНСТАНТИНОВ

преди 2 месеца

НАЩЕ ПОЛИТИЦИ СА БОЛНИ ЗА ВЛАСТ.РОД И РОДИНА НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА.ЧАКА НИ САМО ЛОШО.

90

Давай Кире

преди 2 месеца

Ще позная, че България е променена, когато не само Тиквата и Шиши заедно с олигарсите зад тях са в затвора, ами и копейките, които драскат в коментарите под новините изчезнат в небитието.

89

Щирлиц

преди 2 месеца

Шмрък,просълзих се при вида на този парашутисти с подозрително влажен поглед.

88

Анонимен

преди 2 месеца

на тоя долен предател и китайски мъчения са му малко

87

Татул

преди 2 месеца

Айде бе!

86

Сата НАТО

преди 2 месеца

Щом го говори това, значи е точно обратното.Което и съвпада с нашите наблюдения.

85

Идеалист

преди 2 месеца

Гените на баща ти не са редовни! Политически шут!

84

Браво на ПП-ДБ!!!

преди 2 месеца

Поздравления за ползотворната и успешна реформаторска политика на ПП-ДБ ! Поздравления и за коректното джентълменско изпълнение на обещанието за 9 месечна ротация !

83

КАЛАКУТА

преди 2 месеца

Тоя парашутист Петков да се маха обратно и завинаги в Канада...или барабар с тия които го подържат в трудов лагер за по 30 - 49 год. и само оковани

82

Анонимен

преди 2 месеца

Това да не е Киро Кюртажа ?

81

Анонимен

преди 2 месеца

И накрая : ПП-ДБ станаха слуги на герб и ДПС , и сами се ИЗЧЕГЪРТАХА , останаха и без гласоподаватели !!!