35

Анонимен

преди 2 месеца

Как като се отбраняваш намушкваш и тримата си нападатели от към гърба/раните и на тримата са между плешките/? За един приятел питам.

34

Анонимен

преди 2 месеца

да беше си научил *** да не се прави на бабаит тогава

33

Анонимен

преди 2 месеца

30 години се търси мафията в България, къде е и коя е, а и децата знаеха, че тя е самата съдебна система. И сега, когато няма семейство, което да не и е "събрала попарата " се сетиха, че съдебната система е тотално гнила. И сега, филма ще се повтори отново за едни 30 години. Всичко ще се замаже, покрие и.... хайде пак,същите герои.

32

анонимен

преди 2 месеца

Мафията е много силна,след като Румяна Ченалова е обявена за НЕВИНА,от български съд

31

Анонимен

преди 2 месеца

Румяна Ченалова е доказано съдия на мафията. Тази особа поне е вече осветена и всички я знаем какво представлява. Лошото е, че е пълно с подобни като нея. Отдавна системата е прогнила и съдия Румяна Ченалова е символ на тази продажност, предателство към моралните ценности и държавност, слугите на мафията, които успешно съсипват и опорочават цялата съдебна система, преследват доблестните и рушат имиджа на честните им колеги.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Ченалова я видяхме към кои се примъкна. Трябва да се прочисти съдебната система от мафиотско-политически влияния.

29

Феминистка

преди 2 месеца

Мъжкият живот не струва. Ние жените вече си имаме повече права и внимание от обществото и правосъдието, дори на европейско ниво :)

28

Анонимен

преди 2 месеца

Тука правосъдието се купува. За това от 9 станахме 5 милиона, а скоро ще сме 2-3

27

Аз

преди 2 месеца

Чаналова не беше ли известна с едни записи за едни каки? Наистина не помня.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Сега спорим кой крив кой прав, самоотбрана или не. Това са неща, които се изясняват в съда. На който ние така или иначе нямаме вяра. Но убиецът отрича да е той, а не твърди да е самозащита, бяга и се укрива. А задкулисно някой влияе на съда в негова полза. Като е самозащита - предаваш се и си признаваш. И сега щеше да е момент да излизаш, а не да влизаш в затвора.

25

Сълза и смях

преди 3 месеца

Синът ти и неговите приятели нападат въпросния "убиец",който е 3 пъти по-дребен от тях...и какво трябваше да направи..да чака да го пребият до смърт ли ..или да го оставят инвалид.Най-много условна присъда за това момче и да го оставят намира..и без това съсипахте и неговия живот с наглото и безотговорно възпитание на вашите синове.

24

Бау

преди 3 месеца

А въпросният гамен Терзиев колко момичета уби, дори без да са го нападнали и тези дни се оказава, че не той е карал бясно лимуината си, а някаква, която е приютил в скута си!? Полицайки с вид на актриси от индустрията му носят ескалатор да се укрие в гарсонерата си! А компанията на Илиан е нападната от двама главочи и това е единствения случай да получат отпор! Освен Лесичков в Бургас, който застреля Едрата Рижа и справедливо бе оправдан! Ако Илеан имаше пистолет, нямаше да е толкова жестоко!

23

гнила ябълка

преди 3 месеца

След като избяга убиецът ,Чаналова трябваше да лежи в затвора до вчера ,защото тогава го вкараха там !

22

Алекс

преди 3 месеца

Не защитавам убиеца,но скандалът е провокиран от от Кирил Въжаров и приятеля му,които са спортисти с по-едро телосложение и със самочувствието,че могат да тормозят по-слабите.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Към номер 4Аве човек ако те нападнат две едри момчета какво ше направиш? Аз ако имам нож и ме нападнат такива смятай че съм ги заклак като кокошки. Но от страх не от терекатлък. Тодоров се е защитавал. Надхвърли е само защитата. Но не трябва да лежи до живот. Най много 5 години

20

Анонимен

преди 3 месеца

До сега все плюех Тодоров, но сега разбирам защо се е случило така. Никой няма да вади нож просто ей така защото му е скимнало. Те са го нападнали и от зор вади ножа и до там с тях. Хора и аз да съм не от бабсетлък, а от страх от зор ще го направя. До колкото знам ония са били яки момчета, а Тодоров е дребен. Превивашане на самозащита. Но не доживотна присъда. Да лежи от 3 до 5 години и да го пускат човека.

19

Додж фен

преди 3 месеца

Тоя докога ще реве синът му се е правил на бияч и е изял томахавката

18

Анонимен

преди 3 месеца

И тук възниква един много важен казус - ако се разхождате вечер и бъдете нападнати от група пияни, много на брой и видимо физически по-силни хулигани, какво правите: А. Бягате, ако можете да избягате. Б. Оставате се да бъдете пребити, може и пребити до смърт/ случаят Стоян Балтов/ В. Отбранявате се/ срещу пияни и агресивни хора/Въпросът е главно към нашите законодатели.

17

ДО 16

преди 3 месеца

Човече , ти добре ли си ?

16

Анонимен

преди 3 месеца

Случаят е отпреди 15 години, и много от младите хора не знаят в действителност какво се е случило. Компанията, от която са убитите момчета, се заяжда с компанията на Илиян Тодоров и естонците защо говорят на английски. Явно това се оказва проблем в България. Нахвърлят се да ги бият, като момчетата в групата на убитите са много повече от момчетата в групата на Тодоров и естонците. От там нататък всичко е пълна мъгла по медиите.