45

ТУСК

преди 2 месеца

Само чакай да видиш майтап, ако почне масова разпродажба. Много "инвеститори" ще има да се мятат от покриви балкони и тераси. Брокерите ще вият на умрял. А, аз просто ще си взема пуканки и ще се наслаждавам на шоуто. В наследство имоти получавам повече от достатъчно така че не ми трябва да купувам, ама да му мислят тия дето нямат а им трябва независимо от цената или тия дето взимат просто "за да има"

44

дсадс

преди 2 месеца

До Общинския бекПросто имат много пари, това е .. няма как да вдигаш лихви само по-кредити трябва и по депозити... едни хора събраха много пари в банките

43

Общинския бек

преди 2 месеца

Някои се питат защо бамките държат една-две години лихва 3% при 6% инфлация и раздават кредити. Ами просто зарибяват, после инфлацията ще е 3%, а лихвата 6% и това ще продължи 10 години. Найс, а?

42

Брокера

преди 2 месеца

Аз друго искам да попитам.Нали на банката целта им беше да раздаде яко кредити и после да вдигне лихвите и да вземе апартамента после.Аман от разбирачи на нашата територия.

41

Анонимен

преди 2 месеца

Предстои скок, чакаме го от трста хиляди години :))))) Ама не им отърва да вдигнат лихвите и по депозитите. Щото бугарския народ си държи парите под дюшека (в банката ама с такса)!!!!!

40

Анонимен

преди 2 месеца

До ... Синчето на Стоян Александров нали прибираше имота ако не върне заема. Ако вдигнат лихвата, ще прибере още повече имоти и ще владее пазара и ще качи цените пак.

39

...

преди 2 месеца

значи инфлацията в БГ за последната година е 6% лихвите по кредитите са 2% Както и да го смяташ банката е на загуба! После лихвите по заемите в ЕС са от 4.5 до 5.5% Лихвите по държавните ценни книжа с 5 годишен падеж достигат 4.5% И сега ти даваш заем за 30 години с лихва 2% Еми ... нящо в БГ не е както трябва! Или яко се перът пари в жилищната мафиля или , не друго няма! Перът се пари и държавата нищо НЕ може и НЯМА да направи!!! Това е истината!

38

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Все някога ще спре да купува от провнцията защото няма къде да се строи повече в София. И тогава какво ще свалат лихвата ли хахахаха

37

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 59 Не ги чето като не си на село. Кой си то бе

36

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 57 Лъжецо

35

Анонимен

преди 2 месеца

Ди всички разбирковци по-долу!! Що не си доите кравите на село ами пишете глупости в нета?!?!

34

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Никой не ти иска мнение Всеки си казва какво мисли. Ти кой си сигорно си от ДПС и ГЕРБ в бНБ

33

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен (55) Ей тъФак, не давай акъл за неща от които нищо не разбираш. Не си завършил и осми клас ама финансова политика бистри. Аман от неграмотни селяни!!!

32

Анонимен

преди 2 месеца

Лихвите на банките в Бг са измислени и нереални с което обслужват мафията. Ако българите бяха поне малко умни досега да бяха свалили правителството и обесили шефа на БНБ но нали сте таилета та само мучите и гледатИ тъпУ.

31

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен БНБ нищо не може да напрзви и са бесмслена. Изгодна е само за политиците които стават началници и вземат тлъсти заплати в БНБ на гърба на народа. Ако БНБ вдигне лихвата на 100 % защо не го направи досега като е добре. Не е добре защото веднага парите ще тръгнат не към имоти а към магазините и като искупат ще стане хиперинфлация както 1995 и ще почнат да купуват $ кяквото имаи накрая ще обеднеят всички а банкерите ще забогатеят а народа няма заплати ще плаща дългове за бъдеше

30

Анонимен

преди 2 месеца

средната сума на кредит за ритейл е 150 000 лева за ипотечен кредит ! Ръста на цените на жилища изпреварва много по-бързо ръста на доходи. Това означава, че ако БНБ не се намеси , ще саморазруши банковата система , чрез масова невъзможност за обслужване на кредити и свръх задлъжнялост на домакинствата . Ако увеличат лихвата , пак няма да окротят пазара защото цените на материали скачат. Просто отпускането на кредит трябва да става по-трудно ! А сега банките са без реал контрол ! БНБ ги изтърва

29

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 50 Именно ЕС отива към распад или ядрена война с Русия защото нямат нефт и ток.

28

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Хиперинфлация ще направи само революция и много политици ше бъдат избити. С лихва или не нищо не помага вече защото САЩ са задлъжнели много.

27

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен В САЩ държавата е най-големия длъжник. И тя няма интерес да се дига лихвата. Ще прави нови дългове за да плаща старите и така.

26

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Тогава с лихва имотите ще поевтинеята или ще поскъпнат. Ако си прав трябва да скочат и те с хиперинфлацията. Така че не прават нищо с лихва а става още по-зле.. Само отписване на дълга решава но тогава няма смисал от пазара защото накрая държавата пак плаща и се срива и САЩ ще се распадне без война.