126

Анонимен

преди 2 месеца

Всякакви чужди слуги в парламента, които се занимават с подаряване на оръжие и пари от бюджета на страната за американската война в украйна трябва да бъдат съдени и вкарани в затвор.

125

Анонимен

преди 2 месеца

На Боце милиционерските приумици. Ако ПП остане на власт дано Про100 Киро пак го тикне в ареста, но този път за 72 часа,та дебелокожият банкянски пpostak да се научи, че власт се дава за консумация, а не за насландисване като ром на .....!

124

Анонимен

преди 2 месеца

Слепец ще те води по правия друм и може би тъй ще се случи,че някой гл*упак ще те учи на ум,клеветник на чест ще те учи.Георги Джагаров

123

Почтеност ...

преди 2 месеца

Слепец ще те води по правия друми може би тъй ще се случи,че някой *** ще те учи на ум,клеветник на чест ще те учи.Георги Джагаров

122

Оооо

преди 2 месеца

Копейки, май ви е яд, че не сте в управлението на страната. Трябва да ви е ясно, че България никога няма да влезе в ЕАИС и ще приеме Еврото не рублата! Аре чао

121

шът

преди 2 месеца

Посредствено правителство . Защо ли !?!?

120

Анонимен

преди 2 месеца

Този е рядко гнусен плъх. Пи-гнусен дори от тлъстата похотлива Тиква

119

Анонимен

преди 2 месеца

Опасявам се, че няма да се случи нищо позитивно в следващите 9 месеца, при управление на Герб, г-н Денков...То се вижда, че Борисов иска да ни върне към Русия, а само играе евроатлантик. Просто всяка негова дума го издава накъде клони, иска да бутне властта към БСП, ДПС и даже Възраждане. Той презира идеята за радикални промени, а М.Габриел е негова марионетка.

118

акуд

преди 2 месеца

електронно правителство единствената възможност да се прекрати българаската селса бюрокрация която е превърната в ОПГ -отиди на това гише. ооо върни се на старото гише......малко пари.... ооо всичко е ОК

117

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Точно пък МВР и МВнР са найнекадърните министерства, подкрепяни от ГЕРБ. Убийството на гражданина докато разхожда кучето си. Спирането на прохода при Шипка. Всекидневните нарушения на закони от самите полицаи... МВнР проспа толкова събития. И още и още и още.

116

Анонимен

преди 2 месеца

Този имагинерен кабинет на ПП едва се държи над водата, министрите с изключение на тези на МВР, МВнР са аматьори,крепи го ББ и най-вече Галя от Козяк 16. Лидерът на ПП е 'въздухар', но нагъл заради якия американски гръб. Отчитайки неудачният и административно неук кабинет, тежкото икономическо състояние на държавата, блокиралата икономически столица, силно негативното отношение на народа към ПП, което ще се изрази в слаба поддръжка към ПП, сега е удобният момент на ГЕРБ/ДПС за избори

115

Анонимен

преди 2 месеца

Денков за 9 месеца направи повече отколкото Буци ди тути Капи не можа за 12 години пълна власт! Стартираха се проекти, направиха се пътища... всичко което Буци НЕ направи.

114

Анонимен

преди 2 месеца

Мишокът - ВЪН!!! Кирчо и Кокорчо - Вън!!! Тиквата - Вън!!!

113

очевидно

преди 2 месеца

Сапуньо има възложение да отмива популацията от терена и е настоятелен да го изпълни . Нарича процедурата " извървяване докрай на реформаторския път " . Такава невъобразима каша забъркаха , че оправяне няма .

112

Демокрадци

преди 2 месеца

До Демократ. Не съм съгласен, че демокрацията е най-добрата система. Ето нека погледнем откъде идва думата демокрация - от "демос", на гръцки "народ" и "крадец", от български "крадец". Или демокрация буквално означава ограбване на народа. Ако не вярваш, виш какво се случва в България през последните 34 години.

111

Юлиян

преди 2 месеца

А може би "сглобкокрация"?

110

Юлиян

преди 2 месеца

За какви реформи може да става въпрос,след като за всички вас-управляващите,като цяло е гласувала една нищожна част от имащите право на глас в България.За да "ремонтираш" Конституцията би било редно да имаш широка електорална подкрепа.А при тя е сведена само до вашите твърди ядра.Не е редно да се прави подобно нещо.Ако ще го правите сменяйте табелката.И така от "демокрацията" след вашето управление останаха действащи само кавичките.Пишете "Посолствокрация" или "Козякрация" и да свършваме.

109

Аааа

преди 2 месеца

Къде да живее?

108

Анонимен

преди 2 месеца

Да живее ЕС и НАТО!

107

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

Алфи , виж сега - ту лупи ви матира , вие сте това, което остава след прането и то обикновено се изхвъркя. За ваше съжаление , мажоретен състав ( отцепници от възраждане и и.тн ) има на килограм. Освен с рейса с друго не те виждам да пътуваш, мила. Хайде - :)