203

43657

преди 2 месеца

Я, па тоя това да не ти е македоня ние Българи те, сме ви призна ли за-крадци, биячи

202

Анонимен

преди 2 месеца

... и още нещо - вместо да ги социализираме макетата, ние ги почнахме по устав - това, онова, малцинства, ЕС през крив макарон, е чист рекет си е тва. Сега и те търсят малцинство, нормално.

201

Анонимен

преди 2 месеца

До всичкото другаре-патриоте .... А сеа кво правим? Май стана реципрочно, както ние искаме от тях да признаят бг малцинство чрез Конституцията си, така и те иска да се признае мк малцинство у нас.До тук реми .... Тъпо реми ... Но да сме благодарни на другаря Желю, че първи ги призна за държава

200

Анонимен

преди 2 месеца

ФИРОМСКИЯТ ФРАНКЕНЩАЙН БЕ ЗАЧЕНАТ В МОСКВА! ТИТО МУ Е МАЙКА,СТАЛИН Е БАЩА!

199

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

Мила, нали вие бихте ългарин и трошихте български паметници и собственост ?

198

Гадняр

преди 2 месеца

Македонската (сръбската) пропаганда трябва да се забрани в българските медии. Няма смисъл да се губи времето на хората в четене на глупости. Нещата с Македония са ясни много отдавна. Албанците ще решат проблема. Който има мозък ще кандидатства за български паспорт и ще се спаси. Останалите ще бягат към Сърбия както стана след напъните на сърбите в Косово.

197

Morski

преди 2 месеца

А сърбашите малтретират българското МНОЗИНСТВО в Македония вече цял век!

196

Българин

преди 2 месеца

Най- добрата политика срещу родоотстъпниците е да не им се обръща никакво внимание! Нека си лаят! След предложението на Френският Президент сега целият ЕС им гледа сеира, и тези сами ще си докажат, че не са за там! Тях още си ги влече да вървят по "партизанските" пътеки на Тито!

195

Айде стига вече!

преди 2 месеца

Всяко нещо си има предел и е КРАЙНО ВРЕМЕ Българската държава и Българските политици да се размърдат! Трябва външно министерство да пусне НОТА до Северо-Македонското правителство, да се алармират всички световни медии за продължаващата отровна пропаганда от типа "Крадеца вика дръжте крадеца" и да се спре с такива НЕ отговарящи на историческата истина голословни твърдения плод на Сръбското възпитания на Пендаровски и С-е!

194

Българин

преди 2 месеца

Не сте за Европа ,Пендо ! Цялата тази Коминтерновска отрова, от злоба и омраза, искате да я пренесете и в Брюксел! Цункайте се с Белград и Кремъл, и си живуркайте в ония бутафорен Дисниленд, с Александър Македонски и Гоце! Мислехте че светът се върти около вас, пък той вече не ви забелязва! Украйна заслужи далеч повече от вас, да се нарича европейска държава!

193

Анонимен

преди 2 месеца

Къде в България има македонско малцинство? Освен ако не броят македонските студенти в София:)))) Пълни глупости!

192

Анонимен

преди 2 месеца

Промит сръбски мозък и не само той.

191

Анонимен

преди 2 месеца

Българите сме урийците, наричани също хети, гети.Траките са само част от тях. Македонците също са част от тях. От БЪЛГАРИТЕ, УРИТЕ (АРИТЕ). Така че даже нащо предателско БНТ, което напоследък натъртва, че траки и маквдонци едва ли не са различни нации, може да ходи да се обеси с Кошлука начело.

190

Анонимен

преди 2 месеца

не знам да имаме северно македонци

189

Анонимен

преди 2 месеца

До Някой си MвНр разпределя баницата и пише мемоари... Нали уж най-много работа тя свършила.

188

Коментатор

преди 2 месеца

Този човек може да бъде обяснен с една единствена дума - "Пендар"!

187

Анонимен

преди 2 месеца

Македонско малцинство в България е измишльотина по указание на Коминтерна. Хората от Пиринския край са се възмущавали и роптаели, когато след 09.09. ги накарали да се пишат македонци.

186

Анонимен

преди 2 месеца

До Bulgur И Сърбоя окупира Ниш и Лесковаца 1878 които са бг и гони бг или забранява бг езика.

185

Някой си

преди 2 месеца

Къде е МнВР?

184

Айде бе

преди 2 месеца

Ето още един Зеленски готов да хвърли два народа в братоубийствена война !